• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

yok ben gerçekten kişisel hijyen ve koku konusunda takıntılı biriyim. sigara içerken yine bu kadar değildi ama puronun cidden ağır bir kokusu var ve içmeyene cehennem geliyor olabilir o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum arkadaşlarım da dalga geçiyor hatta 2 gram zevk alacaksın ne eziyet ettin kendine diye ama dediğim gibi takıntı...
tabii ben de örnekteki gibi bir adamla evlenmeyeceğimden boşanma olmazdı da konu çok pis kokuyor ama, resmen alıyorum o kokuları :KK70:
Konu sahibi hangi sayfada yazmıştı bilmiyorum ama 2 sene mi ne flört etmiş eşiyle ve kaçarak evlenmişler. Haftada bir iki kez falan buluşurduk, yanıma temiz gelirdi tarzında bişeyler demiş. Kendisi de aynı çatı altında yaşamaya başlayınca görmüş eşinin bu kadar pis olduğunu.

Konu sahibi hangi sayfada yazmıştı bilmiyorum ama 2 sene mi ne flört etmiş eşiyle ve kaçarak evlenmişler. Haftada bir iki kez falan buluşurduk, yanıma temiz gelirdi tarzında bişeyler demiş. Kendisi de aynı çatı altında yaşamaya başlayınca görmüş eşinin bu kadar pis olduğunu.
işte evliliğe bakış. ben mesela evlenmeden önce çiftlerin tam da bu gibi sebeplerle aynı evde yaşamaları gerektiğini, yaşayamasalar bile ev hallerini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum.

işte evliliğe bakış. ben mesela evlenmeden önce çiftlerin tam da bu gibi sebeplerle aynı evde yaşamaları gerektiğini, yaşayamasalar bile ev hallerini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Kesinlikle, ben de öyle düşünüyorum. Suç yalnızca erkekte olmak zorunda da değil, belki de kadın pis, özensiz. Var öyle örnekler de. Evlilik gibi çok ciddi bir durum, iki insan yaşamlarını birleştiriyorlar. Pislik, temizlik konusunun yanı sıra başka konular için de çok önemli. Herkes kartlarını açık oynamalı.

Kesinlikle, ben de öyle düşünüyorum. Suç yalnızca erkekte olmak zorunda da değil, belki de kadın pis, özensiz. Var öyle örnekler de. Evlilik gibi çok ciddi bir durum, iki insan yaşamlarını birleştiriyorlar. Pislik, temizlik konusunun yanı sıra başka konular için de çok önemli. Herkes kartlarını açık oynamalı.
tabii canım örneğin ben temiz olmakla birlikte dağınık bir insanım kimi insan da dağınıklığa tahammül edemez. kafede parkta bahçede el ele göz göze otururken hayat güzel de adam ya da kadın yayılmış tv izlerken o kadar güzel geliyor mu hala göze. ten uyumu var mı, dağınık mı pis mi, sifon çekiyor mu, ayağı kokuyor mu, sabah uyandığında ağzı kokuyor mu daha da önemlisi her ne kadar sevsen de birinci aydan sonra aynı evde yaşadığında hala seviyor musun, kafamda deli sorular :)

bir konu vardı sevgilim yanımda osuruyor ayrılmalıyım mı ?d diye haftalarca sürdü.arka sayfalar gitti tekrar ilk sayfaya geldi bu böyle günlerce sürdü...

öyle yorumlar yapıldı ki kimin kocası nerde ne zaman osuruyor.kimin sevgilisi öyle yada aileden kim yapıyor yapmıyor hatta kendisinin bile yaptığını yazanlar oldu.

o kadar uzadı ki konu sonra konu sahbi çıkıp dedi ki biz bu konuyu sevgilimle aştık hala bu konuya yorum yapıyorsunuz kapatalım konumu dedi kapandı.

yani herkes kız ayrı yada ayrılma derken o sevgilisyle birlikteymiş.

