• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik yapmaktan nefret ediyorum

Ben temizliğe gelen ablalara sildiriyorum arada 😂

Bi kere de mopla kendim sildim ama onda da pisim sağolsun kızgınlığa girip bütün duvarlara işemişti. Mecbur kaldık 😂
Yalan yok,rutin temizlik olurda perde 16 gunde bir yikansin,duvar 10 gunde bir silinsin gibi duzenlerim yok benim.
Ayrica millet terapi gibi geliyor demis.Ben de tam tersi bir etki birakiyor.
Yani temizlik yaparken brownie reklaminda himmm yapan kadin imaji yaratilmista bende oyle bir sey olmuyor.
keske hic kirlenmese de hic ugrasmasam :KK70:

Yalan yok,rutin temizlik olurda perde 16 gunde bir yikansin,duvar 10 gunde bir silinsin gibi duzenlerim yok benim.
Ayrica millet terapi gibi geliyor demis.Ben de tam tersi bir etki birakiyor.
Yani temizlik yaparken brownie reklaminda himmm yapan kadin imaji yaratilmista bende oyle bir sey olmuyor.
keske hic kirlenmese de hic ugrasmasam :KK70:
Valla bende de yok o terapi etkisi aksine depresif etkisi var. Keşke hiç temizlik yapmasak ama ev hep temiz olsa 😂

Bi süpürmem lazım bugün 9. gün ev tamamen süpürülmeyeli. Öyle istemiyorum ki anlatamam😣

Gaza gelirim diye konuyu okudum, gelmedim 😂

Yeterli yahu. Ben de nefret ederim temizlik yapmaktan.
Ben de aylardır perde yıkamıyordum. Eşimi ikna etmem gerekiyordu asması için çünkü. Aslında boyum uzun asabilirim ama vertigom var. Birini assam diğerini asamam hiç alıştırmaya gerek yok dedim :) Geçen yıkadım hatta iki tur yıkamak durumunda kaldım çok islenince🙈

Valla bende de yok o terapi etkisi aksine depresif etkisi var. Keşke hiç temizlik yapmasak ama ev hep temiz olsa 😂

Bi süpürmem lazım bugün 9. gün ev tamamen süpürülmeyeli. Öyle istemiyorum ki anlatamam😣

Gaza gelirim diye konuyu okudum, gelmedim 😂

İki gün sonra temizlik için yardımcı biri gelecek. Evi toplamam lazım. Bir iki dolap içi düzenlemem lazım. Onu bile yapamadım. :/ çocuğu uyutup yapayım dedim. Sonra mis gibi yanına yattım. Yine dağınıklık içinde yaşıyorum :)

İki gün sonra temizlik için yardımcı biri gelecek. Evi toplamam lazım. Bir iki dolap içi düzenlemem lazım. Onu bile yapamadım. :/ çocuğu uyutup yapayım dedim. Sonra mis gibi yanına yattım. Yine dağınıklık içinde yaşıyorum :)
Kardeş ben taşınacam taşınacaaam. Ne topladın diye sor bi? Neredeyse hiç bişey 😂 Bi kitaplığı koliledim bütün ev olduğu gibi duruyor. Bırak dağınık kalsın 😂

Temizlik yapmayı severim
Temiz ortamları severim
Temiz yemekleri
Temiz kıyafetleri
Temiz olan herşeyi severim
Temiz insanıda çok severim
Çamaşır suyunun kokusunu severim
Cifin temizliğini kokusunu severim :temizlik:
Arada kulübü bile cifleyebilirim🤣🤣🤣🤣

Temizlik yapmayı severim
Temiz ortamları severim
Temiz yemekleri
Temiz kıyafetleri
Temizlik sevenler toplaşıp bana gelsenize. Siz temizlik yaparken ben size kek yaparım 😂

Temizlik yapmayı severim
Temiz ortamları severim
Temiz yemekleri
Temiz kıyafetleri
Cif demişken, Müge Çiçeği ve Frezyalı Cif kokusu burnuma geldi, ohhh mis. Ben de temizlik kokusuna bayılıyorum. Kimyasalları mümkün mertebe azalttım, bazı demirbaşlarım var o kadar. Günlük olarak sirke, karbonat kullanmaya başladım. Çamaşır suyunu da olabildiğince azalttım.

Temizlik sevenler toplaşıp bana gelsenize. Siz temizlik yaparken ben size kek yaparım 😂
images (1).webp
Böyle bir manzara ile karşılaşıcağımız izlenimi bıraktın 🤣🤣🤣🤣
Biz kekimizide alıp mı gelsek🤣🤣🤣🤣

Belkide haklisiniz. Bende bir de okb var. Titizlik yapmaktan sanki o kadar ruhen yoruluyorum ki daginilikla bas edemiyorum bazen. Tezat gibi gelebilir ama oyle oluyor gerçekten. Birde tabii hersey pakolojikmen. Salmak hep vardi bende zor zamanlarimda. Degismeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yazdiklariniz için 🙏🙏🙏💐💐
Çok geçmiş olsun. Her şey kendi beynimizde bitiyor, ne yaşadığını bilemem tabi ama her şey bizimle başlıyor. Dert bizde dermanda bizde bence :) Umarım en kısa zamanda şifa bulursunuz .

Aferin ona,yakın bir zamanda kıtlıktan dolayı şu savaşları başlayacak.Ona da madalya takarlar,ay ne kadar temizsin diye.Temizlik ve düzen çok güzeldir,insanın içini açar ama bu kadarı ruh hastalığına girer.Kimse kusura bakmasın.
Aynen katılıyorum her şeyi geçtim giden suya yazık o kanalizasyona karışan kimyasallara yazık. Bizim ülke de insanlar abartmayı seviyor.

kulaklığıma en sevdiğim müziği açarım oh mis.
bazen suyu bile yıkayasım geliyor.

Temizlik yapmayı severim
Temiz ortamları severim
Temiz yemekleri
Temiz kıyafetleri

Ben kimyasal temizleyiciyi sadece tuvalette kullaniyorum onu kullanirken de agzima maske takip bir an önce hizlica yapip o kokulu ortamdan kaçiyorum havalandiriyorum. 😂
Çamasir suyunu zaten hayatimda hiç eve sokmadim. Mis kokuyor dediginiz şeyi koklayinca psikolojik olarak basim donuyor benim. 😂

Ben kimyasal temizleyiciyi sadece tuvalette kullaniyorum onu kullanirken de agzima maske takip bir an önce hizlica yapip o kokulu ortamdan kaçiyorum havalandiriyorum. 😂
Çamasir suyunu zaten hayatimda hiç eve sokmadim. Mis kokuyor dediginiz şeyi koklayinca psikolojik olarak basim donuyor benim. 😂
Benim parfüm anlayışım:olamaz:dermişim🤣

2 gun supurmedim evi, bugun dayanamadim artik supurge tuttum…aslinda pis evi temizlemek daha huzur veriyor, temiz olan yerleri her gun supur manasiz aslinda😐😂

Buzdolabini temizleyip duzenledim…bi wc banyo tamam.. birde corba yaptim.. bugun yeter bu kadar bence.

Temizlik yapmayı severim
Temiz ortamları severim
Temiz yemekleri
Temiz kıyafetleri

Böyle insanların enerjilerini biz gibi temizlik yapmayı sevmeyen insanların evlerinde atmasını sağlasak keşke :)) temiz evi temizlemek iten daha faydalı olabilir :))

Back
X