- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Aylik 200 lira...
Ne kadar veriyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar veriyorsunuz?
Merhaba hanimlar,
Ara sıra evime temizlik için yardıma kadın geliyor 2-3 ayda bir sık değil.
9 da başlıyor 3 de bitiriyor ama oyalaniyoruz hep yemek çay kahve sigara molasi
Bari bu sefer yarım gün cagirayim dedim.
Evim 2+1 çok büyük değil
12. Kattayim camlarimda pek kirlenmiyor en son yılbaşından sonra sildi.
Ne iş yaptirmaliyim acaba bilemedim.
Kaçta gidicek onu da sormadım
Banyoyu dip bucak temizletecegim o kesin.
Ütü yapmasını isteyebilir miyim?
75 tl dedi 65 tl ye anlaştık
Ben istediğim de yapar işleri ama bilmedigim icin haddimden fazlada yüklenmek istemem.
Yarım güne gelenlere siz nasıl bir temizlik planı cikariyorsunuz?
Kadincagizin hali kaliyor mu eve nasil gidiyor yahuBen tam gün çağırdığımda neler yapıyor anlatayım.
Önce salona giriyor, balkonu yıkıyor demirleri siliyor, ardından halıları süpürüp balkona atıyor, koltuklar altları falan süpürülüp siliniyor, koltuk minderleri kirliyse sökülüp yıkanıyor değilse siliniyor, perdeler yıkanıyor, storlar siliniyor, camlar silinip toz alınıyor, sonra salon yerleştiriliyor halılar siliniyor. Avizeler ve kapı silinip kapıyı kapatıp çıkıyor. Her oda için bu rutini uyguluyor. Yatak odasında bir de nevresim değiştiriyor, giyinme odasında dolapların içini siliyor.
Sonra mutfağa geçiyor buzdolabı bulaşık mak. çekiliyor arkaları temizleniyor, mutfak dolapları içten dıştan siliniyor, fırın temizleniyor, duvarlar siliniyor( mutfakta sigara içiyoruz) tezgah falan zaten rutin.
Sonra banyoya geçiyor, tavandan duvarlara kadar her yeri yıkıyor kuruluyor. Küveti porçözle temizliyor. Dolapların içini temizleyip düzenliyor.
İki tane kilerim var, en son onlara giriyor, temizleyip düzenleyip çıkıyor.
Bunları yapıp saat üçte bitirmesi imkansız değil mi sence de?
Kadincagizin hali kaliyor mu eve nasil gidiyor yahu
Hep bana böylesi denk geliyor demek ne bileyimchill sen kadin cagirma bence cunku calistirmayi bilmiyorsun
kadin sabah gelir 8.30 gibi. hazirlanmasi vs 9'da baslar temizlige oglen 12.30a dek evi temizler. 12.30-13 arasi yemegini yer. Sonrasinda da 17ye dek temizligini yapar. 17'de evden cikmadan istersen bir seyler ikram edebilirsin. bu sure zarfinda evin ihtiyacina gore bazi seyler atlanir, bazisi eklenir. cam sildirmiyorsan, utu eklenir mesela gibi...
Güzel temizliyor yaptığı yerleri ama heryeri yapmıyor bunu anladim burada hiç dolap içi temizlemedi mesela.ben tam gün çağırıyorum, sabah 8:30 gibi geliyor akşam işi ne zaman biterse o zaman çıkıyor. bazen 7 bazen 8 gibi. evim çok büyük, dublex. her tarafa yetişiyor dip köşe temizlik, halı yolluk silinmesi, camlar vs her türlü işi yapıyor. ama cam konusunda her zaman salon camını siliyor vakti kalırsa diğerlerini de siliyor. 130 tl veriyorum. ayda bir beni şartlıyor, o da yetiyor zaten. 3te bitirip çıkabilir sizinki sorun değil ama eli pratik mi? yoksa şişiriyor mu?
