Buldum,buldum!!!
Şu metroda,işyerinde kokan,hele ki oruçluyken mide spazmı geçirten tiplerin eşleri işte burada!!!
Allahım yardımcınız olsun.
Yine diyorum,hastalık kapacaksınız,bu adamlarla temas ettiğiniz sürece. Hiç mi düşünmüyorsunuz bunu?
Paylaşmak isteyebilir ama dert değilse konu yeri burası olmaz.Geyik sohbetine tasinabilir mesela. Kendisine de açma nedenini sordum cevap verdiğinde "öylesine" yazdim derse kibleyecegim. tasindigi yerde istediği kadar ti ye alabilir.paylaşmak istemiş herkesin bu konuda özgür olduğunu düşünüyorum ben
aynen yaa başak burcundaki tanıdıklarım çok temiz
biraz mizah katmış bencelimoncu28
ne bilim ben tiksinmedimtercih meselesi öyle tercih etmiş ya gerçekten öyle. bunu yargılamamalız bence.
Paylaşmak isteyebilir ama dert değilse konu yeri burası olmaz.Geyik sohbetine tasinabilir mesela. Kendisine de açma nedenini sordum cevap verdiğinde "öylesine" yazdim derse kibleyecegim. tasindigi yerde istediği kadar ti ye alabilir.
yok canım temizdir benimki sadece ayak yıkama huyunu daha alıştırmadım
hastalık kapılcak işlerde temizdir
ben limoncu nun konusunu dert değil biraz mizah olaral kabul ettim sanırım
sanırım bu durumu hergün yaşamıyorbence kocasını aşalıyor mizah falan değil bu kadar kişiye bunları söyleyip kocasını pis pasaklı mikrop gösterip aşalanmasına izin veriyor.
buda saygısızlık
ve karşılık saygı yok birbirlerine karşı eger gerçekse bu konu
Paylaşmak istemesine ve bunda özgür olduğu konusuna söyleyecek laf yok zaten ama vermemesi gereken detaylar vermiş. Yani burada "arkadaşlar eşim titiz biri değil, kişisel temizliğine dikkat etmiyor, uyarılarım sonuç vermedi. Sizce ne yapabilirim, sizin eşleriniz titiz mi?" tarzında birşey yazabilirdi. Muhakkak birileri ona "Ne kastediyorsun, neye dikkat etmiyor mesela, senin rahatsız olduğun şey tam olarak nedir?" falan yazıp detay vermesini isteyecektir. O da bunu "Ağız bakımına dikkat etmiyor, el yıkamaya özen göstermiyor, ayak bakımı konusunda özensiz" falan gibi şeylerle de anlatabilirdi. Buraya kalkıp yok dişlerini havluya sildi, sarı leke bırakıyor çıkmıyor, terli ayakları pis kokuyor, parkenin üstünde izler kalıyor, kirlilikten giysi alıp giyiyor, yok gözünü kapatsan kokudan anlarsın nerelerden geçtiğini" falan gibi laflarla anlatması mide bulandırıcı. Kendisi katlanıyor, belki fazlasıyla mutlu. Ama kimsenin özgürlüğünün de başkalarının midesini kaldırmak demek olduğunu düşünmüyorum ben. Dalga geçer gibi anlatıyor, gülmek için yazdım diyor. Buna gülünür mü? Birisi kalkıp sen buna nasıl katlanıyorsun dediğinde de tek kötü yanı bu, boşanacak halim yok, millette ne dertler var falan gibi cevaplar veriyor. Hani yakınmaya devam etse bir derece anlarım, savunmaya geçiyor. İğrençlik yapıyor. Eski konulara atıfta bulunmayayım diyorum diyorum ama duramıyorum, eşiyle olan cinsel hayatını anlattığı bir konu vardı, o da bunun gibi iğrençti. Şimdi insan düşünüyor konu sahibinin amacı nedir diye.paylaşmak istemiş herkesin bu konuda özgür olduğunu düşünüyorum ben
sanırım bu durumu hergün yaşamıyor
Herkesin esi mükemmel de olabilir temizlik konusunda zor bir şey değil ki.bilmiyorum herkes neden bu kadar rahatsız oldu.
hanım arkadaş eşinin bazı olumsuz huylarından bahsetmiş
herkesin eşi bir anda mükemmel oldu.
bazı seyler alışkanlıktır bence. kolay kolay değişmez.
benim eşimde maç izlerken tırnakları yer elinin üstünü ısırır stres ten yapıyor. kızıyorum tatlı tatlı söylüyorum ama olmuyor sık sık krem sürduruyorum .
ne yapayım yanı adamı boşayım mı
geyik değil sadece derdini payşalaşıyor.
çok önyarlı olmuşusz milletce
Buraya yazarsa buradakiler yargılar. En azından kullandığı berbat üslubu yargılarlar.tercih meselesi öyle tercih etmiş ya gerçekten öyle. bunu yargılamamalız bence.
