Eli çabuk sanırım is bittiği için gidiyordu9 da başlayıp 3 te biten temizliğe tam gün parası mı veriyordunuz?
Zaten buna ek cam siliyordu.9-3 de bi nevi yarım gün zaten. Siz hem tam gün parası verip hem de oyalanmasına sebep olmuşsunuz.
Yarım gün geldiğinde camsilmeyecekse eğer, elektrik süpürgesi, vileda, mutfak tezgahının, ocağın, evyenin temizlenmesi, dolapların dış yüzünün silinmesi, banyoda da lavabo ve tuvaletin yıkanması, aynanın silinmesini yaptırabilirsiniz...
Bu rutin işleri kendiniz yapıyorsanız, gardrop içinin tozunu aldırabilir, dışını sildirebilirsiniz, ütü yaptırabilirsiniz, kapıları, koltukları sildirebilirsiniz, beyaz eşyaları sildirebilirsiniz...
Tam gün geliyordu artık yarım almaya karar verdim.Yarım günde yapılacak iş miktarı bellidir. Bana haftada bir yarım gün geliyor abla. 9 gibi gelip 1.30-2.00 gibi gidiyor. Her hafta evin olağan temizliği yanında tek bir şeye odaklanıyor. Mesela bir hafta olağan temizlik+banyo bir hafta olağan temizlik+ camlar gibi.
Üç ayda bir yarım gün gelen kadın ne yapabilir ki? Hiç bişey yetişmez.
Zaten buna ek cam siliyordu.
Yerleri eli ile siliyor vileda kullanmıyor
Bazen salonun avizesini temizliyor.
Tam gün geliyordu artık yarım almaya karar verdim.
O gelmedigi zamanlar kendim yapıyorum genel temizliği ama artık yapamıyorum.
1.5 2 de gidiyor demişsiniz yarım gün
Benim ki de ortalama 3 de gidiyor tam gün gelip
Yapıyorum tabi kiSiz o 2-3 ayda hiç yapmıyor musunuz temizlik?
Aslinda bende boyle bir düzen kurmak istiyorumBana yarım gün gelen yardımcı tüm evi süpürüp siliyor banyoyu temizliyor her hafta bir cam siliyor balkon yıkıyor hatta bazen dolap içi katlıyor bazen ayakkabı dolabını siliyor vs vs
Ama her hafta geliyor karışmıyorum evden çıkıyorum gelince toplanmış pijamalar vs katlanmış oluyor
Ütü yok genelde çamaşır bulaşık da bırakmıyorum ama çok oyuncak var bizde onları toplamak da zor
Geçen sene iki kişiye geliyordu 7,5 da gelip 5,5 6 gibi gidiyordu iş bitince arada öğlen yemek çat kahve
Şimdi bana 8.30 gibi geliyor bitince gidiyor ne zaman gidiyor bilemiyorum çayını vs demleyip içiyor hatta yorulunca oturup dinleniyorum nasılsa bitince gideceğim acelem yok diyor
55 tl alıyor her hafta geliyor ama
Tam gün geliyordu artık yarım almaya karar verdim.
O gelmedigi zamanlar kendim yapıyorum genel temizliği ama artık yapamıyorum.
1.5 2 de gidiyor demişsiniz yarım gün
Benim ki de ortalama 3 de gidiyor tam gün gelip
Degistirsem mi acaba herkes erken gittiğini söylüyorÇok erken gidiyor, üstelik çay kahve falan demişsiniz. Bu kadın sizi güzel kullanıyor haberiniz olsun.
Bana çok derin temizlik yapılacaksa iki kişi geliyorlar. O zaman bile 3'te bitmiyor işleri. Ki benim abla hayatımda gördüğüm en eli çabuk hatundur. Öyle çay kahve istemez. Bi kahvaltı eder bir de zorla öğlen yemeği yediririm. Evim üç oda ama bir odaya sokmuyorum. İki odalı gibi düşünebiliriz yani. Çok mümkün değil o kadar saatte tek başına halletmesi.
Açıkçası sizinki bence biraz kullanıyor sizin hoşgörünüzü. Tam gün asla 9-3 olmaz. Zaten onda da çok oyalanıyormuşsunuz. Bu saatler ancak yarım güne uyuyor, onda da yemek vermek gerekmez. Öğlen 12-1 gibi birkaç bardaklık çay demlersiniz, yanında da kahvaltılık ya da bisküvi, kek, kraker vs yeterli olur bence. 15-20 dk. Olabilir mola vakti de.Aslinda bende boyle bir düzen kurmak istiyorum
Sürekli geldiği için fiyati uygun sanırım
Baya da iş yapıyor demek ki . Ne güzel
Degistirsem mi acaba herkes erken gittiğini söylüyor
Kahvaltı yapmıyoruzÇok erken gidiyor, üstelik çay kahve falan demişsiniz. Bu kadın sizi güzel kullanıyor haberiniz olsun.
Bana çok derin temizlik yapılacaksa iki kişi geliyorlar. O zaman bile 3'te bitmiyor işleri. Ki benim abla hayatımda gördüğüm en eli çabuk hatundur. Öyle çay kahve istemez. Bi kahvaltı eder bir de zorla öğlen yemeği yediririm. Evim üç oda ama bir odaya sokmuyorum. İki odalı gibi düşünebiliriz yani. Çok mümkün değil o kadar saatte tek başına halletmesi.
Sizin ki ok güzel her hafta gelmesi düzeni bilmesi.Bence eğer ayarlayabilirseniz haftada bir yarım gün gelecek başka birini ayarlayın. İnanın ayda bir çağırıp dip köşe yaptırmaktan hem daha kolay hem daha ucuz. Ben aylık 200 lira veriyorum mesela her cuma geliyor. Evin düzenini de öğrenince hiç sıkıntı olmuyor. Çarşaflarıma kadar değiştiriyor.
Bizde çoluk çocuk olmadığı için onun dışında temizlik yaptığım çok nadirdir. Yetiyor haftada bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?