• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

Bornoza dişlerini silmek?:KK57:
Mutfak havlusuna ağzını silmek? Kızlar para toplayın peçete sevkiyatı yapalım :KK70:
Kusura bakmayın ama harbi pismiş eşiniz. :KK53:
Diş fırçası ve macun dururken bornozun daha temiz yaptığı düşüncesine nerden kapıldı acaba çok merak ettim?
o_O

Jessica Simpson da dişlerini fırçalamayıp üstündeki tshirte falan silip temizliyormuş(!) ara sıra. Ünlü bir kadın bunu yapıyorsa kirli bir adamdan her şeyi bekleyebiliriz bence.

Benim eşim var kendine evine arabasına çocuklarına temizliğe çok önem veriyor
biraz törpüledim bu huyunu
yoksa çekilmez

Tam kahvaltı yaparken okudum bu konuyu midem kalktı yeminle.limoncu kusura bakma ama eşin evrimini tamamlamadan onunla evlenmiş gibisin. Insan dağınık olur, bazı hijyen kurallarını bilmiyor olabilir hepimiz ayşe teyze modunda elimizde camasir suyu gezmiyoruz ancak senin kocan aşmış artık. Bu yazdıkların her insanın kaldıracagi cinsten değil, bi de daha da yazarım da banlanmak istemiyorum demişsin daha ne olabilir bilemedim.

Bir de keşke kocan da buraya üye olsa da seni ondan dinlesek o neler anlatacak bakalım :KK57: çok değişik bi çiftsiniz baciskom :eek:
valla sekerim onun benden dinlicek tek sey cok neseli olmam herseye gögüs germen güclü olmam ama güclü olmak ve güclü görüncek cok zor ailem konusunda yanlızım ama esime caktırmamak cok güclü gözükmek yoruyor ama o beni süper güclü sanıyor
onun dısında titizlik konusunda tabiki asırı titiz biri degilim sürekli yer silmek ev isi yapmak ama tabi normal ev düzenind ebiriyim
ama öyle esimin yaptıklarını aslaa yapamam cünkü el yıkama hastalıgı gibi bisey var bende cocukken babam sürekli okuldan geldin ellerini yıka dısaran geldin ellerine yıka diye diye simdi ne yapsam biseyi ellesem kaldırsam ellerimi yıkıyorum
dıger

sen miydin o sürekli çıplak uyumaktan cırcır olan :KK70:

eşin gerçekten bitanedir inşallah. bi tane daha kaldıramaz bu dünya :KK70:
baska huyları ii bana karısmaz istedigimi alır yer icer yazlık kıslık tatil yemek organizasyonları ben yaparım o uyar :))
kendine almaz bana alır ama iste her güzelim bi kusuru var :))

:KK57:Bu bahsettikleriniz kusurdan ote tiksinc. Ki usteik bi diger konunuzda sizi surekli opmesinden sarilmak istemesinden vesaire bahsetmissiniz . Sizin de tabirlariniz cok ters ama hakli olarak ters cunku tiksinc bi kocaniz var ne yazikki

Çoraplarını giyinme odasında yere bırakıyor, kirli sepetine atmıyor diye mızmızlanıyordum. Buradakileri okuyunca varsın tek kusuru bu olsun benimkinin :KK48:

O bu değil de, dişlerini fırçalamayan ağzı temiz olmayan biri isterse ak pak olsun misler gibi koksun. I ıh:KK20: Dişler temiz olmalııııı
2 günde bir isye dislerini fırcalıyo bagrıs cagrıs disciye 600 gün paramı verdim sana diyroum o kadar beyazlatma yaptırdık yazık günah fırcala sunları diyroum bazen dinliyo bazen dinlemiyo

akşam uyuyup kalmışım sabah kalktım ki eşim bütün bulaşıkları yıkamış yemekleri dolaba kaldırmış.
ayy ben bi daha eşimden şikayet eder miyim
kendi de temizdir Allah için.
yatak odasında iş kıyafeti giyip çıkarmaz onun için ayrı bi oda kullanır.
üstü tozluysa direkt banyoya girer.
ne biliyim ya öyle pis adamla nasıl sarılcan öpüşcen :KK57:
işte mesela bizimki o kadar takmıyo aman biz iyi olalım askım diyo isi yogun 12 14 saat toz toprak icinde ya diyrom aynı pantolondan 7 tane var 7 te üstlük neden hergun ayrı giymiyosun diyorum aman nasılsa aksama aynısı olcak diye tozdan falan alerji kapmıyo demek ben evde büfe üstünü sildigimde bile ellerim kıpkırmısı oluyo
buhar makinesi aldım ki yerler toz kaldırmasın daha ii temizlesin diye esimde öyle biri iste gelir oo piss is kıyafetlerini salona krem rengi koltuklara koyar öyle yaptıgı zaman antreye yere atıyroum sonra gidip diger bos odaya kokuyo yoksa cok kokuyo 3 günd ebir falan zorla degistiriri is kıyafetlerini

