• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik meselesi

Gayet normal! Bu kadar korku kalbe zarar! Turkiyede zaten 1 eorunuz bilmem kac tl. Gelin çatır çatır gezin eylenin gidin.
konu sahibinin sucu mu euro kazanmasi? ne yapsin ben bu parayi turkiyede harcayacagim bana bu ay maasi tl olarak verin mi desin calistigi yere?

valla bende bilmiyorum anlayamadim 80euroya geliyor bnm icin hicbisey ama esime gore bi supurup silcez ne varki diyor
tamam kendisi bir süpürsün silsin o zaman önce, ondan sonra kendisi çağırır , ısrarla böyle diyen kocam olsa peki ellerinden öper derdim zaten temizlik malzemesi dünyanın parası gitsin alsın gelsin süpürsün silsin sadece yer süpürüp silme sanıyor heralde erkeklerin maksimum temizlik bilgisi :KK70: camları silsin dolap içlerini boşaltsın silsin
sizde sadece balkon banyo wc halleder yemek yaparsınız

:KK66: bu kadar çok hevesliyse silip süpürmeye verin eline bez görsün gününü

konu sahibinin sucu mu euro kazanmasi? ne yapsin ben bu parayi turkiyede harcayacagim bana bu ay maasi tl olarak verin mi desin calistigi yere?
tesekkur ederim ama böyle yorumlara alistik hep bizi sucluyorlar ama Euro bukadar yuksek degilkende geldim ben memleketime olsun canlari sagolsun

Hayirli sabahlar kizlar
Ben Insallah cuma günü arabayla türkiyeye yola cikacam. Turkiyede evimiz var ve 1 senedir kapali Allah bilir neye döndü ev toz pislik. Temizlik firmasi buldum yazdim 3 tane ama masallah 1400Tl hesap cikardilar. Boyle sayfalar varmi özel yapan ev hanimlari tanidik kimsede yok bana yardimci olurmusunuz. 2 cocukla yol yorgunu inanin gözüm kesmiyor yapamam.

Armut uygulamasını kullanın, 1.400 lira çok çok fazla, kapalı ev toz olmuştur en fazla inşaat pisliği muamelesi yapmaya gerek yok. Şirketlerin fiyatları yüksektir biraz. Uygulamadan daha uyguna bulabilirsiniz. Şu an 3+1 ev için tam gün 550 civarı alıyor çevremdekiler

Temizlik şirketleri ile çalışmadım bilmiyorum ama gündelik temizliğe gelenlerden fazla istiyorlar. Bunun iki nedeni var birincisi tüm deterjanlar onlardan ikincisi çalışmalara sigorta yapıyorlar. Normalde evi 500-600 e temizliyorlarsa, temizlik malzemelerini de eklersek 800-1000 TL bandında olmalı. 1000tl normal geldi bana ama 1400 fazla sanki. Birkaç yerden daha fiyat alın. Eğer hepsi aynıfiyatı veriyorsa normali budur. Gündelik temizliğe gelenler malzemeleri kendileri getiremezler.

Hayirli sabahlar kizlar
Ben Insallah cuma günü arabayla türkiyeye yola cikacam. Turkiyede evimiz var ve 1 senedir kapali Allah bilir neye döndü ev toz pislik. Temizlik firmasi buldum yazdim 3 tane ama masallah 1400Tl hesap cikardilar. Boyle sayfalar varmi özel yapan ev hanimlari tanidik kimsede yok bana yardimci olurmusunuz. 2 cocukla yol yorgunu inanin gözüm kesmiyor yapa
Evinizin bulunduğu şehirde internet üzerinden veya tanıdık vasıtası ile ev işleri yapan bir abla bulabilirsiniz.

Back