- 14 Ekim 2016
- 7.051
- 47.513
-
- Konu Sahibi cilekreceli_
Obsesyon vakası. Doktora gidin. Derhal.merhaba kk’nın güzel kadınları.
Bende aşırı takıntıya dönüştüğü için bu konuyu açıyorum.
Herşey güzel koksun, bütün çamaşırlar nevresimler buram buram yumuşatıcı, yanımda bulunan insanlar parfüm koksun istiyorum.
Evime girer girmez herkes deterjan kokusunu alır. Ben de dışardan geldiğim zaman evim öyle güzel kokuyor ki bayılıyorum.
Herşeyi kokluyorum bardakları bile.
Ve asla çalkalamadan kullanamıyorum hiçbir şeyi.
Bir kere giydiğim birşeyi asla tekrar giyemiyorum günde 2 3 makine çamaşır attığım oluyor.
Evimde 3 kurutmalık ve yetmiyorlar bana.
Birisi geldiği zaman bana uzanıp koltuklarımın yastığına başını koydu diyelim acaba ter koktu mu pis koktu mu diye düşünüp fırsat bulduğum an koklayıp kötü kokuyorsa direk makineye atıyorum.
Eşim hariç kimsenin bir kere örtündüğünü gördüğüm bir yorgan ya da battaniyeyi örtünemiyorum.
Bu takıntılarımdan nasıl kurtulurum bilmiyorum, bu bir hastalık mı, birinden ufacık bir ter kokusu gelse öğürmeye başlıyorum herkes temiz olsun istiyorum ama bu mümkün değil.
O yüzden bana bir öneriniz var mı daha önce benim gibi olup düzelen var mı merak ediyorum?
Tamam gideceğim herkes aynı şeyi dedi zatenObsesyon vakası. Doktora gidin. Derhal.
Spora gidiyorumTemizlik yapmaktan başka ne gibi uğraşlarınız var ? Işinize hobilerinize biraz daha zaman ayırsanız. O kimyasal kokular bana tam tersi temizliği değil de pis şeyleri çağrıştırıyor.
Kimyasal kokusu güzel koku değil ki. Otobüste insanlar yumşatıcı kokulu kıyafetlerin üstüne parfüm sıkıyor, ellerine vücutlarına sürdükleri krem kokulu oluyor. Sadece koku karmaşası mide bulandırıci oluyor. Evde de aynı şekilde yeri sildikleri yüzey temizleyicisi, evden gelen yumuşatıcı kokusu, üstüne bir de oda parfümüSpora gidiyorum
Aslında çok boş vaktim yok
Ama güzel koku nasıl pis şeyleri çağrıştırır ?
iş yerindeyim kahkaha attım valla :)))Evde beyaz sabun kokulu deterjan vardı bana gelen kadın sürekli onu kullanıyordu ev mis gibi koksun diye artık rahatsız olup al evinde kullan demiştim
Ertesi hafta bana geldiğinde “ev gasilhane gibi kokuyor bir haftadır havalandırıyorum çıkmadı koku” demişti aklıma geldi şimdi
Bende başkasının örttüğünü falan kullanmam kıyafetleri bir kez giyerim çocuklarıma da öyle giydiririm ama deterjan kokusu her zaman iyi olmuyor söyleyim
Bir kere giydiğim birşeyi asla tekrar giyemiyorum günde 2 3 makine çamaşır attığım oluyor.
O kokularin ne kadar zarari var bilseniz evinizden iceri sokmazsiniz.psikolojik yardim almalisiniz.
Uzun süreli değil. Biraz rahatlayana kadar. Ablamda da vardı tuhaf takıntılar. Kurtulmak istedi. Inandı. Doktorun da yardımı ile kurtulduTamam gideceğim herkes aynı şeyi dedi zaten
İlaç kullanmak da istemiyorum ama
Bir musibet bin nasihatten iyidir misaliiş yerindeyim kahkaha attım valla :)))
iş yerindeyken okumamak lazımmış :)Bir musibet bin nasihatten iyidir misali
Aynı zamanda çalışıyorum o yüzdenKimyasal kokusu güzel koku değil ki. Otobüste insanlar yumşatıcı kokulu kıyafetlerin üstüne parfüm sıkıyor, ellerine vücutlarına sürdükleri krem kokulu oluyor. Sadece koku karmaşası mide bulandırıci oluyor. Evde de aynı şekilde yeri sildikleri yüzey temizleyicisi, evden gelen yumuşatıcı kokusu, üstüne bir de oda parfümüsanki pis olan şeyleri kamufle etmek ister gibi. En güzeli beyaz sabun kokusu ya da kokusuz sağlıklı deterjanlar.
Spora kaç saatinizi ayırıyorsunuz ki vaktiniz yok ?
Kirli çamaşır çok birikir o zaman ben ne yapabilirim ayrıca 3 makine çamaşırı 3er saatlik programlara atmıyorum kısa programlarda yıkıyorum zaten sık yıkadığım içingünde 2-3 makina çamaşır
aferin
küresel ısınma yasayan yeryüzünde çok bilinçli bir hareket
biz sudan tasarruf edince yeryüzü için sevinelim
siz 3 maikna çamaşırı bir günde yıkayın.....
Okb li miyim ki teşhis koyulmadı bana doktora gitmedim daha
Günde 2 3 defa makine çalıştırmak nedir iyi değilsiniz siz.. Gidin tedavi olun.
Hiç ama hiç kimsenin su ve elektrik kaynaklarını böyle çar çur etmeye hakkı yoktur!
Deterjan atıklarından bahsetmiyorum bile..
Dünyadaki ilk ve tek okb li değilsiniz. Kendinizi dizginleyin..
Zaten insanlar da sizin evinizde rahat değildir emin olun..
Eski komşularımızdan biri kahveye çağırdı. İlk defa gittim hemen temizlik takıntısından bahsetti. İnsan ister istemez geriliyor. Sanki biz oturduğumuz yere dışkılıyoruz..
kaç kişisiniz evdeKirli çamaşır çok birikir o zaman ben ne yapabilirim ayrıca 3 makine çamaşırı 3er saatlik programlara atmıyorum kısa programlarda yıkıyorum zaten sık yıkadığım için
2 kişiyizkaç kişisiniz evde
ben çamaşır makınamı tam dolmadan asla calıstırmam
şimdi guzel hoş yıkıyorsunuz ama bundan seneler sonra el yüz yıkamaya dünya olarak su bulamayacağız o zaman ne yapacaksınız
kaç kişisiniz evde
ben çamaşır makınamı tam dolmadan asla calıstırmam
şimdi guzel hoş yıkıyorsunuz ama bundan seneler sonra el yüz yıkamaya dünya olarak su bulamayacağız o zaman en yapacaksınız
Okb li miyim ki teşhis koyulmadı bana doktora gitmedim daha