konu sahibi eşinin bu huylarından gülerek bahsediyorsa kendisi de pistir bence. hem çok rahatsınız hem de flört etmediniz mi sanki hiç bile bile kabul etmişsiniz adamı.. ya da bu kadar olayı 1e 5 katarak abartarak anlatıyorsunuz.öyle değilse eğer eşinizi bence psikoloğa götürün bu kadar pis olmanın onu geçtim dişlerini havluya silmenin psikolojik bir rahatsızlıktan olacağını düşünüyorum. aklı yerinde olan insan yapmaz bunu.
sekerim biz 2.5 yıl cıktık ama kacarak evlendik yani haftada 1 2 bulusarak en anlayabilirsin yanıma disler fırcalanıs pantolon gömlük ütülü geliyo nerden bilcem esim 15 sene yanlıs yasamız kaynanamlar 13 yasında esime istanbulda ev almıs memlekete dönmüsler kirada sürünmesin diye
yasamadan bilemezsin ki

baska huyları ii bana karısmaz istedigimi alır yer icer yazlık kıslık tatil yemek organizasyonları ben yaparım o uyar :))
kendine almaz bana alır ama iste her güzelim bi kusuru var :))
Sanki arada bag yok...yani hep maddi uzerine farkindamisiniz..esim yedirir icirir tatile gideriz..
Artik bunu hemen hemen her cift yapiyor zaten.
Hani sunu deseniz anlarim"esim beni seviyor,deger veriyor inaniyorum"
Ama siz evliligi dominantlik ve maddiyat olursa sorun yok gibi gorenlerdensiniz.

Ayrica ne olursa olsun insan sevdigi birini heleki bu kisi esse,hayat arkadasinizsa bukadar yerebilmenizde takdire sayan..
Asla esimin bu kadar alay konusu olmasina musade etmem ettirmem...icim elvermez..

Cidden karakterinizi cok tuhaf buldum uzuldum esinizede...pis olabilir tamam...ama gercekten dert etseydiniz bu durum icin uzulur ciddi ciddi yardim talep ederdiniz
Onu burda yerden yere vurmazdiniz..
Mutlu evlilik esin yedirmesi tatile goturmesi cebine para koymasi degildir..bunlar teferruattir evlilikte...keske soyleyebildiklerimi anlaysbilseniz.muhtemelen bunuda alaya alacaksiniz...uzucu bi durumun icindesiniz keske farkina varsaniz

Konu sahibi burada herkesin midesini bulandırdı. Bunu yapmaya hakkı yok. Daha önce açtığı konulara baktım, pişman oldum baktığıma. Pis olduğu yetmezmiş gibi sapık bir adamla evli aynı zamanda. Günde bilmem kaç kere ilişkiye girdiklerinden, çıplak yattığı için hasta olduğundan, kocasının kendisine bakarak kendi kendini nasıl tatmin ettiği gibi türlü türlü iğrençliklerinden bahsetmiş ve bundan zevk alıyor gibi. Yani dişlerini fırçalamak yerine oraya buraya süren, el yıkamaktan aciz bir adamla evli bir kadın da o adamdan farklı değildir. Şu linke tıklayınca anlarsınız zaten ne demek istediğimi: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ev-hanimligi-temizlik-butce-yemek.789261/ kendisi burada zaten temizlik yapmayı sevmediğinden falan bahsetmiş. Anladık, çok iğrenç insanlarsınız ama bunları anlatmaktan da ne zevk alıyorsunuz? İnsan gibi bir konu açmak yerine evlerinde olup biten rezilliklerden bahsetmiş. Biz mecbur kalmadığımız sürece dışarıda yemek yemeyiz, kendisi de sürekli dışarıda yemek yediğinden, dışarıdan sipariş verdiğinden bahsetmiş. Dışarıdaki kaç lokanta gerçekten temiz, haberiniz var mı? Yemek yapmayı sevmezmiş hanımefendi. Hoş, böyle bir kadının yaptığı yemek de yenmez zaten.

