Temizlik yapasım gelmiyor

aradabirbende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
38
-21
27
Çok titizim yaptımmı tam yaparım ama evim çok küçük eşyaları çekip doğru düzgün temizlik bile yapamadığım için vazgeçiyorum genel geçer bi temizlik oluyo yani eşimde taşınmak için beni oyalıyor ne yapıcam bilmiyorum oturduğum muhitte de yalnızım kimse yok çok sıkılıyorum dostlar

Bende temizlik yapmayı çok seviyorum ama çocuğum küçük zar zor yapabiliyorum, İki çocukla yaptığım temizlik iki gün dayanmayınca hiçç istegim kalmıyor, çok yoruluyorum ama boşa yoruluyorum. Hep düzenli olsun, evim hep temiz koksun, masanın üstünde kek-kurabiye eksik olmasın istiyorum sürekli çabalıyorum düzeni korumak için ama olmuyor

Evet sevmediğim için ve ev temizliği göstermediği aksine toz olunca hemen tozu gösterdiği için sevmiyorum temizliğe başlayınca hepsini yapıyorum odalar küçük ama yinede zahmetli oluyor illaki masam bi odayı kaplıyor mesela çekip silmek bile işkence oluyor sandalyeleri çekince yer kalmıyor birde salonumda çok küçük

İki çocukla zor tabi ben çocuksuz halimle böyle oldum allah kolaylık versin

Insanı ne yapacaksın
Ben komşuculuk olmasın kimseyle muhattap olmim dıye daire yaşantısına son verdım inanır mısın

Ben de temizlik yapmayı çok severim ev, nevresim, çamaşırlar, bulaşıklar, yerler, her bir şeyler temizlenip tertemiz olunca dünyanın en mutlu insanı ben olurum. Ama bunları yapmadan önce o kadar üşeniyorum ve üşenip yapmadıkça da o kadar gergin oluyorum ki anlatamam. Keşke şöyle parmağımızı bir şıklatsak her şey tertemiz olsa yemeğimiz de yapılmış olsa. İşten eve geldiğimde canım hiçbir iş yapmak istemiyor yemeği bulaşığı çayı meyveyi bile zor hallediyorum temizlik yalan oluyor hafta sonuna kadar da ev kirleniyor

Bende usenıyorum. Ev sobalı öbür odalar buz gıbı. Küçük çocuğum pesımı bırakmıyor. Üstüne hasta olacak dıye çok korkuyorum. Ve temizlik yapmayı seven biri olarak

Benim evimde büyük sayılmaz 100 metrekare ama temizlikten asla vazgeçemiyorum.ah keşke bı gün sadece bı gün temizlik yapmadan durabilsem.bu bence karakter meselesi herkes temizlik sevmez.benim 8 yaşında ve 6 aylik kızlarım var.ona rağmen evim bal dök yala.bu hiç iyi bişey değil.keske bende rahat olsam takmasam biseyleri.mesela korkudan asla saçımı topuz dışında bı model yapmam kıllar dökülecek diye.ilerde kızım büyüyünce nasi dayanicam bilmiyorum

Düzen takıntısı varmı bende de bilmiyorum aşırı rahatsız olurum dağınıklık ve eşyaların yerinde olmamasından.Temizligi de severim genede biraz daha relax olma kararı aldığım için kendi adima eve yardımcı almaya karar verdim .Herseyi ben daha iyi yaparım kafasından çıktım Yoksa ciğerler ne bileyim eller yıpranıyor ilaçtır kokudur vs.Birde nankör ya temizlik biter bitmez başlıyor kirlenmeye.Baska şeylere vakit ayırmak istiyorum.

hic temizlik seven biri degilim ama kucuk ev daha kolay degil mi? kucucuk eve cok esya dolusturmayin bence, kalabalik yapan seyleri atin gitsin. bizim ev 46 m², minicik. ama hic gereksiz esya yok..o kadar kolay ki silmesi supurmesi yarim saat almiyor.
banyo mutfak fayans temizliğinde de herkese onerim sundan alsinlar

