Temizlik yapasım gelmiyor

Bende kafadar komşu bulamadım ev hanımlıgı zor iş temizlik derken rutin bi şekilde gün geçiyor ama bir iki arkadaşımız olsaydı daha iyi olurdu

Yat yuvarlan boşver benim de gelmiyor

Böyle bir ev var mı ki?
çocuk olmadığı, ben de evden çalıştığım için benim evimdi bu asla dağıtmam -dolaplar raflar hep aynı düzende dizilidir, buzdolabında her şeyin yeri bellidir vs. etrafımda maalesef iyi fırın çok az olduğu için hamurişini genelde kendim yapardım.

fakat
hareketsiz yaşamaktan ve yaş 40 da olunca kilo almaya başladığım için kek kurabiye yapmayıp dışardan poğaça simit de almıyorum
şimdi sadece kahvenin yanında yenecek birkaç çeşit bitter çikolata likörlü çikolata filan var sunum tabağında...

börek yapıyorum ama onu da ana öğünde yemek niyetine yiyorum, misafire vs. yapıyorum ve bitiyor, durmuyor.

çocuklu olan + dışarıda çalışıp gelip 2-3 saatte ev toplayıp yemek yapan + evdeki başka kişilerden yardım almayan kadına Allah yardım etsin.

Çocuk var mi

46 anam kutu gibi .

Benimde eski evimde temizlik yapasim gelmiyordu cunku ev temizligi asla gostermiyordu, sabahtan evi bal dok yala yapardim, aksam esim gelene kadar cadde ustu oldugu ve camlari kotu oldugu icin toz icinde kalirdi. Ev temizlik göstermeyince insanin istegi kalmiyor.

Bu söylediklerinizi çocuklu evlerde olabiliyor mudur diye sorgulamıştım ben. Yoksa bekarken benimde mükemmel bir düzenim vardı.

Temızlık eşiniz çocuklarınızda dikkat ediyorsa yormaz. ortak kullanım alanlarını banyo vc gibi onlarda gözetirse misssss …. Hergun rutin dolanırım bi evde , 15 günde birde dip bucak alırım , tek renk beyaz çorap kullanıyoruz sureklı çorap altlarından anlarım . evim büyük eşya gereksiz yok sevmem onu bunu eve toplamayı .eşim balkonda çiçek -bahçe yetiştiriyor sebze falan oraya karışmam kendi bölgesi dikkat ediyor beni de üzmüyor ,tezgah üstü bile boş olmalı arfrey var bi köşeşinde o kadar kalabalık eşya sevmem .büyük büyük halı yok hepsi maakınada yıkanır (salon hariç)tüm ev beyazzz kapı cam fayans dolaplar ama ne eşimi ne annemi ne oğlumu rahatsız etmem onlarında yaşam alanı saygı duyarım misafiri çok severim isterse uçursunlar evi seslenmem çocuklara canları saolsun mutlu olsunlar ha eğer keyfim yoksa 10 gun süpürmem büyük olunca belli etmıyor kendini zaten eşim yapar ama alıştığı duzen var ben dursam o duramaz. Komşu bi tane var mis gibi o uğramasa ben uğrarım cocuklarıda terbiyeli eşiyle de eşim çok iyiler bahçe ekme biçme die ölecekler—- hıc bısey bizden daha kıymetli değil çocuğum evdeyken hıc bı iş yapmam bütün zamanlarım onun telefon tablet günde bi saat kullanabiliyor o yüzden yanında olmalıyım attıstırmalık mutlaka olmalı pasta börek çörek boş kalmamalı masanın ortası- çocuğum paketli gıdaya yönelmesin die sureklı yeni şeyler denerim cok hoşlarına gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…