Temizlik meselesi

Dogru ya yazmamisim bursadayiz
Bursada yaşıyorum. 3+1 evimi profesyonel temizlik firmaları 450-500 civarına temizliyor. Dışardan kadın gelirse 250-300 bandına bitiyor. Eğer yabancı uyrukluysa 150-200 e bile temizleyenler var. 1400 çok pahalı bursa için. Geçen arkadaşımın 5+1 dublex evini firmadan gelen 2 kişi 750 TL ye temizledi.

1400 cok 400 500 neyse temizlik malz 200 tutsun .armut bencede uygulama cok iyi

Siz yönlendirin o halde temizlik firmasına. Sorun çözüldü:)

Yalnız 150-250 gibi ücretler de yazıl günah değil mi?

1400 çok değil bence.
Kapalı ev ile günlük yaşadığınız evleri bir tutmayın hanımlar. Komple temizlikten bahsediyor, dipli köşeli olandan hani.
Muhtemelen iki kişi yollayacaklar ki ancak işin içinden çıkarlar.

Bende simdi onu sorcaktim fiyat normal degilmi esime söyledim sok gecirdide
Tek kişi 500 liraya geliyor artık,küçük yerlerde 350 falan bulunabiliyor.Firmadan birkaç kişi geldiği için gayet normal o para ve firma daha profesyonel çalışıyor bildiğim kadarıyla.

herkese tesekkur ederim ozaman o Firma gelecek valla 1 ay tatile geliyorum zaten 2 gun yol Geliyorum en az. 2 cocuk cekemem temizlik falan kusura bakmasin oyle olursa zaten 1 haftam temizlikle gececek

Siz yönlendirin o halde temizlik firmasına. Sorun çözüldü:)

Yalnız 150-250 gibi ücretler de yazıl günah değil mi?
Rakamı belirleyen ben değilim. Tercih edip çağıran da ben değilim. O yüzden benlik bir durum yok :)
Armut uygulaması var, oradan talep açabilir konu sahibi. Ben öyle yapıyorum :)

Normal yardımcı cagirsaniz günlük 400-500 den aşağı gelmez .Hatta 600 lira isteyenler var .

4 odalı ev 1 günde bitmez 2 gün sürer temizlik 500 den olsa 1000 lira isterler.Yol,yemek,deterjan,bez vs size ait olur bunları hesabada katarsanız aynı paraya denk gelir.

Temizlik şirketi 1 günde bitirebilir çünkü 3-4 kişi yollar deterjan,yemek vs onlara ait olur

Rakamı belirleyen ben değilim. Tercih edip çağıran da ben değilim. O yüzden benlik bir durum yok :)
Armut uygulaması var, oradan talep açabilir konu sahibi. Ben öyle yapıyorum :)
Yok ben özellikle temizlik firması için söyledim. Kullandığınız temizlik firmasına yönlendirebilirsiniz anlamında:) Diğer yorumumu özellikle alt paragrafta yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…