- 20 Ocak 2010
- 45.225
- 153.108
- 43
-
- Konu Sahibi izmirimizmir
Bende domestossuz yapamıyorum maalesefBenimde ya bi ara bulaşıklar çamaşır suyu olmadan temiz olmuyordu sanki süngere döke döke yıkardım bulaşıgı onuda bıraktım şükür.
Sadece evi temizlerken kullanırım o koku gelmeyince temizlik yapmamışım gibi geliyor illa kafa yapacak
Aldıgım yerdeki kadın sen napıyon bunları içiyonmu dedi en son
Hayvanlara karşı duyarlılığınızdan dolayı (özellikle sokak hayvanları) sizi tebrik ediyorumCanim butun hayvanlari deli gibi seviyorum.cocuklugumdannberi evimizde hep kedimiz olmustur.sokak hayvanlari dahil hicbirinden igrenmem.kum kabini her gun temizliyorum.3 gunde bir yikiyirum(kum kabini tabiiki kediyi asla yikamam)asilarini zaten yaptiriyoruz.sokaktan yardima muhtac bir hayvan gorsem hic dusunmeden eve getiririm onu o haliyle.sadece hayvanlar icin degil mesela baskasinin evinden igrenen,evine kimseyi isteneyen misafirin ardindan saatlerce temizlik yapan her tuvalete gittiginde canasir suyuyla yikayan saatlerce banyo yapanlar vs var.ben oyle degilim.mutfak dolaplari yag baglamamissa hali yapis yapis degilse kinsenin evinden igrenmem,evime cocuklu ya da cocuksuz kim gelirse rahat etmesi en onemli seydir benim icin.cocuklara hersey serbest.disarida cok pis olnadigi surece herseyi yer icerim vs..benim derdim kendi evimle:))evimin piril piril olmasi cok hosuma gidiyor.aslinsa seviyorumda temizlik yapnayi ama cokkk yoruluyorum
Ayyyy guldurdunuz beni:))cok yasayin insallah
Kadinin nasil dikkatini cektiyse artik:))Benimde ya bi ara bulaşıklar çamaşır suyu olmadan temiz olmuyordu sanki süngere döke döke yıkardım bulaşıgı onuda bıraktım şükür.
Sadece evi temizlerken kullanırım o koku gelmeyince temizlik yapmamışım gibi geliyor illa kafa yapacak
Tesekkur ederim.hayvanlar melektir ya.cocuklar ne kadar masunsa hayvanlar da oyle masumHayvanlara karşı duyarlılığınızdan dolayı (özellikle sokak hayvanları) sizi tebrik ediyorum
Her markete gidişimde yanınada bi şişe domestos ekleyinceKadinin nasil dikkatini cektiyse artik:))
Ben insana olan saygının, hayvan ve doğaya duyulan saygıdan geçtiğine inanandanımTesekkur ederim.hayvanlar melektir ya.cocuklar ne kadar masunsa hayvanlar da oyle masum
:))Okurken o kadar yoruldum ki ne diyeceğimi unuttum
Aslinda haklisinizcamasir suyu kullanirim ama boca etmem.az az doker bolca durularim ama tabi gene zarar.kitap okuma isini cocuklarla birlikte gun icinde yaparim ki onlara da ornek olsun.onlar kendi kitaplarina bakarken bende kitabimi okurum.yine buyukler icin boyama 1000 nokta birlestirme bulmaca cozme cok severim ve cocuklar boyama yaparken ben de kendi boyamami yaparim.hem onlara hem bana etkinlik olmus olur.orgu ormeye bayilirim.onu da aksam cocuklar ve kedim yatinca orerim.orgu maalesef onlarla olmuyor.cocuklar ipi cekistiriyor,kedim de sislere ve yumaga atliyor sisler hareket ettikce:))Konunun sonunda nasıl kurtulabilirim bu durumdan diye soracaksınız sandım, ama siz hala püf noktalarını soruyorsunuz :)
Şöyle düşünün bu kadar temizlik yapmayan hiç kimse mikroptan ölmüyor, yaptıklarınız çok aşırı.
Bu durum giderek takıntıya doğru yol alıyor gibi görünüyor.
Ve hergün o kadar kimyasalı solumanız sağlığınıza, hatta çocuklarınızın sağlığına zarar.
Allah korusun pislikten değil ama çamaşır suyundan, ciften hasta olursunuz, uzun vade de. Onlar hep kanserojen.
Mutfağınızı sirkeyle silseniz, lavabonuzu kullandığınız bir limon ve karbonatla ovup sıcak su dökseniz kafi.
Arada yine çamaşır suyu kullanırsınız, tuvalete zaten kullanılır.
Yerleri önce sabunlu, sonra sirkeli suyla silerseniz yine tertemiz olur. Hem de doğal ve sağlıklı yollardan.
Bu tempo da şöyle bir kahve yapıp kitap okuyabiliyor musunuz..
Azıcık canınızı düşünün derim
Kolay gelsin.
KesinlikleBen insana olan saygının, hayvan ve doğaya duyulan saygıdan geçtiğine inanandanım
Benimde ya bi ara bulaşıklar çamaşır suyu olmadan temiz olmuyordu sanki süngere döke döke yıkardım bulaşıgı onuda bıraktım şükür.