• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

istanbul avrupa yakası gündelik temizliğe gidilir.. ilgili güvenilir kişilerden cevap bekliyorum.. komple detaylı temizlik sonrası ütüde yapılır...

istanbul halkalı çevresi gündelik temizlik işi arıyorum .. güvenilir temiz insanlarız.. tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır.. acilll hemen gidebilceğim işler arıyorum

ankara mamak ta oturuyorum ayda bir veya 15 günde bir ev temizliği için birini arıyorum. ilgilenen biri olursa mesaj bırakırsa sevinirim.şimdiden teşekkürler.
bende ankaradayım haftada 1 gün pazar günleri temizliğe gitmek istiyorum ilgilenirseniz özelden mesaj atın lütfen....

ankara etimesguttayım haftada 1 gün pazar günleri temizliğe gidiyorum ilgilenen olursa görüşelim

İzmirde cuma cumartesi ve pazar gidebilecegm temizlik isi ariyorum ev tasima buro merdiven temizligide olabilir

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İSTANBUL HALKALI ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR.. KOMPLE DETAYLI TEMİZLİK CAM KAPI PENCERE MUTFAK DOLAPLARI BANYO İLGİLİ GÜVENİLİR AİLELERDEN ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM ...HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

İSTANBUL HALKALI ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR.. KOMPLE DETAYLI TEMİZLİK CAM KAPI PENCERE MUTFAK DOLAPLARI BANYO İLGİLİ GÜVENİLİR AİLELERDEN ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM ...HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Her kez iş ariyor ama.işe çağıran yok.neyse yazımda bende bi umut. Pazar günleri boş boş gezmekten sıkıldım. Hafta içi full çalışıyorum ama azarda çalışsam iyi.olurdu.en azından kendi ihtiyaclarimi karşılamak için. 0531 670 88 78 Nazlı. Ararsanız sevinirim ve detayli konuşuruz

Büyükçekmece mimarobada oturuyorum. Haftada birgün temizliğe gelebilecek birini arıyorum

İstanbul - çekmeköy civarında arıyorum bende çalışma saatlerimden dolayı evde temizlik yapacak vaktim çok olmuyor. 2 Haftada bir düşünüyorum ama daha önce gelen bayanların temizliğini hiç beğenmediğim için bir daha çağırmadım özellikle kendi evi gibi temizleyecek doğru düzgün temizlik yapabilecek birine ihtiyacım var . İlgilenenler özelden mesaj atsın lütfen.

merhaba, silivri cumhuriyet mh.yakın oturan vasıta sorunu olmayacak eve 08:00-15:00 saatleri arası haftanın 6 günü çalışacak yemek-temizlik-ütü vs tam saatinde gelip tam saatinde iş yarımda kalsa sorun değil çıkabilecek, sorumluluk sahibi titiz güvenilir sigara kullanmayan,45 yaş ve üzeri yardımcı arıyorum.

Ankara da evtemizligine yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum düzenli işlerim var referans verebilirim dikmende oturuyorum yardımcı arayanlar ...den bana ulaşa bilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Ankara Çayyolu konuttentte oturuyorum. Ev işlerine yardımcı (ev temizliği ve ütü) kadın arıyorum. Haftada 1 tam gün veya 2 yarım gün olabilir. Ulaşım sorunu olmaması, güvenilir ve titiz olunması benim için her şeyden önemlidir. İlgilenenler varsa özel mesaj atabilirler.

Back