Kocası neyse kendisi de odur, kimse kusura bakmasın. Midesi bulanmıyor çünkü kendisi de öyle. Pis. Belli yani.
temizlik yapmayı sevmemek baska mecbursun evlisin yapmak baska bu ikisi ayrı sey cnm her kadın ruhunda ev kadını olarak dogmaz benim ruhumda icimde yok ama yapıyomusun mecbur kim yapıcak
sen nasıl anlamak istersen öyle anla

Sanki arada bag yok...yani hep maddi uzerine farkindamisiniz..esim yedirir icirir tatile gideriz..
Artik bunu hemen hemen her cift yapiyor zaten.
Hani sunu deseniz anlarim"esim beni seviyor,deger veriyor inaniyorum"
Ama siz evliligi dominantlik ve maddiyat olursa sorun yok gibi gorenlerdensiniz.

Ayrica ne olursa olsun insan sevdigi birini heleki bu kisi esse,hayat arkadasinizsa bukadar yerebilmenizde takdire sayan..
Asla esimin bu kadar alay konusu olmasina musade etmem ettirmem...icim elvermez..

Cidden karakterinizi cok tuhaf buldum uzuldum esinizede...pis olabilir tamam...ama gercekten dert etseydiniz bu durum icin uzulur ciddi ciddi yardim talep ederdiniz
Onu burda yerden yere vurmazdiniz..
Mutlu evlilik esin yedirmesi tatile goturmesi cebine para koymasi degildir..bunlar teferruattir evlilikte...keske soyleyebildiklerimi anlaysbilseniz.muhtemelen bunuda alaya alacaksiniz...uzucu bi durumun icindesiniz keske farkina varsaniz
eee seviyorki her dedigimi yapıyor cnm yani burda neler okuyoruz kadın sacını süpürge ediyo calısıyo ama kendi alın teri olna maas kartını bile esinden alamıyor calıstıgı halde her aksam kaynanasına giidyo yada geliyo calıstıgı halde esine yaranamıyo neler var
bizimki biraz farklı esim gercekten pasaklı yani bende camasır suyu ayse teyze degilim ama onun yaptıkları bana cok ters ilk zamanlar tabiki cok kavga ettik ama adamın icinde gelmiyo 28 yasına kadar pis durmus bi adamı anca bu kadar duzellttim burda sordular ii yonleri varmı diye tabiki cok sadeve bi temizlik muhabbeti var benim icn ne tiye aldım nede dalga gectim siz öyle anlamıssınız yazılarımdna ben neseli sen bi insanım bu yazılarımada vurmus olablir

eee seviyorki her dedigimi yapıyor cnm yani burda neler okuyoruz kadın sacını süpürge ediyo calısıyo ama kendi alın teri olna maas kartını bile esinden alamıyor calıstıgı halde her aksam kaynanasına giidyo yada geliyo calıstıgı halde esine yaranamıyo neler var
bizimki biraz farklı esim gercekten pasaklı yani bende camasır suyu ayse teyze degilim ama onun yaptıkları bana cok ters ilk zamanlar tabiki cok kavga ettik ama adamın icinde gelmiyo 28 yasına kadar pis durmus bi adamı anca bu kadar duzellttim burda sordular ii yonleri varmı diye tabiki cok sadeve bi temizlik muhabbeti var benim icn ne tiye aldım nede dalga gectim siz öyle anlamıssınız yazılarımdna ben neseli sen bi insanım bu yazılarımada vurmus olablir
Olumsuz ornekten ornek olmaz..cevremde cok esinin tum ihtiyacini sirf gorev gibi yapip maddi ihtiyaclar tatiller yemekler vs ama farkli olaylara karisan malesef yakin akrabalarim oldu..
Altini cizerek soyluyorum sizin esinizde boyledir demiyorum..hani seviyorda yapiyor sevmese yapmazdi demissiniz ya ona ithafen yazdim.
Esiniz sizi seviyor olabilir ben sizin onu pek sevmediginden bahsettim.insan sevdigi bir insani bu kadar yeremezki.dusunun yuzlerce kadin bugun esinizden tiksindi...kinadi yargiladi...buna nasil iciniz elveriyor?
Anladim bikmissiniz son care birlikte psikologa gitseniz.
Sanki esinizin iside yorucu ve bence bikkinligi ordan geliyor..baksaniza adamda bikmis

limoncu nereye gittin huuu
sekerim sabah sporum vardı öglen alısveri gittim aksam üstüde 5 te esim geldi fenerbahce macına bilet almıs süpriszzzz kendincee kadıköye gittik vall simdi geldim cay koydum bakıyorum okuyorum kimi diyo esine niye bu kadar yükleniyosun ben olsam buraya yazmam demis yazmasan bu bisey degistirirmi hayatta yok eee o zaman neden yazmıyım kı kaynanamada dedim oglun kirliden gidip giyiyo heheh güldü görümcedem dedim ayakları pis kokuyo corapları ayakalrını zor yıkatıyorum ablası kızdı niye yapısyon oglum diyo ee varmı bi degisim burası dert kulübü ama miillet eski konularsan bel altı vurma cabasında kendince ne diyim allah herkezin yüzünü güldürsün :)))

