• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

Cok tuhafsiniz..ilk paragrafi neden yazdiniz...benimde esim gunlerdir toparlayamadigim ders calisma odami toparlamis ben disardayken..ve aksam yemegi yapmis bize...cicek almis en sevdigimden eve geldim ayy surprizzz:) sizinki buna benziyor..

Disari yemege cikarsa inanin bu kadar mutlu edemezdi beni..emek vermis ugras vermis..beni dusunmus...niye yazdim biliyormusunuz alginiz hep su"benim esim pis ben bunu takmiyorum ama esimde bana bunlari yapiyor...yemek yediriyor yok maca bilet aliyor yok bilmem su bu"

Mutluluk verici elbet ama ben halinize uzuldum.savunma mekanizmaniz hazirda"esimle disarda yemek yiyoruz yuppi.. "
Uzgunum ama bu evliligin sonu pek iyi girunmuyor.mutluluklar.
napcan be sekerim öyle her evlilik bosanma olsa burda adamlar catır catır aldatıyo dayak yiyo da kadın bosanmıyo ki allah korusun en asalayıcı sey bence
ayrıca esimim kötü yani pis olması arada bizimkide yapar yani halıları eller siler kahvaltı hazırlar falan ama yani hep yapmadıgı sürece arada olan jestler yani
sen beni anlayamadın o yüzdne sen sadece dısarda yemek yemek olarak algılayablirsin cnm

Cok tuhafsiniz..ilk paragrafi neden yazdiniz...benimde esim gunlerdir toparlayamadigim ders calisma odami toparlamis ben disardayken..ve aksam yemegi yapmis bize...cicek almis en sevdigimden eve geldim ayy surprizzz:) sizinki buna benziyor..

Disari yemege cikarsa inanin bu kadar mutlu edemezdi beni..emek vermis ugras vermis..beni dusunmus...niye yazdim biliyormusunuz alginiz hep su"benim esim pis ben bunu takmiyorum ama esimde bana bunlari yapiyor...yemek yediriyor yok maca bilet aliyor yok bilmem su bu"

Mutluluk verici elbet ama ben halinize uzuldum.savunma mekanizmaniz hazirda"esimle disarda yemek yiyoruz yuppi.. "
Uzgunum ama bu evliligin sonu pek iyi girunmuyor.mutluluklar.

Olur da adamın başına bir şey gelse, işsiz kalsa, para kazanamasa o zaman boşanırlar. Onun dışında boşanma ihtimalleri yok bence.

napcan be sekerim öyle her evlilik bosanma olsa burda adamlar catır catır aldatıyo dayak yiyo da kadın bosanmıyo ki allah korusun en asalayıcı sey bence
ayrıca esimim kötü yani pis olması arada bizimkide yapar yani halıları eller siler kahvaltı hazırlar falan ama yani hep yapmadıgı sürece arada olan jestler yani
sen beni anlayamadın o yüzdne sen sadece dısarda yemek yemek olarak algılayablirsin cnm
Eşinizin hazırladığı kahvaltıyı yemeseniz daha iyi olur bence.
Allah'ım saklasın mikrop kaparsanız.
Bence dışarıda Yemeğe devam edin.

Eşinizin hazırladığı kahvaltıyı yemeseniz daha iyi olur bence.
Allah'ım saklasın mikrop kaparsanız
Bence dışarıda Yemeğe devam edin.
kendince dalga gecyosn bende sana aynı sekılde cvp veriyim ayda bir hazırlıyoda yada 15 te bir o yüzden doktorlar ne diyo biraz mikroptan bisey olmaz .....

kendince dalga gecyosn bende sana aynı sekılde cvp veriyim ayda bir hazırlıyoda yada 15 te bir o yüzden doktorlar ne diyo biraz mikroptan bisey olmaz .....

