Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Ankarada ev temizliğine gidiyorum arayan lar ....den ulaşabilir temiz titiz güvenilir biriyim aileler çalışa bilirim düzenli işlerim var referans verebilirim kadınlar kulübünde gittiğim işlerim var isteyene 2 kişi de gidebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ben İstanbul Göktürk'te yaşıyorum. 2+1 bir apartman dairesinde yaşıyorum, normalde 15 günde bir gelen bir yardımcım var fakat köye gittiği için başka birine ihtiyacım oldu. İlgilenen kişi olursa mesaj göndermesini rica ediyorum. Çarşamba gününe birini bulabilirsem çok iyi olacak.

Bende istanbul bahcesehir de yasiyorum haftada iki gün temizlik icin birini ariyorum pazartesi ve persembe..referans gösterebilenlerle çalışabilirim...işine özen gösteren mutlaka titiz olmali...para kısmı kolay yeterki güven sağlasin ve acele sisirme iş yapmasın...

hemen gidebilceğim gündelik temizlik işi arıyorum acilll referanslarım var 0539 347 06 21

merhabal ben ankarda ev temizlihine gitmekteyim ,gitttihim sûrekli işlerimde vardir haftada 1yada 2gûn temizlihe yardimci arayanlar bana burdan yada telden ulaşabilirse memnun olurum efendim sadece ailelerle calişmaktayim uzak yakin varketme ankaranin her yerine gitmekteyim yeterki gûvenilir insanlar olsun şimdiden teşekkûrler 05372733757bu telim

Halkalida oturuyorum. Evde bebegim var ve annem bakiyor. Calistigim icin evde genel temizlik isleri icin haftada 2 yarim gun yardimciya ihtiyacimiz var. Ilgilenenler mail atabilir ddyyllaa@gmail.com

Merhaba Beykentte oturuyorum 2,5 yaşında bir kızım var Ekim sonunda inşallah ikinci kızım dünyaya gelecek. Hafta içi 09:00/18:00 saatleri arasında çalışacak ağırlıklı olarak ev işlerine yardımcı fakat ihtiyaç duyulduğu zaman çocuklarlada ilgilenecek yardımcı bayan arıyorum.

Halkalida oturuyorum. Evde bebegim var ve annem bakiyor. Calistigim icin evde genel temizlik isleri icin haftada 2 yarim gun yardimciya ihtiyacimiz var. Ilgilenenler mail atabilir ddyyllaa@gmail.com
merhaba bende halkalıda oturuyorum cep numaramı yazıyım müsait olduğunuzda dönüş yaparmısınız 0539 347 06 21

İstanbul halkalı çevresi acillll hemen gidebilceğim gündelik temizlik işi arıyorum referans verebilirim 0539 347 0621

Pendik- Kurtköyde oturuyorum hafatada 3- 4 yarım gün gelecek yardımcı arıyorum. Sabahtan yada öğleden sonra olması önemli değil.

Merhaba,
Büyükçekmece Mimaroba'da oturuyorum. Haftada 3 yarım gün gelebilecek, işinin ehli, pratik, güvenilir temizlik yapacak yardımcı arıyorum.

İstanbul halkalı çevresi acillll hemen gidebilceğim gündelik temizlik işi arıyorum referans verebilirim 0539 347 06 21

İstanbul halkalı çevresi acillll hemen gidebilceğim gündelik temizlik işi arıyorum referans verebilirim 0539 347 06 21

merhaba antalya lara'da oturuyorum, 2 +1 100 m2 evime ayda 3 kere gelecek işleri bölüştürecek yapacak birini arıyorum. temizlik ve ütü için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…