30luya hic gerek yok birkac parca yeter. bunu matkapin ucuna takiyorsun. sonra deterjani yuzeye aktarip sadece matkapi tutuyorsun o kendi kendine tüm yuzeyi derinlemesine temizliyor. derzleri falan bembeyaz yapiyor.
tam erkek eline yakisan bir sey. esin gelince duvarlari falan ona yaptir ayda bir kez, yerleri sen yaparsin. banyon piril piril olur. sen de arasira lavaboyu klozeti soyle bi temizlersin- hic yorulmazsin.
mutfakta da kullaniliyor ayni sey.
büyük kolaylik yani, alanin "allah razi olsjn" diyeceğine eminim:))

Temizliği çok seven birisi olarak dar ve eşya dolu yerlerde çok bunalıyorum. Sanırım evin durumu sizi temizlik yapmaktan geri çekiyor. Profilinize baktım İstanbul'da mi yaşıyorsunuz?

Temizlik yapmayı seven ilk sana rastladım. Maşallah kız sana

Temizliği çok severim ama bir kısır döngüdür, yap ertesi gün aynı :)
O yüzden artık çok didiklemiyorum, küçük evler daha kolay aslında fazla eşyalarınızı eleyin işi onlar zorlaştırır, çokta dert etmeyin, olduğu kadar

Temizliği çok seven birisi olarak dar ve eşya dolu yerlerde çok bunalıyorum. Sanırım evin durumu sizi temizlik yapmaktan geri çekiyor. Profilinize baktım İstanbul'da mi yaşıyorsunuz?
İstanbuldayım evet ama evi küçük çabuk temizlenir diyenler bence yanılıyor eşyayı doğru düzgün çekip temizlik yapacak alanım bile kısıtlı küçük ev pisliği çok belli ediyor temizliği değil bu arada dezavantajı o benim gözümde gereksiz eşyamda hiç yok mesela ona rağmen zor sığıyoruz 2+1 zaten bi oda masayla kaplı durumda zaten

Ben de temizlik yapmayi seviyorum. Uzerine basak burcuyum
Bal dok yala evim olmali ama degil
Evim iki oda ,iki kizim var. Malesef duzenli sayilmazlar. Odalari kucuk ve salona tasiyorlar.
Canlari saolsun da ,ben bu yuzden surekli dagilan evi toplamak istemiyorum.
Yoksa kendime vakit ayiramiyorum.
Daha once buyuk evde de oturdum bu arada ,o zaman da kizim kucuk bahanem vardi

Cok duzenli olanlara hayranlikla bakiyorum sadece
Denedim bunun icin bayagi mesai harcamam lazim. Yazik gunah vaktime dedim.
Evime gelen oldugunda evim cok temizdir.
Daginiklik negatif enerji veriyor. Ben de mutlu degilim.
cocuklarim biraz daha buyuyunce , kendilerine ait alanlari olunca sanirim hayalimdeki duzene kavuşacagim.

Cogu insanin benim gibi olusu da ayrica mutlu etti

Evim büyük ve gereksiz eşyam yok. Canım robotum çok güzel temizliyor bence küçük evi temizlemek daha yorucu çünkü eşyayı ordan oraya çekmek falan zor oluyor. 4 odamız bir de büyük salonumuz var. Çalışma odamızı eşim temizler hiç ellemem. Kızımın odası zaten henüz emekleme falan olmadığı için çok kirlenmez. Benim mutfakta zamanım çok gidiyor ya bi de eşim evden çalıştığı zamanlarda zorlanıyorum çok bulaşık çıkarıyor hep tıkınmak istiyor çoraplar orda burda kalıyor bazen. Yine erkekler kapatılsın moduna geçeceğim biraz daha anlatırsam

Ne mutlu size zaten çocuklar büyüyünce dağınıklıkta azalacaktır haliyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…