temizlik hastası kocalar varmı

İlk mesajını okuyup kapamıştım konu sahibinin ama konuyu gördükçe aklıma geliyor '' nasıl bir diş havluya sarı tortu bırakacak kadar kirli olabilir?''..

O dişlere sahip ağız ile öpüşmek, sevişmek korku filmi gibi...
Bence siz de çok titiz değilsiniz bunları gülerek anlattıgınıza göre çünkü bunlara katlanabilmenin sevgi ve aşkla bağlantısı oldugunu hiç hiç sanmıyorum.

valla benim eşim yabancı bazı şelere alışana kadar benimde sıkıntılı dönemlerim oldu en önemli sıkıntı taharet olayıydı malesef tuvalet kağıdı kullanıyordu sadece nese artık suya sabuna dokunuyor yani :)benim içim rahat etsin diye boy abdesti niyetine duş alır filan :) ama gel gelelim saçlarıyla başımız dertte çok uzunlar benim saçlarımdan bile uzun ve çok güzeller adam üşeniyor yıkamaya erkek bide normal ama sinir oluyorum haftada bir yıkıyor kışın anlıyorum ama gıcık olmamak elde değil yane

bir an kumam zannettim sizi

Benim eşimde titizdir. Isten gelir, üzerini değiştirip, kirlileri (gömlek, fanila vb) kirli sepetine atar, takımın ceketini askıya asip kaldırır, pantalonunu ütülenmek üzere jilet gibi bırakır. Sorun şu ki, ceketini, gömleğini vs düzgün tutmalisıniz, düzgün asmalisınız burusmamalı kesinlikle, bazen giyinirken tutuyorum orasından tutma, böyle tutma vs diyip delirtiyor beni. Herşeyin azı karar, fazlası zarar yani. Tamam pasaklılik kötü ama aşırı titizlikte çok kötü ya.
Bazen giyinme odasına bakınca halime şükrediyorum, herşey düzenli görünce ama sonra burusmasın, kırışmasın muhabbeti duyunca eşimden sinir oluyorum.
Gecen gün işyerine ziyarete gittim eşimi kalemler, ajanda vs hepsi tek sıra duruyor, düzenden yıkılıyor masa, biri kalemini alsa kullanıp yerine koysa onu bile farkedip soruyormuş odama kim girdi diye, anlattilar bana çalışanlar dedim şaşırmayın.
Tabağındaki yemeği bile düzenler öyle yer inanmazsınız anlatsam. Mesela et , pilav var tabagında, yanında yoğurt diyelim. Eti böler, pilavıda göz kararı böler, üçünü yemeye başlar ve derki bu pilav yetmedi 1.5 kaşık verirmisin, yogurtta 1 kaşık vermen gerek. Aynen bunu yaşıyorum her yemek masasında inanın, insanın midesine giden yemek bile düzenli olur mu? Benim eşimse olur.

dişlerini mi siliyor
içim bi tuhaf oldu

40yil dusunsem aklima gelmez yaw,
Bornoza dis silmek

Çoraplarını giyinme odasında yere bırakıyor, kirli sepetine atmıyor diye mızmızlanıyordum. Buradakileri okuyunca varsın tek kusuru bu olsun benimkinin

O bu değil de, dişlerini fırçalamayan ağzı temiz olmayan biri isterse ak pak olsun misler gibi koksun. I ıh Dişler temiz olmalııııı

Dönüp dolasip konu gozume carpiyor okudukca kasinti tuttu, sabah dus almistim kizimla bidaha yikandik az once okudukca obsesyonum aziyor
biraktim evdeki kocayi, yemege misafir cagirdigimda sofraya: "hadi ellerinizi yikayin gelin, yemek hazir" diye cagiran biriyim ben. Psikolojimi bozuyor bunlari okumak yine disarda yemek yiyemeyecegim uzun bir sure

ben bekarım ama evli bir arkadaşım sıfon çekmez eşim demişti,beynımden vuruldum,sonra öğrendimki diş fırçalamayan adam ayyy kabus olmalı,en tırsdığım şey,arkadaşımın eşi ocağın alümünyum kenarını kontrol edermiş temizmi diye

dişlerini fırçalamayan bi adamın seni öptüğünü düşünsene

büyük tuvalet yapıncada mı çekmez?

akşam uyuyup kalmışım sabah kalktım ki eşim bütün bulaşıkları yıkamış yemekleri dolaba kaldırmış.
ayy ben bi daha eşimden şikayet eder miyim.
kendi de temizdir Allah için.
yatak odasında iş kıyafeti giyip çıkarmaz onun için ayrı bi oda kullanır.
üstü tozluysa direkt banyoya girer.
ne biliyim ya öyle pis adamla nasıl sarılcan öpüşcen

Hay allahım kaşıntı tuttu hem gülüyorum hem sinir oluyorum Ben yıkanmaya gidiyorum

Öyle birşey düşünmem bile. Eğer eşim dişlerini fırçalamayan birisi olsaydı zaten eşim olamazdı haliyle o eylem gerçekleşemezdi
mesela yahu diş konusuna hassas olduğunuzu farkettim. bende aynı fikirdeyim o yüzden sulandırdım

büyük tuvalet yapıncada mı çekmez?
onu çekio ne alakaysa sabahları her kalktığımda kontrol etmek zorunda kalıorm soluorm da bu nedır yanı dıe çocuk deılsın dıe ya unutuyorum uyku mahmurluğuyla dio sankı ınsat yapıo gıbı ama dedıgın gıbı buyuk tuvalete hıc bunu yasamıorm şaka gibi bı adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…