O kadar is icin 55 tl çok az değil mi yavBana yarım gün gelen yardımcı tüm evi süpürüp siliyor banyoyu temizliyor her hafta bir cam siliyor balkon yıkıyor hatta bazen dolap içi katlıyor bazen ayakkabı dolabını siliyor vs vs
Ama her hafta geliyor karışmıyorum evden çıkıyorum gelince toplanmış pijamalar vs katlanmış oluyor
Ütü yok genelde çamaşır bulaşık da bırakmıyorum ama çok oyuncak var bizde onları toplamak da zor
Geçen sene iki kişiye geliyordu 7,5 da gelip 5,5 6 gibi gidiyordu iş bitince arada öğlen yemek çat kahve
Şimdi bana 8.30 gibi geliyor bitince gidiyor ne zaman gidiyor bilemiyorum çayını vs demleyip içiyor hatta yorulunca oturup dinleniyorum nasılsa bitince gideceğim acelem yok diyor
55 tl alıyor her hafta geliyor ama
Hep bana böylesi denk geliyor demek ne bileyim
İlk başta saat sordum 9 da başlarım kaçta biterse demişti bende o yüzden neden erken gidiyorsun demiyorum
valla bence de. mesele kendimizin yapıp yapmamsı değil ki. yapamıyorum vaktim olmuyor, yoruluyorum, üstüne bi de 2 tane çocuk.bende düşündüğüm için tüm sayfaları okudum ama ne kadar ilginç, arkadaş ne sormuş ne cevap vermiş bazıları :) yok ben kendim yaparım aman kimselere yaptırmam :) ee ne yapalım yani soru bu mu :) bunu yazmak için online oldum resmen :)
Karşıyaka. Abla yeşilyurtta yanılmıyorsam o tarafları pek bilmiyorum.
Bugün çok soran oldu benim hatunu. Bildiğim kadarıyla dolu ama..
O kadar is icin 55 tl çok az değil mi yav
kadinin hicmi suratina bakmadin hicmi hamile oldugunu anlamadin pessAy o da ilginçmiş benimki de ilginç
Perşembe temizlik yaptı öbür hafta Çarşamba, yarın sabah erken gelme istersen demeye aradım dün bebeğim oldu gelemem dedi
Ne bebeği nasıl vs kadın hamile imiş ben şokkkkk benim evi Perşembe temizleyip salı doğurmuş benim daha hamilelikten haberim yok
Bebeği 40 günlükten kocasına bırakıp işe başladı bu sene yarım gün çalışıyor geçen sene iki kişiye gidiyordu günde pazarları bile dolu
Aldığı parayı hak ediyor da güle güle harcasın
Bu arada kocası bebeğe bakıyor deyince hayırsız bir adam canlanmasın gözünüzde vardiyalı çalışıyor ya 16-24 ya da 24-08 vardiyasında
İşe gidiyor gelip bebek ve 6 yaşındaki diğer çocuğa bakıyor
Camları siliyor supuruyor siliyor ben dolap içlerine giriyorum detaylara yani hatta banyoyuda ona bırakmiyorum ben temizliyorum bence normal bide yemek yapıyorum onun kadar bende yoruluyormAz veriyormussun ne işler yapıyor
benim de bu konuda kafam karışık.bana gelen,apartman görevlisinin eşi.ayıp olur diye başkasını da çağıramıyorum.
ama,yarım iş,tam para.sizin de fikirlerinizi almak isterim.
şöyle ki;dün çağırdım.öğleden sonra geldi ,2' de.yanında bir arkadaşını getirmiş.5.5 ta gittiler.halı, koltuk,kapı silmemişler.
cam silinmiş.yerler elle silinmiş.toz alınmış.yerlerde halı da yoktu.yıkamaya verilmişti.süpürge yapılmış.tam gün parası 120 tl.verdim.
aslında işinden memnun değilim ama,apartman komşum olması ve evi gönül rahatlığıyla ona, bırakıp gitme durumu beni bağlıyor.aylık düzenli almaya (hafta da bir gün)600 istiyor. normal mi acaba,merak ediyorum
kadinin hicmi suratina bakmadin hicmi hamile oldugunu anlamadin pess
benim de bu konuda kafam karışık.bana gelen,apartman görevlisinin eşi.ayıp olur diye başkasını da çağıramıyorum.
ama,yarım iş,tam para.sizin de fikirlerinizi almak isterim.
şöyle ki;dün çağırdım.öğleden sonra geldi ,2' de.yanında bir arkadaşını getirmiş.5.5 ta gittiler.halı, koltuk,kapı silmemişler.
cam silinmiş.yerler elle silinmiş.toz alınmış.yerlerde halı da yoktu.yıkamaya verilmişti.süpürge yapılmış.tam gün parası 120 tl.verdim.
aslında işinden memnun değilim ama,apartman komşum olması ve evi gönül rahatlığıyla ona, bırakıp gitme durumu beni bağlıyor.aylık düzenli almaya (hafta da bir gün)600 istiyor. normal mi acaba,merak ediyorum
Yukarıda benim yardımcımın yarım günde yaptıklarını yazdım bir bakın isterseniz ikincide de evi de tarif ettim ama boş benim ev
Yarım gün 55 her hafta düzenli geliyor
Sizde çocuk da yok bizde var o da önemli bir kirlilik unsuru
Benim de dikkatimi herkesin verdiği cuzi ücretler çekti.
55-60 TL ne ya? Bizim burda kadınlar keselerinin ağızlarını 100 tl den açıyorlar.Şok oldum.Ben 2 haftada bir kadın alıyorum, dip köşe sabah 9 akşamda gelip 5te falan çıkıyormuş işine göre.pazarlıklar 100 tl ye zor indiriyorum. iyimiş vallahi..
sizin iyiymiş.benim evde kimse yok.2+1,ev.tek sorun camlarımın demirli olması.(silmesi zor oluyor haliyle)yarım gün 60-70 e razıyım aslında,evde fazla kirlenmemiş olur. bakalım bir daha görüşeceğim.
Çok istiyor cnm aylık enfazla 250 olur burda bir arkadaş 200 veriyor aylık
Mutfak dolapları buzdolabı fln silmemisler mi
Tum yorumları okumanı tavsiye ederim çok veriyorsun
Ben tüm evi toplama süpürme silme çamaşır Katlama nevresim değiştirme tuvalet yıkama buzdolabı içi temizliği tencere dolabı duzeltme 100 verdim
Gecende sadece ev toplama süpürme silme çamaşır Katlama 1 çarşaf değiştirme. Banyo yıkama cekmeceleri düzeltme makyaj malzemeleri düzeltme 50 verdim
Dipnot.mutfağı da toplamadan gidiyorum o toplar
Bir de beklentiler farklı her hafta aynı camlar silinmiyor ayda bir denk geliyor ki bence o bile çok kışın sildirmiyorum
Arkadaş her hafta mutfak dolabı dışı sildirmiyorum bence o da gereksiz onun yerine ayın bir haftası buzdolabı içi siliyor daha iyi
Bir de hep o temizleyince alışıyor ona göre pratiklik kazanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?