• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi için..

sess_s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.217
4.661
133
38
Arkadaşlar, bir yardımcı hanım var bana ütüye gelen, eli çok pratik. Kendisine aylık teklif etmeyi düşünüyorum. Günlüğü 120-140 arası geliyor normalde evlere ama düzenli gittiği bir yer yok, çağırıldığında gidiyor. ben haftada bir temizlik, yarım gün ütü vs. İçin 500 önermeyi düşünüyorum. Sigorta düşünmüyorum. Eşi 1300 alıyor haftada 6 gün çalışmaya. 500 iyi bir rakam düzenli olduğunda. Bir de tam zamanlı çalışanların maaşı 1000 küsür olduğu için haftada 1,5 gün çalışmaya 500 makul geliyor bana. Ama haksızlık etmek de istemiyorum. Ne dersiniz, uygun mudur?

Arkadaşlar, bir yardımcı hanım var bana ütüye gelen, eli çok pratik. Kendisine aylık teklif etmeyi düşünüyorum. Günlüğü 120-140 arası geliyor normalde evlere ama düzenli gittiği bir yer yok, çağırıldığında gidiyor. ben haftada bir temizlik, yarım gün ütü vs. İçin 500 önermeyi düşünüyorum. Sigorta düşünmüyorum. Eşi 1300 alıyor haftada 6 gün çalışmaya. 500 iyi bir rakam düzenli olduğunda. Bir de tam zamanlı çalışanların maaşı 1000 küsür olduğu için haftada 1,5 gün çalışmaya 500 makul geliyor bana. Ama haksızlık etmek de istemiyorum. Ne dersiniz, uygun mudur?

zaten uygun değilse kabul etmeyecektir.

istanbul ise ücretler yüksek ve genelde boş kalmıyorlar. o yüzden bana uymaz diyebilir.

belirttiğiniz rakam bence bu iş için uygun.
sonuçta düzenli gelinen ev çok batmayacağı için her hafta yoğun bir çalışma temposu olmayacaktır.

Her hafta cam kapı silmeyeceğine göre bence de uygun.

Uygun gibi geldi. Konuşun anlaşırsanız ne ala:KK16:

eger diger gunleri bossa uygun bulabilir, ama hergun mu gelicek. Ya birde, guvenilir birini nasil buluyorsunuz yha :( bende calistigim icin bir yardimci istiyorum ama, o kadar tirsiyorum ki :(

Aynen, temiz kalmadığında iş çok daha kolay oluyor. Normalde iki haftada bir yardımcı alıyorum. Haftada 1 de ben dip köşe yapıyorum. Zaten çok kirli bir eve temizlikçi çağırmaya ben utanıyorum, yardımcı gelmeden evi süpürürüm filan :oops: Ama evet, istanbul dayım, büyük şehir. Ama yol masrafı filan olmayacak, yürüyerek gelebiliyor.

eger diger gunleri bossa uygun bulabilir, ama hergun mu gelicek. Ya birde, guvenilir birini nasil buluyorsunuz yha :KK43: bende calistigim icin bir yardimci istiyorum ama, o kadar tirsiyorum ki :KK43:
Her gün değil, haftada 1,5 gün için. Evet, güvenilir biri en önemli kısmı zaten. Ben bu hanımla 2 yıldır tanışıyorum, arada çağırırım, haftada bir ütüye gelir. Eltisi anneme gelirdi, tanıdıklar var arada. Bir de kenarda köşede, ya da mesela kıyafetin cebinde bozukluklar kalmışsa, hepsini koyar gösterir. Evimi bırakıp gidebiliyorum şu anda ama dediğim gibi 2 sene sonunda oluştu bu güven. Bana gelen ablalar hep tanıdık vasıtasıyla olmuştur. Öyle daha güvenli oluyor. Hiç bir zaman tam istediğiniz gibi olmayabiliyor ama bazen söyleyerek, bazen de kendim düzenleyerek geçinip gidiyoruz.

eger diger gunleri bossa uygun bulabilir, ama hergun mu gelicek. Ya birde, guvenilir birini nasil buluyorsunuz yha :KK43: bende calistigim icin bir yardimci istiyorum ama, o kadar tirsiyorum ki :KK43:

yardımcısına anahtar veren biri olarak, öncelikle bana yakın olması önemli.
sonuçta bir sıkıntı yaşarsak çevresi bunu bilecek.
yine de evde büyük maddiyatta bir şey bırakmıyorum, ona da sorun olmasın zaten.

he temizliği sizin istediğiniz gibi yapmaz derdindeyseniz, sizin yanınızda yaptığından illa farklı olacaktır. Çok aşırı titiz ve iş takibi yapan biri iseniz memnun kalmayabilirsiniz. Biraz rahat olmak gerekiyor bu konularda yoksa hem para verip hem stres yapıp hem de siz yeniden temizlik yapabilirsiniz.

Sigortasiz calistirmak suc.

haftada yarım gün gelen bir yardımcım var.
aklıma hiç sigorta yaptırmak gelmedi.

bir de sigorta yaptırmamı o da istemez.

bu durumda suç mu? yani karşılıklı anlaşma varken?

çünkü biliyorsunuzdur az ödenen sigortalılık durumlarında diğer günler borçlanılıyor ve eşinden dolayı elde edeceği sağlık haklarından da faydalanamıyor.

haftada yarım gün gelen bir yardımcım var.
aklıma hiç sigorta yaptırmak gelmedi.

bir de sigorta yaptırmamı o da istemez.

bu durumda suç mu? yani karşılıklı anlaşma varken?

çünkü biliyorsunuzdur az ödenen sigortalılık durumlarında diğer günler borçlanılıyor ve eşinden dolayı elde edeceği sağlık haklarından da faydalanamıyor.

Maalesef anlaşmak fayda etmiyor. Bu da suç.

Normalde tam gün için 120 yarım gün için 65 alıyorlar genelde bence 200 bile yeterli haftalık

Bende temizlik işi arıyorum isterseniz gelebilirim
Bana ozelden ne taraflarda oturdugunu yazabilir misin cnm? Suan annemin yardimcisi olan abla gelcek yardima ama onun evi uzak, belki daha sonrada baska turlu birsey dusunmek zorunda kalabilirim, aklimda dursun senin bilgilerinde.

Bana ozelden ne taraflarda oturdugunu yazabilir misin cnm? Suan annemin yardimcisi olan abla gelcek yardima ama onun evi uzak, belki daha sonrada baska turlu birsey dusunmek zorunda kalabilirim, aklimda dursun senin bilgilerinde.
Merhaba bende temizliğe gidiyorum

merhabalar istanbul sultanbeylide oturuyorum temizlik işi arıyorum. Temiz titiz güvenilir bir insanım ilgilenenler için telefon numaram ... bu numaradan ulaşabilirsiniz....

Son düzenleyen: Moderatör:
Devlet destekli kadın girişimciyim. Sigortasız çalışan temizlikçileri bir çatı altında toplayıp. Hem güvenilir müşterilerle çalışmak hemde Müşterilerin güvenilir bir firmayla çalışması için kurdum. Temizlikçi arıyorsanız yada temizlik işi arıyorsanız başvuru yapabilirsiniz. ...adresinden ulaşabilirsiniz.

Kadınlar Klubü yönetimindende destek bekliyorum bu konuyla alakalı olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back