- 13 Mart 2009
- 2.114
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de koayardım ama eşim de aynı dertten muzdarip olunca tadının değişmesi koku oluşması gibi artık ben de koymuyorum ama tavuk et gibi besinleri koyuyorm buzdolabı özellkile nofrost ise koku kaçınılmaz oluyor
kızlar çaydanlıkları parlatmak için ne kullanıyosunuz ??
Ben cifle parlatıyorum ama amwayin çelikler için parlatıcısı varmış çok güzel diyorlar almayı düşünüyorum yada çaydanlık parlatan yerler var oraya vericem.
bana şöyle misss gibi kokan eve gelenin bu ne çok güzel kokuyor diyebileceği bi yüzey temizleyici adı veririmsnz markasıyla birlikte.
portakallı ahşap temizleyicisini duymuştm markette aradm ama portakallı bulamadm sadece kipanın ürettiği portakallı ahşap temizleyiciyi buldm aldm onunda hiç kokusunu alamadm adi bişey heralde
hadi bayanlar kullanıpta çokk memnun kaldığınız isimleri bekliyorum
ben de koayardım ama eşim de aynı dertten muzdarip olunca tadının değişmesi koku oluşması gibi artık ben de koymuyorum ama tavuk et gibi besinleri koyuyorm buzdolabı özellkile nofrost ise koku kaçınılmaz oluyor
ya aynı sorun benin no frosttada var..kış hazırlığı yapıyorum.insanlar koca kış hiç tadı değişmeden yiyiyoruz diyorlar ama benim dolaptan çıkanları iki aydan sonra tüketmek mümkün deil..:1no2:
mesela bezelye koymuştum üçüncü ay tadı acımış,bozulmuş attım hepsini.yazık oldu..:çok üzgünüm:
et ürünü hiç koyamıyorum zaten..tavuk mesala pişirince acayip ağır kokuyor..son kullanım tarihleri geçse tamam dicem ama..niye böyle oluyor yaa?:çok üzgünüm:
alta koyduğum taze sebzelerimde biraz arkaya gitsin donuyor...karlanıyor..serviste bişeyi yok dedi yaa.napcam bu dolapla ben...akannehir
ben bingosoft un bebeğimin dünyasını kullanıyorum. bu kadar nefis bi koku daha olamaz. yüzey temizleyicilerin kalıcı olduğu söylenemez ama nu fena sayılmaz.
titanic dediğini yaptım demlikte deterjan kaynattım hiç bir etkisi olmadı!
ya aynı sorun benin no frosttada var..kış hazırlığı yapıyorum.insanlar koca kış hiç tadı değişmeden yiyiyoruz diyorlar ama benim dolaptan çıkanları iki aydan sonra tüketmek mümkün deil..:1no2:
mesela bezelye koymuştum üçüncü ay tadı acımış,bozulmuş attım hepsini.yazık oldu..:çok üzgünüm:
et ürünü hiç koyamıyorum zaten..tavuk mesala pişirince acayip ağır kokuyor..son kullanım tarihleri geçse tamam dicem ama..niye böyle oluyor yaa?:çok üzgünüm:
alta koyduğum taze sebzelerimde biraz arkaya gitsin donuyor...karlanıyor..serviste bişeyi yok dedi yaa.napcam bu dolapla ben...akannehir
ben bingosoft un bebeğimin dünyasını kullanıyorum. bu kadar nefis bi koku daha olamaz. yüzey temizleyicilerin kalıcı olduğu söylenemez ama nu fena sayılmaz.
titanic dediğini yaptım demlikte deterjan kaynattım hiç bir etkisi olmadı!
dimett seni nerde yakaladım kaydirigubbakcemileyürü bakem topiğine
canım eğer çok fazla kararmışsa belki çıkmamıştır.hafif telle ov hemen tek sürüşte çıkıcak.aslında kaynamayla çıkması lazım 20 yıldır bu yolla temizlerim demliklerimi ama:çok üzgünüm:
kızlar nohutu ve kuru fasulyeyi aldığımda tüm paketi akşamdan ıslatıyorum ertesi gün iyice yıkayıp süzgeçte kurutup bir yemeklik olacak şekilde poşetleyip atıyorum dondurucuya pişireceğim zaman zaten düdüklüde pişiriyorum haşlamaya falan gerek kalmıyor yani tadında da hiç değişiklik olmuyor tavsiye ederim
patlıcanı da karnıyarıklık kızartıyorum ya da musakkalık soğutup poşetleyip atıyorum
biber kızartıp kimisine domateste kızartıp karıştırıyorum kimisini sade atıyorum dondurucuya sadeleri yoğurtlu yapıyorum domateslileri kahvaltılık sanki yeni kızartmış gibi oluyor çok da pratik
birde dolmalık biberleri yapacağım zaman çok alıyorum içini de çok yapıyorum kalanını doldurarak dondurucuya harika oluyor
sarma da sarıp atıyorum yaprak-lahana ayrı ayrıhiç koku ya da tad değişmesi olmuyor
birde nane maydanoz dereotu
yapraklarını tek tek koparıp hepsinden birer poşet koyuyorum donduğunda şöyle bir poşeti avuçlarımla eziyorum yemeklerde ve özellikle cacıkta süper oluyor
ha birde yazın salatalık doğrayıp doğrayıp atıyorum kışa cacıklık yoğurdunu yapıp içine bi poşet salatalık açıyorum koyuyorum birde o yeşilliklerden sofrayı kurana kadar eriyor harika oluyor