- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
napcan be sekerim öyle her evlilik bosanma olsa burda adamlar catır catır aldatıyo dayak yiyo da kadın bosanmıyo ki allah korusun en asalayıcı sey benceCok tuhafsiniz..ilk paragrafi neden yazdiniz...benimde esim gunlerdir toparlayamadigim ders calisma odami toparlamis ben disardayken..ve aksam yemegi yapmis bize...cicek almis en sevdigimden eve geldim ayy surprizzz:) sizinki buna benziyor..
Disari yemege cikarsa inanin bu kadar mutlu edemezdi beni..emek vermis ugras vermis..beni dusunmus...niye yazdim biliyormusunuz alginiz hep su"benim esim pis ben bunu takmiyorum ama esimde bana bunlari yapiyor...yemek yediriyor yok maca bilet aliyor yok bilmem su bu"
Mutluluk verici elbet ama ben halinize uzuldum.savunma mekanizmaniz hazirda"esimle disarda yemek yiyoruz yuppi.. "
Uzgunum ama bu evliligin sonu pek iyi girunmuyor.mutluluklar.
ayrıca esimim kötü yani pis olması arada bizimkide yapar yani halıları eller siler kahvaltı hazırlar falan ama yani hep yapmadıgı sürece arada olan jestler yani
sen beni anlayamadın o yüzdne sen sadece dısarda yemek yemek olarak algılayablirsin cnm