işten geliyo bana tam bi eziyet zaten tamam diyroum yorgunsun ama ayakların kokmus parkelerde resmen ter iziyle öyle bi koku varki gözlerini kapa nerden gecmis bulursun diyorum bazen yıkıyo bazen yıkamıyo valla üstü toz icinde zaten
simdi burda esin bisey bilmiyo yaratık gibi yazmssın diyolarda bende bunları uydurmuym yeni evliyken ben ona hergun atlet degistirtim cünkü 12 saat calısıyo ee bı gelıyo su gibi ter olmus cıkarıp yenisini veriyodum gidip kirli sepetindne alıp giyiyodu bende almasın diye artık kirlilerin üstüne sampuan yada el sabunu döküyorum ki almasın diye düsününnn
Benim eşimde titizdir. Isten gelir, üzerini değiştirip, kirlileri (gömlek, fanila vb) kirli sepetine atar, takımın ceketini askıya asip kaldırır, pantalonunu ütülenmek üzere jilet gibi bırakır. Sorun şu ki, ceketini, gömleğini vs düzgün tutmalisıniz, düzgün asmalisınız burusmamalı kesinlikle, bazen giyinirken tutuyorum orasından tutma, böyle tutma vs diyip delirtiyor beni. Herşeyin azı karar, fazlası zarar yani. Tamam pasaklılik kötü ama aşırı titizlikte çok kötü ya.gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim
40yil dusunsem aklima gelmez yaw,mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim
dişlerini fırçalamayan bi adamın seni öptüğünü düşünseneÇoraplarını giyinme odasında yere bırakıyor, kirli sepetine atmıyor diye mızmızlanıyordum. Buradakileri okuyunca varsın tek kusuru bu olsun benimkinin
O bu değil de, dişlerini fırçalamayan ağzı temiz olmayan biri isterse ak pak olsun misler gibi koksun. I ıhDişler temiz olmalııııı
benım kocada o lanet sifonu hiç çekmez o değil biri gırsse eve ben ne pis kadın olurum bende artk her gordugumde cinnet geçıorm ama öğrenecek yoksa o klozetı kıraçam normalde temızdır el yuz ayak yıkar eve gırer gırmezde su sifon olayı can sıkıcı
dişlerini fırçalamayan bi adamın seni öptüğünü düşünsene
beylerinden şikayet edenler şimdi beylerini melek yaptılar bu konu iyi oldu galiba
mesela yahuÖyle birşey düşünmem bile. Eğer eşim dişlerini fırçalamayan birisi olsaydı zaten eşim olamazdı haliyle o eylem gerçekleşemezdi
mesela yahudiş konusuna hassas olduğunuzu farkettim. bende aynı fikirdeyim o yüzden sulandırdım
onu çekio ne alakaysa sabahları her kalktığımda kontrol etmek zorunda kalıorm soluorm da bu nedır yanı dıe çocuk deılsın dıe ya unutuyorum uyku mahmurluğuyla dio sankı ınsat yapıo gıbı ama dedıgın gıbı buyuk tuvalete hıc bunu yasamıorm şaka gibi bı adambüyük tuvalet yapıncada mı çekmez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?