- 14 Aralık 2024
- 38
- -21
- 27
-
- Konu Sahibi aradabirbende
Evet sevmediğim için ve ev temizliği göstermediği aksine toz olunca hemen tozu gösterdiği için sevmiyorum temizliğe başlayınca hepsini yapıyorum odalar küçük ama yinede zahmetli oluyor illaki masam bi odayı kaplıyor mesela çekip silmek bile işkence oluyor sandalyeleri çekince yer kalmıyor birde salonumda çok küçükTemizliği psikolojik olarak yapamıyorsunuz belki de, yaşadığı yeri sevmeyince insan bazen öyle oluyor. Ev temizliği belli etmeyince de üstüne tuz biber oluyor tabi. Evde sizi heveslendirecek değişiklikler veya oda oda giderek derin temizlik yapmayı denediniz mi ?
İki çocukla zor tabi ben çocuksuz halimle böyle oldum allah kolaylık versinBende temizlik yapmayı çok seviyorum ama çocuğum küçük zar zor yapabiliyorum, İki çocukla yaptığım temizlik iki gün dayanmayınca hiçç istegim kalmıyor, çok yoruluyorum ama boşa yoruluyorum. Hep düzenli olsun, evim hep temiz koksun, masanın üstünde kek-kurabiye eksik olmasın istiyorum sürekli çabalıyorum düzeni korumak için ama olmuyor
Insanı ne yapacaksınÇok titizim yaptımmı tam yaparım ama evim çok küçük eşyaları çekip doğru düzgün temizlik bile yapamadığım için vazgeçiyorum genel geçer bi temizlik oluyo yani eşimde taşınmak için beni oyalıyor ne yapıcam bilmiyorum oturduğum muhitte de yalnızım kimse yok çok sıkılıyorum dostlar
Benim komşuluk yapacağım kimse yok zaten herkes yabancı yada yaşlı bende mesafeliyimdir zaten o kadar sorunum olmadı henüzInsanı ne yapacaksın
Ben komşuculuk olmasın kimseyle muhattap olmim dıye daire yaşantısına son verdıminanır mısın
Böyle bir ev var mı ki?Hep düzenli olsun, evim hep temiz koksun, masanın üstünde kek-kurabiye eksik olmasın istiyorum sürekli çabalıyorum düzeni korumak için ama olmuyor
Temizliği çok seven birisi olarak dar ve eşya dolu yerlerde çok bunalıyorum. Sanırım evin durumu sizi temizlik yapmaktan geri çekiyor. Profilinize baktım İstanbul'da mi yaşıyorsunuz?Çok titizim yaptımmı tam yaparım ama evim çok küçük eşyaları çekip doğru düzgün temizlik bile yapamadığım için vazgeçiyorum genel geçer bi temizlik oluyo yani eşimde taşınmak için beni oyalıyor ne yapıcam bilmiyorum oturduğum muhitte de yalnızım kimse yok çok sıkılıyorum dostlar
Temizlik yapmayı seven ilk sana rastladım. Maşallah kız sanaBende temizlik yapmayı çok seviyorum ama çocuğum küçük zar zor yapabiliyorum, İki çocukla yaptığım temizlik iki gün dayanmayınca hiçç istegim kalmıyor, çok yoruluyorum ama boşa yoruluyorum. Hep düzenli olsun, evim hep temiz koksun, masanın üstünde kek-kurabiye eksik olmasın istiyorum sürekli çabalıyorum düzeni korumak için ama olmuyor
Çok titizim yaptımmı tam yaparım ama evim çok küçük eşyaları çekip doğru düzgün temizlik bile yapamadığım için vazgeçiyorum genel geçer bi temizlik oluyo yani eşimde taşınmak için beni oyalıyor ne yapıcam bilmiyorum oturduğum muhitte de yalnızım kimse yok çok sıkılıyorum dostlar
İstanbuldayım evet ama evi küçük çabuk temizlenir diyenler bence yanılıyor eşyayı doğru düzgün çekip temizlik yapacak alanım bile kısıtlı küçük ev pisliği çok belli ediyor temizliği değil bu arada dezavantajı o benim gözümde gereksiz eşyamda hiç yok mesela ona rağmen zor sığıyoruz 2+1 zaten bi oda masayla kaplı durumda zatenTemizliği çok seven birisi olarak dar ve eşya dolu yerlerde çok bunalıyorum. Sanırım evin durumu sizi temizlik yapmaktan geri çekiyor. Profilinize baktım İstanbul'da mi yaşıyorsunuz?
Ne mutlu size zaten çocuklar büyüyünce dağınıklıkta azalacaktır haliyle :)Ben de temizlik yapmayi seviyorum. Uzerine basak burcuyum
Bal dok yala evim olmali ama degil
Evim iki oda ,iki kizim var. Malesef duzenli sayilmazlar. Odalari kucuk ve salona tasiyorlar.
Canlari saolsun da ,ben bu yuzden surekli dagilan evi toplamak istemiyorum.
Yoksa kendime vakit ayiramiyorum.
Daha once buyuk evde de oturdum bu arada ,o zaman da kizim kucuk bahanem vardi
Cok duzenli olanlara hayranlikla bakiyorum sadece
Denedim bunun icin bayagi mesai harcamam lazim. Yazik gunah vaktime dedim.
Evime gelen oldugunda evim cok temizdir.
Daginiklik negatif enerji veriyor. Ben de mutlu degilim.
cocuklarim biraz daha buyuyunce , kendilerine ait alanlari olunca sanirim hayalimdeki duzene kavuşacagim.
Cogu insanin benim gibi olusu da ayrica mutlu etti