- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Dogru ya yazmamisim bursadayizTürkiye'de hangi ildesiniz?
Malesef kimsemiz yok yani varda yokHiç olmadı akrabalarınızdan rica edin , onlar bulsun birini
Temizlik çok riskli bir iş , bakmayın kolay göründüğüne . Bence firmadan çağırın . 80-85 Euro eder . Bence dert ettiğinize değecek bir para değil .Malesef kimsemiz yok yani varda yokesimde biz yapariz diyor ama gercekten yapamam nasil yapcami bilmiyorum
1400 bence uygun sonucta 1 senedir hic girilmemis ev ve deterjani vs de onlar karsiliyordur. belki bir degil iki kisi calistiracaklar.
Bende simdi onu sorcaktim fiyat normal degilmi esime söyledim sok gecirdide1400 bence uygun sonucta 1 senedir hic girilmemis ev ve deterjani vs de onlar karsiliyordur. belki bir degil iki kisi calistiracaklar.
1 yıldır kapalı ev olduğu için 2 yada 3 kişi gönderir firmalar öyle fiyat alır, 1400 olmasın ama 1000den aşağı olmaz tek kişi göndermeyeceği için. Siz yine de almanyadan değil farklı şehirden geliyor gibi sorun ya da tanıdıklarınız sorsun, eurodan dolayı sizden fazla isteyebilirler. Ya da eve haftalık temizilikiçin yardımcı alan bir tanıdığınız varsa ona sorun bi.Hayirli sabahlar kizlar
Ben Insallah cuma günü arabayla türkiyeye yola cikacam. Turkiyede evimiz var ve 1 senedir kapali Allah bilir neye döndü ev toz pislik. Temizlik firmasi buldum yazdim 3 tane ama masallah 1400Tl hesap cikardilar. Boyle sayfalar varmi özel yapan ev hanimlari tanidik kimsede yok bana yardimci olurmusunuz. 2 cocukla yol yorgunu inanin gözüm kesmiyor yapamam.
Inanin bnm gozume hic gorunmiyor istiyosa 2000 tutsun ama iste iste diyorumTemizlik çok riskli bir iş , bakmayın kolay göründüğüne . Bence firmadan çağırın . 80-85 Euro eder . Bence dert ettiğinize değecek bir para değil .
1400 çok değilkiHayirli sabahlar kizlar
Ben Insallah cuma günü arabayla türkiyeye yola cikacam. Turkiyede evimiz var ve 1 senedir kapali Allah bilir neye döndü ev toz pislik. Temizlik firmasi buldum yazdim 3 tane ama masallah 1400Tl hesap cikardilar. Boyle sayfalar varmi özel yapan ev hanimlari tanidik kimsede yok bana yardimci olurmusunuz. 2 cocukla yol yorgunu inanin gözüm kesmiyor yapamam.
bana her hafta gelen abla 500 aliyor o da buyuk bir sey degil 2+1 ev yani. 1 yildir kullanilmamis ev olsa hesabima el koyardi deterjani da bana aldirirdiBen de aynı şekile düşünüyorum, 1 yıldır girilmemiş eve 1400tl gayet uygun. Deterjan da her şey de artık gayet pahalı 1400tl uygun geldi bana
Yapabilirmiyim bilmiyorum 4 odali ev bakalim ya hicte canim istemiyorÇok fazla istemişler. Bir yıldır kapalı ev ama kullanılmamış sonuçta. Toz olur da harabe değil ki . Bence eşinizle yavaş yavaş yaparsınız. 1400 gerçekten çok fazla. tüm ev 400 burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?