Neden temizlenmesinki. Konu sahibi genel temizliği kendi yapıyorsa detayli temizliğide kadına yaptirirsa gayette temiz olur[/QUOTE][/OUOTE]45953082, member: 30249"]Bize haftada 2 defa geliyor kendi bildiğine çalışıyor,ben hiç karışmıyorum.
Sizin kadar ara verirsem hem işleri yetiştiremez hem de evimiz temizlenmez ki...
Kaç günde bir geliyor? Birde ne kadar alıyor?Ben tam gün çağırdığımda neler yapıyor anlatayım.
Önce salona giriyor, balkonu yıkıyor demirleri siliyor, ardından halıları süpürüp balkona atıyor, koltuklar altları falan süpürülüp siliniyor, koltuk minderleri kirliyse sökülüp yıkanıyor değilse siliniyor, perdeler yıkanıyor, storlar siliniyor, camlar silinip toz alınıyor, sonra salon yerleştiriliyor halılar siliniyor. Avizeler ve kapı silinip kapıyı kapatıp çıkıyor. Her oda için bu rutini uyguluyor. Yatak odasında bir de nevresim değiştiriyor, giyinme odasında dolapların içini siliyor.
Sonra mutfağa geçiyor buzdolabı bulaşık mak. çekiliyor arkaları temizleniyor, mutfak dolapları içten dıştan siliniyor, fırın temizleniyor, duvarlar siliniyor( mutfakta sigara içiyoruz) tezgah falan zaten rutin.
Sonra banyoya geçiyor, tavandan duvarlara kadar her yeri yıkıyor kuruluyor. Küveti porçözle temizliyor. Dolapların içini temizleyip düzenliyor.
Kaç günde bir geliyor? Birde ne kadar alıyor?
Benim eski abla da böyleydi. Ama şimdiki her defasında kendimi kazıklanmış hissettiriyor.
İmkansız ama benim evimde iki kiler bi soyunma odasına falan yok tül yok.Ben tam gün çağırdığımda neler yapıyor anlatayım.
İmkansız ama benim evimde iki kiler bi soyunma odasına falan yok tül yok.
Sizinki supergirl Benimkinin yanında . Ne tarafta oturuyorsunuz yakinda belki bende Sizinkini deneyebilirim
İzmirdeyiz biz
Aynen süper ötesi hatun.
Karşıyaka. Abla yeşilyurtta yanılmıyorsam o tarafları pek bilmiyorum.İzmir'de nerdesin, benim kadin Gumuldur'e tasinacakmis artik gelemeyebilirim diyor, yeni birini dusunmeliyim
Canım bende alıyorum arada benim camlarim çok ve yüksek önce camlardan başlıyor ama bende onunla yapıyorum duramam çünkü sabah 8 9 gibi bi başlıyoruz 5te bitmiş oluyor bende 70 80 fln veriyorum bide tanıdık olduğu için aslında yaptığı ise göre veriyorumMerhaba hanimlar,
Ara sıra evime temizlik için yardıma kadın geliyor 2-3 ayda bir sık değil.
9 da başlıyor 3 de bitiriyor ama oyalaniyoruz hep yemek çay kahve sigara molasi
Bari bu sefer yarım gün cagirayim dedim.
Evim 2+1 çok büyük değil
12. Kattayim camlarimda pek kirlenmiyor en son yılbaşından sonra sildi.
Ne iş yaptirmaliyim acaba bilemedim.
Kaçta gidicek onu da sormadım
Banyoyu dip bucak temizletecegim o kesin.
Ütü yapmasını isteyebilir miyim?
75 tl dedi 65 tl ye anlaştık
Ben istediğim de yapar işleri ama bilmedigim icin haddimden fazlada yüklenmek istemem.
Yarım güne gelenlere siz nasıl bir temizlik planı cikariyorsunuz?
Canım bende alıyorum arada benim camlarim çok ve yüksek önce camlardan başlıyor ama bende onunla yapıyorum duramam çünkü sabah 8 9 gibi bi başlıyoruz 5te bitmiş oluyor bende 70 80 fln veriyorum bide tanıdık olduğu için aslında yaptığı ise göre veriyorum