- 2 Ekim 2023
- 56
- 7
- 23
-
- Konu Sahibi aradabirbende
Bende kafadar komşu bulamadım ev hanımlıgı zor iş temizlik derken rutin bi şekilde gün geçiyor ama bir iki arkadaşımız olsaydı daha iyi olurduÇok titizim yaptımmı tam yaparım ama evim çok küçük eşyaları çekip doğru düzgün temizlik bile yapamadığım için vazgeçiyorum genel geçer bi temizlik oluyo yani eşimde taşınmak için beni oyalıyor ne yapıcam bilmiyorum oturduğum muhitte de yalnızım kimse yok çok sıkılıyorum dostlar
Yat yuvarlan boşver benim de gelmiyorÇok titizim yaptımmı tam yaparım ama evim çok küçük eşyaları çekip doğru düzgün temizlik bile yapamadığım için vazgeçiyorum genel geçer bi temizlik oluyo yani eşimde taşınmak için beni oyalıyor ne yapıcam bilmiyorum oturduğum muhitte de yalnızım kimse yok çok sıkılıyorum dostlar
çocuk olmadığı, ben de evden çalıştığım için benim evimdi bu asla dağıtmam -dolaplar raflar hep aynı düzende dizilidir, buzdolabında her şeyin yeri bellidir vs. etrafımda maalesef iyi fırın çok az olduğu için hamurişini genelde kendim yapardım.Böyle bir ev var mı ki?
Akrep burcu musunInsanı ne yapacaksın
Ben komşuculuk olmasın kimseyle muhattap olmim dıye daire yaşantısına son verdıminanır mısın
OglakAkrep burcu musun
Çocuk var miÇok titizim yaptımmı tam yaparım ama evim çok küçük eşyaları çekip doğru düzgün temizlik bile yapamadığım için vazgeçiyorum genel geçer bi temizlik oluyo yani eşimde taşınmak için beni oyalıyor ne yapıcam bilmiyorum oturduğum muhitte de yalnızım kimse yok çok sıkılıyorum dostlar
46 anam kutu gibi .hic temizlik seven biri degilim ama kucuk ev daha kolay degil mi? kucucuk eve cok esya dolusturmayin bence, kalabalik yapan seyleri atin gitsin. bizim ev 46 m², minicik. ama hic gereksiz esya yok..o kadar kolay ki silmesi supurmesi yarim saat almiyor.
banyo mutfak fayans temizliğinde de herkese onerim sundan alsinlar
Eki Görüntüle 3521679
30luya hic gerek yok birkac parca yeter. bunu matkapin ucuna takiyorsun. sonra deterjani yuzeye aktarip sadece matkapi tutuyorsun o kendi kendine tüm yuzeyi derinlemesine temizliyor. derzleri falan bembeyaz yapiyor.
tam erkek eline yakisan bir sey. esin gelince duvarlari falan ona yaptir ayda bir kez, yerleri sen yaparsin. banyon piril piril olur. sen de arasira lavaboyu klozeti soyle bi temizlersin- hic yorulmazsin.
mutfakta da kullaniliyor ayni sey.
büyük kolaylik yani, alanin "allah razi olsjn" diyeceğine eminim:))
çok sevimli bir kutu ama:) bize yetiyor. bir o kadar da bahcesi var46 anam kutu gibi .
Sağlıkla oturun canım, evini sevmek ve huzur önemliçok sevimli bir kutu ama:) bize yetiyor. bir o kadar da bahcesi var
Bu söylediklerinizi çocuklu evlerde olabiliyor mudur diye sorgulamıştım ben. Yoksa bekarken benimde mükemmel bir düzenim vardı.çocuk olmadığı, ben de evden çalıştığım için benim evimdi bu asla dağıtmam -dolaplar raflar hep aynı düzende dizilidir, buzdolabında her şeyin yeri bellidir vs. etrafımda maalesef iyi fırın çok az olduğu için hamurişini genelde kendim yapardım.
fakat
hareketsiz yaşamaktan ve yaş 40 da olunca kilo almaya başladığım için kek kurabiye yapmayıp dışardan poğaça simit de almıyorum
şimdi sadece kahvenin yanında yenecek birkaç çeşit bitter çikolata likörlü çikolata filan var sunum tabağında...
börek yapıyorum ama onu da ana öğünde yemek niyetine yiyorum, misafire vs. yapıyorum ve bitiyor, durmuyor.
çocuklu olan + dışarıda çalışıp gelip 2-3 saatte ev toplayıp yemek yapan + evdeki başka kişilerden yardım almayan kadına Allah yardım etsin.