• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi bayan çalıştırma

Benim evimde dubleks toplamda 4 oda bi salon var ikişerde mutfak banyo 15 de bir geliyor yardımcı abla bide evde 2.5 yaşında çocuk var pisliği sen düşün :)) ben evi toparlarım heryerini o iki katı süpürür siler camları siler bazen vakti kaldıysa mutfak dolaplarını siler ama mutlaka ayda bir silinmiş olur. Bende sadece yaparsam perde yıkar asarım. 60 lira veriyorum ben ama bide bana gelen seyler kestane oatates falan filan ona da ayırırım bi poşet
o kadar işe 60 tl mi hemen bana gelsin o bayan ben sadece cam silmeye yarım gün 60 tl veriyorum camdan başka hiç iş yapmaz o gün ve balkon camım falan da yok

Biz 15 günde bir alıyoruz. Ev arkadaşım da bende karışmıyorum. Şunu yap bunu yap diye başında bekledikten sonra kendim yaparım zaten. Hiç sorun yaşamadık çok güzel temizliyor. Camları sçok yüksekte oturuyoruz ben asla silemem. Hatta ona bile sakın cama çıkma içerden yetişebildiğin kadar sil diyorum. İstanbul'da 120 lira günlüğü hatta 150 isteyen bile var. Beğenmezsen pek umurlarında değil, çünkü boş günleri bile yok özellikle bizim oturduğumuz yerde önceden gün alıyorsun. Bizim ki çok iyi çok şükür. Hatta biz ona karışmadığımız için abla kardeş olduk anahtar verip çıkıyoruz. Yemek bile yaptı 2-3 kere. O da bizim ona yaklaşımızdan dolayı bence.

Ben de 4 yıllık evliyim, defalarca düşündüm yardım almayı ama hep vazgeçtik. Şimdi ücretsiz izindeyim eşim de yardımcı oluyor sağ olsun beraber hallediyoruz. Ama işe başlayınca bebekle ve iş hayatıyla benim için de zor olacak. Bence en güzeli sizin sevmediğiniz zor bulduğunuz işlerii yapsın yeter mantığıyla bakıyorum ben 15 günde bir çağırmayı planlıyorum. Her geldiğinde farklı bir şey yapsın . Bir geldiğinde cam, bir geldiğinde ütü vs. gibi. Tamamen benim fikrim tabi ki en iyisini yine siz bilirsiniz. :)

Hem eviniz dubleks hem de ayda bir yardımcı almayı düşünüyorsunuz üstelik iyi bir performans bekliyorsunuz. Yapmayın yahu oda bir insan.

Ben iki haftada bir yardımcı alıyorum evim çok büyük değil. Sagolsun kendince bir plan yapıyor bir gelişinde cam siliyorsa bir dahakine dolap düzenliyor. Bazen ütüm oluyor tüm gün ütü yapıyor sadece. Üstelik ben işteyken yapıyor bunları. Eğer ki işini bilen biriyse zaten kendisi düzenini oturtur.

Ben de 4 yıllık evliyim, defalarca düşündüm yardım almayı ama hep vazgeçtik. Şimdi ücretsiz izindeyim eşim de yardımcı oluyor sağ olsun beraber hallediyoruz. Ama işe başlayınca bebekle ve iş hayatıyla benim için de zor olacak. Bence en güzeli sizin sevmediğiniz zor bulduğunuz işlerii yapsın yeter mantığıyla bakıyorum ben 15 günde bir çağırmayı planlıyorum. Her geldiğinde farklı bir şey yapsın . Bir geldiğinde cam, bir geldiğinde ütü vs. gibi. Tamamen benim fikrim tabi ki en iyisini yine siz bilirsiniz. :)
ütüleri ben ütücüye veriyorum sık verdığım için tanesi 2 tl den ütülüyor giysileri nevresim vs utulemeden takıyorum yıkayınca canımdan kıymetlimi bez parçaları

ütüleri ben ütücüye veriyorum sık verdığım için tanesi 2 tl den ütülüyor giysileri nevresim vs utulemeden takıyorum yıkayınca canımdan kıymetlimi bez parçaları

ütüyü örnek olarak gösterdim aslında. Ben seviyorum ütü yapmayı ve bana zor gelmediği için gerek duymuyorum. Ama mutfak dipköşe temizliği için düşünebilirim.

Canım ben bir zamanlar gidiyodum bi bayana çok aşırı titiz biriydi,4 katlı villa tabi 2 katı yarımdı ama her yer cam,haftada 2 gün gidiyodum ve abartmıyorum her defasında tüm katları süpürüp siliyodum hemde viledayı beğenmiyodu elde silceksin her defasında cam mutlaka silincek ön arka bahçe yıkanıcak,koltuk baza altları silinecek dolapların üstünün tozu 15 günde bir alınacak bu kadar işin üstüne bide ütü yaptırıyodu,kendisi kesinlikle hiç bir şeye el sürmezdi ben senin arkandan yaptıktan sonra bi anlamı yok derdi ama tabi 1 senede boyun fıtığı oldum sayesinde,sana tavsiyem evini toparla dağınıklık olmasın mutfak tezgahıda sana ait olsun gerisine kesinlikle el sürme nasıl alıştırırsan öyle gider tabiyki merhametsiz olma bu arada.

Back