- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Ben yapmiyorum inanin bana kalsa hemen okaylcemCimrilik yapmayin bence de 1400 gayet uygun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapmiyorum inanin bana kalsa hemen okaylcemCimrilik yapmayin bence de 1400 gayet uygun
Valla oda bizim sucucumuz degil biz ne yapalim öyleyse biz 10sene öncede geliyordu bukadar degerli degilken ozaman konusu bile olmuyorduGayet normal! Bu kadar korku kalbe zarar! Turkiyede zaten 1 eorunuz bilmem kac tl. Gelin çatır çatır gezin eylenin gidin.
E siz de eşinize Türkiye’de piyasa böyleymiş deyin. Yerinizde olsam düşünmem bu kadar.Ben yapmiyorum inanin bana kalsa hemen okaylcem
Siz bilirsiniz tabi. Ben biraz bütçe olarak bakıyorum param olsa da o kadarını vermekte çekinirdim . Yinede bir çözüm bulunur umarım.Yapabilirmiyim bilmiyorum 4 odali ev bakalim ya hicte canim istemiyor![]()
Ya benim gozumde bile degil ama 1400tl degince karsi tarafa cok geliyor bence gayet uygun80 euro veremeyecek durumda degilsinizdir
1400 TL ye mi şok oldu tipik Alamancı işteBende simdi onu sorcaktim fiyat normal degilmi esime söyledim sok gecirdide
konu sahibinin sucu mu euro kazanmasi? ne yapsin ben bu parayi turkiyede harcayacagim bana bu ay maasi tl olarak verin mi desin calistigi yere?Gayet normal! Bu kadar korku kalbe zarar! Turkiyede zaten 1 eorunuz bilmem kac tl. Gelin çatır çatır gezin eylenin gidin.
valla bende bilmiyorum anlayamadim 80euroya geliyor bnm icin hicbisey ama esime gore bi supurup silcez ne varki diyor
tamam kendisi bir süpürsün silsin o zaman önce, ondan sonra kendisi çağırır , ısrarla böyle diyen kocam olsa peki ellerinden öper derdim zaten temizlik malzemesi dünyanın parası gitsin alsın gelsin süpürsün silsin sadece yer süpürüp silme sanıyor heralde erkeklerin maksimum temizlik bilgisivalla bende bilmiyorum anlayamadim 80euroya geliyor bnm icin hicbisey ama esime gore bi supurup silcez ne varki diyor
tesekkur ederim ama böyle yorumlara alistik hep bizi sucluyorlar ama Euro bukadar yuksek degilkende geldim ben memleketime olsun canlari sagolsunkonu sahibinin sucu mu euro kazanmasi? ne yapsin ben bu parayi turkiyede harcayacagim bana bu ay maasi tl olarak verin mi desin calistigi yere?
Hayirli sabahlar kizlar
Ben Insallah cuma günü arabayla türkiyeye yola cikacam. Turkiyede evimiz var ve 1 senedir kapali Allah bilir neye döndü ev toz pislik. Temizlik firmasi buldum yazdim 3 tane ama masallah 1400Tl hesap cikardilar. Boyle sayfalar varmi özel yapan ev hanimlari tanidik kimsede yok bana yardimci olurmusunuz. 2 cocukla yol yorgunu inanin gözüm kesmiyor yapamam.
Evinizin bulunduğu şehirde internet üzerinden veya tanıdık vasıtası ile ev işleri yapan bir abla bulabilirsiniz.Hayirli sabahlar kizlar
Ben Insallah cuma günü arabayla türkiyeye yola cikacam. Turkiyede evimiz var ve 1 senedir kapali Allah bilir neye döndü ev toz pislik. Temizlik firmasi buldum yazdim 3 tane ama masallah 1400Tl hesap cikardilar. Boyle sayfalar varmi özel yapan ev hanimlari tanidik kimsede yok bana yardimci olurmusunuz. 2 cocukla yol yorgunu inanin gözüm kesmiyor yapa