Olumsuz ornekten ornek olmaz..cevremde cok esinin tum ihtiyacini sirf gorev gibi yapip maddi ihtiyaclar tatiller yemekler vs ama farkli olaylara karisan malesef yakin akrabalarim oldu..
Altini cizerek soyluyorum sizin esinizde boyledir demiyorum..hani seviyorda yapiyor sevmese yapmazdi demissiniz ya ona ithafen yazdim.
Esiniz sizi seviyor olabilir ben sizin onu pek sevmediginden bahsettim.insan sevdigi bir insani bu kadar yeremezki.dusunun yuzlerce kadin bugun esinizden tiksindi...kinadi yargiladi...buna nasil iciniz elveriyor?
Anladim bikmissiniz son care birlikte psikologa gitseniz.
Sanki esinizin iside yorucu ve bence bikkinligi ordan geliyor..baksaniza adamda bikmis
sekerim sabah sporum vardı öglen alısveri gittim aksam üstüde 5 te esim geldi fenerbahce macına bilet almıs süpriszzzz kendincee kadıköye gittik vall simdi geldim cay koydum bakıyorum okuyorum
kimi diyo esine niye bu kadar yükleniyosun ben olsam buraya yazmam demis yazmasan bu bisey degistirirmi hayatta yok eee o zaman neden yazmıyım kı kaynanamada dedim oglun kirliden gidip giyiyo heheh güldü görümcedem dedim ayakları pis kokuyo corapları ayakalrını zor yıkatıyorum ablası kızdı niye yapısyon oglum diyo ee varmı bi degisim burası dert kulübü ama miillet eski konularsan bel altı vurma cabasında kendince ne diyim allah herkezin yüzünü güldürsün :)))

sekerim sabah sporum vardı öglen alısveri gittim aksam üstüde 5 te esim geldi fenerbahce macına bilet almıs süpriszzzz kendincee kadıköye gittik vall simdi geldim cay koydum bakıyorum okuyorum
kimi diyo esine niye bu kadar yükleniyosun ben olsam buraya yazmam demis yazmasan bu bisey degistirirmi hayatta yok eee o zaman neden yazmıyım kı kaynanamada dedim oglun kirliden gidip giyiyo heheh güldü görümcedem dedim ayakları pis kokuyo corapları ayakalrını zor yıkatıyorum ablası kızdı niye yapısyon oglum diyo ee varmı bi degisim burası dert kulübü ama miillet eski konularsan bel altı vurma cabasında kendince ne diyim allah herkezin yüzünü güldürsün :)))
Cok tuhafsiniz..ilk paragrafi neden yazdiniz...benimde esim gunlerdir toparlayamadigim ders calisma odami toparlamis ben disardayken..ve aksam yemegi yapmis bize...cicek almis en sevdigimden eve geldim ayy surprizzz:) sizinki buna benziyor..

Disari yemege cikarsa inanin bu kadar mutlu edemezdi beni..emek vermis ugras vermis..beni dusunmus...niye yazdim biliyormusunuz alginiz hep su"benim esim pis ben bunu takmiyorum ama esimde bana bunlari yapiyor...yemek yediriyor yok maca bilet aliyor yok bilmem su bu"

Mutluluk verici elbet ama ben halinize uzuldum.savunma mekanizmaniz hazirda"esimle disarda yemek yiyoruz yuppi.. "
Uzgunum ama bu evliligin sonu pek iyi girunmuyor.mutluluklar.

Cok tuhafsiniz..ilk paragrafi neden yazdiniz...benimde esim gunlerdir toparlayamadigim ders calisma odami toparlamis ben disardayken..ve aksam yemegi yapmis bize...cicek almis en sevdigimden eve geldim ayy surprizzz:) sizinki buna benziyor..

Disari yemege cikarsa inanin bu kadar mutlu edemezdi beni..emek vermis ugras vermis..beni dusunmus...niye yazdim biliyormusunuz alginiz hep su"benim esim pis ben bunu takmiyorum ama esimde bana bunlari yapiyor...yemek yediriyor yok maca bilet aliyor yok bilmem su bu"

Mutluluk verici elbet ama ben halinuze yzuldum.savunma mekanizmaniz hazirda"esimle disarda yemek yiyoruz yuppi.. "
Uzgunum ama bu evliligin sonu pek iyi girunmuyor.mutluluklar.
ilk paragrafı sildim aslında diger arkadas sorumus limoncu nerdesn diye ona yazdım alttakileride sorduklarının cvbı vardı o yüzden

Back