Arkadaşlar, bir yardımcı hanım var bana ütüye gelen, eli çok pratik. Kendisine aylık teklif etmeyi düşünüyorum. Günlüğü 120-140 arası geliyor normalde evlere ama düzenli gittiği bir yer yok, çağırıldığında gidiyor. ben haftada bir temizlik, yarım gün ütü vs. İçin 500 önermeyi düşünüyorum. Sigorta düşünmüyorum. Eşi 1300 alıyor haftada 6 gün çalışmaya. 500 iyi bir rakam düzenli olduğunda. Bir de tam zamanlı çalışanların maaşı 1000 küsür olduğu için haftada 1,5 gün çalışmaya 500 makul geliyor bana. Ama haksızlık etmek de istemiyorum. Ne dersiniz, uygun mudur?
Her gün değil, haftada 1,5 gün için. Evet, güvenilir biri en önemli kısmı zaten. Ben bu hanımla 2 yıldır tanışıyorum, arada çağırırım, haftada bir ütüye gelir. Eltisi anneme gelirdi, tanıdıklar var arada. Bir de kenarda köşede, ya da mesela kıyafetin cebinde bozukluklar kalmışsa, hepsini koyar gösterir. Evimi bırakıp gidebiliyorum şu anda ama dediğim gibi 2 sene sonunda oluştu bu güven. Bana gelen ablalar hep tanıdık vasıtasıyla olmuştur. Öyle daha güvenli oluyor. Hiç bir zaman tam istediğiniz gibi olmayabiliyor ama bazen söyleyerek, bazen de kendim düzenleyerek geçinip gidiyoruz.eger diger gunleri bossa uygun bulabilir, ama hergun mu gelicek. Ya birde, guvenilir birini nasil buluyorsunuz yhabende calistigim icin bir yardimci istiyorum ama, o kadar tirsiyorum ki
eger diger gunleri bossa uygun bulabilir, ama hergun mu gelicek. Ya birde, guvenilir birini nasil buluyorsunuz yhabende calistigim icin bir yardimci istiyorum ama, o kadar tirsiyorum ki
Sigorta derse haftada bir günde kalırım, ya da sigortası başlar ama gelirden kısabilirim. Bu şu anda verebileceğim en yüksek rakam.Sigortasiz calistirmak suc.
Sigortasiz calistirmak suc.
haftada yarım gün gelen bir yardımcım var.
aklıma hiç sigorta yaptırmak gelmedi.
bir de sigorta yaptırmamı o da istemez.
bu durumda suç mu? yani karşılıklı anlaşma varken?
çünkü biliyorsunuzdur az ödenen sigortalılık durumlarında diğer günler borçlanılıyor ve eşinden dolayı elde edeceği sağlık haklarından da faydalanamıyor.
Bende temizlik işi arıyorum isterseniz gelebilirimeger diger gunleri bossa uygun bulabilir, ama hergun mu gelicek. Ya birde, guvenilir birini nasil buluyorsunuz yhabende calistigim icin bir yardimci istiyorum ama, o kadar tirsiyorum ki
Bana ozelden ne taraflarda oturdugunu yazabilir misin cnm? Suan annemin yardimcisi olan abla gelcek yardima ama onun evi uzak, belki daha sonrada baska turlu birsey dusunmek zorunda kalabilirim, aklimda dursun senin bilgilerinde.Bende temizlik işi arıyorum isterseniz gelebilirim
Merhaba hangi ilcedesiniz?Bende temizlik işi arıyorum isterseniz gelebilirim
TuzladayımMerhaba hangi ilcedesiniz?
Merhaba bende temizliğe gidiyorumBana ozelden ne taraflarda oturdugunu yazabilir misin cnm? Suan annemin yardimcisi olan abla gelcek yardima ama onun evi uzak, belki daha sonrada baska turlu birsey dusunmek zorunda kalabilirim, aklimda dursun senin bilgilerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?