- 22 Kasım 2010
- 11.129
- 19.580
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
annem de aynısını diyor =) ama halıları kaldırıp eşyaları çekip adam akıllı dip köşe yapmaya mecalim kalmıyor. eşim de yap desem yapar ama en basit toz almayı bile büyük nimetten sayıp çok yoruldum der hemen =) birinin ayda bir bizi şartlamasına ihtiyacımız var.Ödeme bence :) ne zaman çağırsak kendimiz daha çok yoruldukyavaş yavaş yap kendin yap felsefesindeyim artık
Niyeyse ben yardımcı alsam da ona yardım edeyim diye ondan çok yorulurum diye düşünüyorum.
Çünkü şuralar yapılacak diye iş gösterip yan gelip yatamam.
Kendimi biliyorum yani..
Ben de kadın alıp onunla iş yapanları anlamıyorum.baştan kaybediyorsunuz.
Storları Nasıl yıkıyorlar? Söküp geri mi takıyorlar?Birde tulleri annem cikariyor kardesim takiyor onllar sadece storlari yikiyorlar.
Ben de yeni evliyim ve evim dubleks 165 metre kare civari haftada bir temizlikci bayan geliyor iki haftada bir cam siliyor onun disinda evin tum temizligini bastan asagi yapiyor benim yardimim olmadan ama zaman zaman yonlendirmelerimle. Tavsiyem o gun ise yardim etmemen ve onu eksik kaldigi/unuttugu islerle ilgili yonlendirmen yonunde. Fiyatlar ise degisiyor kisiden kisiye.
Storları Nasıl yıkıyorlar? Söküp geri mi takıyorlar?
Benim evimde dubleks toplamda 4 oda bi salon var ikişerde mutfak banyo 15 de bir geliyor yardımcı abla bide evde 2.5 yaşında çocuk var pisliği sen düşün :)) ben evi toparlarım heryerini o iki katı süpürür siler camları siler bazen vakti kaldıysa mutfak dolaplarını siler ama mutlaka ayda bir silinmiş olur. Bende sadece yaparsam perde yıkar asarım. 60 lira veriyorum ben ama bide bana gelen seyler kestane oatates falan filan ona da ayırırım bi poşet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?