Bukadar tiye alip asalamasan be limoncu kocani sen ayni yastiga bas koydugun esin icin bunlari yazip milletede fikrini sorarsan herhalde millet iyy miyy der ama sen gece olunca onunla ayni yataga giriyosun hicmi seni etkilemiycek bu kotu yorumlar insani su yorumlar esinden sogutur bence bukadarda tiye alma gece seni opup kokluyo pis dedigin adam konus belki duzeltir kendini

Bukadar tiye alip asalamasan be limoncu kocani sen ayni yastiga bas koydugun esin icin bunlari yazip milletede fikrini sorarsan herhalde millet iyy miyy der ama sen gece olunca onunla ayni yataga giriyosun hicmi seni etkilemiycek bu kotu yorumlar insani su yorumlar esinden sogutur bence bukadarda tiye alma gece seni opup kokluyo pis dedigin adam konus belki duzeltir kendini
asalamak degil cnm ki bu sadece yapmıyo yani bende bunları ona söyledim kimi yapıyo kimi yapmıyo buraya yazmakta bana göre normal yani yasadıgım seyimi saklıyım kimden neyden neden saklıyım esimi seviyorum tabiki pislik ayrı ask ayrı düzelme konusunda zannetmiyorum mesela ben en nefret ettigim sey dısardan geldin el yıkanır ne olursa olsun dolmusa binersin eve gelirken merdivenlere dokunursn kı kac kısı nasıl dokunuyo belki adam burnunu karıstırdı belki nezle yada kapıyı acıyosun anhtarlar en büyük pislik demir kokusu bnkar benim icin cok hassas ama esim icin öyle degil iste adam 15 sene böyle yasasmız 6 sende anca biraz degistirdim
ayrıca burdakılerin ıy demesi beni cok baglamıyo ben buraya icimi dekmeye biraz gülmek biraz sohpet icin yazdım

Olur da adamın başına bir şey gelse, işsiz kalsa, para kazanamasa o zaman boşanırlar. Onun dışında boşanma ihtimalleri yok bence.
Savunma mekanizmasi.beynini sabitlemis.ne yapsin zorunlu giden evlilikte bahaneler olmazssa nasil yurusilun o evlilik.
Sonucta bisanma sebebi yalnizca dayak,siddet,aldatma,alkol olmali.asla esin havluyla disini silmesi veya karsi tarafin onu sadece birkac sebep ugruna sevmesi asla olamaz.

Cidden buraya alaya aliyorsunuz ama ciddi problemlisiniz suan.savunma mekanizmaniz cok kuvvetli ama tebrik ederim.
ben alaya almıyorum ama yazdıklarıma sanki uyduruyomusum yada aman bosansana gibi yazanlara laik yorumlar yazıyorum temizlik titizlik tabiki sorun ama en azındna ikimizde birbirimize sonsız güven ve sadaket iceriyoruz
ben esim pis diye bosancak degilim yaniii buraya öyle bi baslık acmadım

Limoncu hersey bi yana da senin açtığn konulara çok gülüyorum ya gerçekten:)))
Kocan da gerçekten çok pismış allah yardimcin olsun geçmez kız o adamla bi ömür onun bide yaşlılıgi var Ayy o zaman daha kötü olur.:)
Yaslanincada takma dislerini siler bornaza hahhaha

valla benim eşim yabancı bazı şelere alışana kadar benimde sıkıntılı dönemlerim oldu en önemli sıkıntı taharet olayıydı malesef tuvalet kağıdı kullanıyordu sadece nese artık suya sabuna dokunuyor yani :)benim içim rahat etsin diye boy abdesti niyetine duş alır filan :) ama gel gelelim saçlarıyla başımız dertte çok uzunlar benim saçlarımdan bile uzun ve çok güzeller adam üşeniyor yıkamaya erkek bide normal ama sinir oluyorum haftada bir yıkıyor kışın anlıyorum ama gıcık olmamak elde değil yane :KK43:
Haftada bir mi????

temizlik yapmayı sevmemek baska mecbursun evlisin yapmak baska bu ikisi ayrı sey cnm her kadın ruhunda ev kadını olarak dogmaz benim ruhumda icimde yok ama yapıyomusun mecbur kim yapıcak
sen nasıl anlamak istersen öyle anla
Burası sanal bir ortam, gerçek kimliğini bilmiyor bu insanlar falan filan ama utanmıyor musunuz kocanızdan? Gerçekten bunları buraya yazmaya da mı utanmıyorsunuz? İnsan koynuna girdiği adamın -ki bu kişi sizin kocanız- en pis hallerini neden buraya yazar?

Kötü niyetle söylemiyorum. Hiç mi utanmaz insan?

Burası sanal bir ortam, gerçek kimliğini bilmiyor bu insanlar falan filan ama utanmıyor musunuz kocanızdan? Gerçekten bunları buraya yazmaya da mı utanmıyorsunuz? İnsan koynuna girdiği adamın -ki bu kişi sizin kocanız- en pis hallerini neden buraya yazar?