Bu nasıl bir mizah anlayışı? "Hahaha adama bak yaa, dişlerini bornoza siliyormuş, leke bırakıyormuş, temiz oldu sanıyormuş, çok komik! Kirliden alıp giyiyormuş, ölü tavuk gibi kokarmış ay hiç güleceğim yoktu!" falan şeklinde mi? Bu eğlenmede samimiyet yok. Mizah eşiğinizi bu kadar düşük tutup de kendinize saygısızlık etmeyin ne olur.ne bilim ben tiksinmedim
şu sıkıcı günde eğlendim
eşimle sürtüşmelerimiz aklıma geldi
Üslubu yanlış üslubu, yanlış ifade ediyor. Siz ister misiniz kocanızı toplum içine soktuğunuzda millet tiksinerek baksın ya da kokudan burnunu tıkasın? Hadi adamı düzeltememiş, değiştirememiş, kendisinin de içi alıyor yani rahatlıkla. Burada desin ki eşim temiz değil, özen göstermiyor, pek detay vermeyeyim ama rahatsız edici boyutta pis huyları var. Ne yapmalıyım? şeklinde yazsaydı işte o zaman derdini paylaşmış olurdu. Konu sahibinin zaten bunu dert eder gibi bir hali de yok, gülmek için yazdığına göre. Eğer böyleyse lütfen konusu, kendisi gibi mizah algı eşikleri yerlerde olan arkadaşlarıyla beraber başka bir foruma taşınsın. Oraya istediğinizi yazın site kuralları çerçevesinde.bilmiyorum herkes neden bu kadar rahatsız oldu.
hanım arkadaş eşinin bazı olumsuz huylarından bahsetmiş
herkesin eşi bir anda mükemmel oldu.
bazı seyler alışkanlıktır bence. kolay kolay değişmez.
benim eşimde maç izlerken tırnakları yer elinin üstünü ısırır stres ten yapıyor. kızıyorum tatlı tatlı söylüyorum ama olmuyor sık sık krem sürduruyorum .
ne yapayım yanı adamı boşayım mı
geyik değil sadece derdini payşalaşıyor.
çok önyarlı olmuşusz milletce
Paylaşmak istemesine ve bunda özgür olduğu konusuna söyleyecek laf yok zaten ama vermemesi gereken detaylar vermiş. Yani burada "arkadaşlar eşim titiz biri değil, kişisel temizliğine dikkat etmiyor, uyarılarım sonuç vermedi. Sizce ne yapabilirim, sizin eşleriniz titiz mi?" tarzında birşey yazabilirdi. Muhakkak birileri ona "Ne kastediyorsun, neye dikkat etmiyor mesela, senin rahatsız olduğun şey tam olarak nedir?" falan yazıp detay vermesini isteyecektir. O da bunu "Ağız bakımına dikkat etmiyor, el yıkamaya özen göstermiyor, ayak bakımı konusunda özensiz" falan gibi şeylerle de anlatabilirdi. Buraya kalkıp yok dişlerini havluya sildi, sarı leke bırakıyor çıkmıyor, terli ayakları pis kokuyor, parkenin üstünde izler kalıyor, kirlilikten giysi alıp giyiyor, yok gözünü kapatsan kokudan anlarsın nerelerden geçtiğini" falan gibi laflarla anlatması mide bulandırıcı. Kendisi katlanıyor, belki fazlasıyla mutlu. Ama kimsenin özgürlüğünün de başkalarının midesini kaldırmak demek olduğunu düşünmüyorum ben. Dalga geçer gibi anlatıyor, gülmek için yazdım diyor. Buna gülünür mü? Birisi kalkıp sen buna nasıl katlanıyorsun dediğinde de tek kötü yanı bu, boşanacak halim yok, millette ne dertler var falan gibi cevaplar veriyor. Hani yakınmaya devam etse bir derece anlarım, savunmaya geçiyor. İğrençlik yapıyor. Eski konulara atıfta bulunmayayım diyorum diyorum ama duramıyorum, eşiyle olan cinsel hayatını anlattığı bir konu vardı, o da bunun gibi iğrençti. Şimdi insan düşünüyor konu sahibinin amacı nedir diye.
Evet mizah anlayışım biraz kalitesiz kusura bakmayın der ben giderBuraya yazarsa buradakiler yargılar. En azından kullandığı berbat üslubu yargılarlar.
Bu nasıl bir mizah anlayışı? "Hahaha adama bak yaa, dişlerini bornoza siliyormuş, leke bırakıyormuş, temiz oldu sanıyormuş, çok komik! Kirliden alıp giyiyormuş, ölü tavuk gibi kokarmış ay hiç güleceğim yoktu!" falan şeklinde mi? Bu eğlenmede samimiyet yok. Mizah eşiğinizi bu kadar düşük tutup de kendinize saygısızlık etmeyin ne olur.
Üslubu yanlış üslubu, yanlış ifade ediyor. Siz ister misiniz kocanızı toplum içine soktuğunuzda millet tiksinerek baksın ya da kokudan burnunu tıkasın? Hadi adamı düzeltememiş, değiştirememiş, kendisinin de içi alıyor yani rahatlıkla. Burada desin ki eşim temiz değil, özen göstermiyor, pek detay vermeyeyim ama rahatsız edici boyutta pis huyları var. Ne yapmalıyım? şeklinde yazsaydı işte o zaman derdini paylaşmış olurdu. Konu sahibinin zaten bunu dert eder gibi bir hali de yok, gülmek için yazdığına göre. Eğer böyleyse lütfen konusu, kendisi gibi mizah algı eşikleri yerlerde olan arkadaşlarıyla beraber başka bir foruma taşınsın. Oraya istediğinizi yazın site kuralları çerçevesinde.
Herkesin esi mükemmel de olabilir temizlik konusunda zor bir şey değil ki.
Konu sahibi çözüm ister gibi konu acmis ama "amaann benimki de pis olsun siz kendinize bakin"a cevirdigi için dert etmeyip sirf geyik olsun diye yazdigini düşündüm ve kendisine sordum. On yargi oluşturmadim.
öyle kabul etmış demekkı sevdiğini hiç mi eşinizin sevgilizin değiştiremediğiniz bir huyu yok kabul ettiğiniz
Yahu bu ne pis bir konu, ne meraklısınız burada pisliklerinizi anlatmaya... Bunlara bir de gülüyorsanız psikolojik problemleriniz vardır bence. Koskoca kadınlarsınız, bu gülünecek, ti'ye alınacak birşey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?