Kötü niyetle söylemiyorum. Hiç mi utanmaz insan?
kendi bunları yapmakay uyabmıyoda ben dertlesmek icin yazmayamı utancan arkafasım...

kendi bunları yapmakay uyabmıyoda ben dertlesmek icin yazmayamı utancan arkafasım...
Tamam, kocanız açısından öyle diyelim öyle olsun.
Siz kendi midesizliğinizden utanmıyor musunuz? Kirliden giysi alıp giyen, dişlerini fırçalamayan, ellerini yıkamayan, ayakları pis kokan bir adamın karısısınız. Siz nasıl duruyorsunuz? Leş gibi bir adam sizin kocanız anlattığınıza göre. Siz de onun karısısınız. Farkında mısınız millet kocanızdan da iğrendi, sizden de. Bu pisliğe kim katlanır? Sadece kocanız değil yani. Konunuz "pislik" resmen, burada bundan bahsediyorsunuz. Siz istediğiniz kadar temiz olun, pis ötesi bir adamın eşisiniz. Siz dertleşmiyorsunuz, rezilliklerinizi anlatıyorsunuz. Pis, iğrenç bir muhabbet döndürüyorsunuz. Utanmıyor musunuz bunları anlatmaya? Neden kendinizi rezil ediyorsunuz?

Tamam, kocanız açısından öyle diyelim öyle olsun.
Siz kendi midesizliğinizden utanmıyor musunuz? Kirliden giysi alıp giyen, dişlerini fırçalamayan, ellerini yıkamayan, ayakları pis kokan bir adamın karısısınız. Siz nasıl duruyorsunuz? Leş gibi bir adam sizin kocanız anlattığınıza göre. Siz de onun karısısınız. Farkında mısınız millet kocanızdan da iğrendi, sizden de. Bu pisliğe kim katlanır? Sadece kocanız değil yani. Konunuz "pislik" resmen, burada bundan bahsediyorsunuz. Siz istediğiniz kadar temiz olun, pis ötesi bir adamın eşisiniz. Siz dertleşmiyorsunuz, rezilliklerinizi anlatıyorsunuz. Pis, iğrenç bir muhabbet döndürüyorsunuz. Utanmıyor musunuz bunları anlatmaya? Neden kendinizi rezil ediyorsunuz?
esim pis olabiir ama bana baglı asık sadakatli kötü yönleri ii yönlerine göre daha baskın hicta utanmıyroum valla öyle kaprisli biri degilim esim pis diye ne hayata küserim ne yasamındaki güzellikleri bastırırım esim pisse kendine biraz adam olsun bilsin bilmiyosa yapcak bisey yok yaniii
beniki kabul piss ama millette ne kocalar var sekerim onlar bosamıyoda ben corapı pis diye kocamı bosucam haahah derler adama

esim pis olabiir ama bana baglı asık sadakatli kötü yönleri ii yönlerine göre daha baskın hicta utanmıyroum valla öyle kaprisli biri degilim esim pis diye ne hayata küserim ne yasamındaki güzellikleri bastırırım esim pisse kendine biraz adam olsun bilsin bilmiyosa yapcak bisey yok yaniii
beniki kabul piss ama millette ne kocalar var sekerim onlar bosamıyoda ben corapı pis diye kocamı bosucam haahah derler adama
Sizin açtığınız her konuda millet bir güzel "hahaah" çekiyor, farkında mısınız bilmiyorum. Çok mu toz pembe geliyor size bazı şeyler? Size boşanın diyen yok ama buraya gelip milletin de midesini bulandırıyorsunuz. Pisse kendine pis diyorsunuz ama o pislikleri burada anlatıyorsunuz, bu ne peki? Midesi olan insan utanır yazmaya. Siz çocuk falan yapmayın, pislikten hasta olur mazallah.

Sizin açtığınız her konuda millet bir güzel "hahaah" çekiyor, farkında mısınız bilmiyorum. Çok mu toz pembe geliyor size bazı şeyler? Size boşanın diyen yok ama buraya gelip milletin de midesini bulandırıyorsunuz. Pisse kendine pis diyorsunuz ama o pislikleri burada anlatıyorsunuz, bu ne peki? Midesiolan insan utanır yazmaya. Siz çocuk falan yapmayın, pislikten hasta olur mazallah.
cocuk benim himayemde olucak sen merak etme....

Back