bence konu sahibi konusunu kapatmalı ... ha seçim onun bilemem ama dert başkadır bunu anlatmak başkadır yorumlamak başkadır.
niye kapatıyım cnm migdesi bulanan yazmasın yani allah allah milett eglence arıyo kendine ben derdimi sundum ille aglayarak yazıyroum baslıkları mı olmalı

aynen cnm ee yanıma gelirken disler temiz eller temiz gömlek ütülü parfum sürülmüs nerden anlıcan sahsen cevremde cok var erkek arkadasınn evine giden ki esim yanlız yasıyodu kayınpeder evi almısi dönmüs memlekete esim 15 sene aynı evde yasadı ama mesela baskası olsa giderdi evine yadaen baska erkek olsa aman gel kız derdi ben evlenmedem elaleim evineitmicen icin göremezdim evi temiz mi düzenlimi diye

eski yorumlarina gicik olanlar saldirmis burda baya sana limoncu :KK70:
yapmayin etmeyin hanimlar :KK51:

bence limoncunun esi pasakli felan da degil
nazar degmesin diye mi kötülüyorsun yoksa adami burda :p

Hıııı yok canım öle bi eş:KK43:
Benim eşim çoraplarını çıkarır temizse yatak odasına bırakır :KK12:Kirliyse salona:KK67: Bide temiz olanı kirliye atim sabah inadına alır onu giyer :KK57:Sanki bananeyse:KK64:Ayak kokusu yok ama benim bildiğim çorap iç çamaşır hergün değişir,oğlumda, kızımda öğrendi :KK74:Adam reddediyor :mad:Belli bi yaşdan sonra kafa almıyor :KK34:
Bence de yok... Benim eşim atmıyor ama ben atıyorum :KK70:Mutlaka birinde oluyor yani :KK49:

Amaaan napıcam bi de çorap mı toplayacam. Ben totomu çekemiyom, olmuşum 95 kilo... Bizimki de benden şikayetçi, pasahlı garı deyip dalga geçiyo. Ama alıştı artık.
:KK48::KK48: Sen şimdi hamilesin sana herşey mübah :KK51:Doğumdan sonra tekrar konuşalımmı:-)

:KK48::KK48: Sen şimdi hamilesin sana herşey mübah :KK51:Doğumdan sonra tekrar konuşalımmı:-)
Yok canım yaaa. Bizimki önceden de böyleydi :) Ben biraz dağınığım sanırım. O da bir söyledi, iki söyledi, baktı sallamıyorum, kendi toplamaya başladı. Bana pasaklı deyip duruyor, hiç de takmıyorum. Napıyım. Geldiğimden beri bunalımdayım. Alışamadım evime :KK42:

Yok canım yaaa. Bizimki önceden de böyleydi :) Ben biraz dağınığım sanırım. O da bir söyledi, iki söyledi, baktı sallamıyorum, kendi toplamaya başladı. Bana pasaklı deyip duruyor, hiç de takmıyorum. Napıyım. Geldiğimden beri bunalımdayım. Alışamadım evime :KK42:
Bende dağınık oldum artık malesef iki çocuğun arkasını toplamakda çok zorlanıyorum,ama temiz tutuyorum ozaman dağınıklık çok sorun olmuyor ,bende evimi sevmiyorum malesef üçüncü ev bu ama yok olmadı taşınma şansımızda yok:KK43:

Bende dağınık oldum artık malesef iki çocuğun arkasını toplamakda çok zorlanıyorum,ama temiz tutuyorum ozaman dağınıklık çok sorun olmuyor ,bende evimi sevmiyorum malesef üçüncü ev bu ama yok olmadı taşınma şansımızda yok:KK43:
Bizim deeee :( Burada ev bulmak çok zor zaten.

tabii canım örneğin ben temiz olmakla birlikte dağınık bir insanım kimi insan da dağınıklığa tahammül edemez. kafede parkta bahçede el ele göz göze otururken hayat güzel de adam ya da kadın yayılmış tv izlerken o kadar güzel geliyor mu hala göze. ten uyumu var mı, dağınık mı pis mi, sifon çekiyor mu, ayağı kokuyor mu, sabah uyandığında ağzı kokuyor mu daha da önemlisi her ne kadar sevsen de birinci aydan sonra aynı evde yaşadığında hala seviyor musun, kafamda deli sorular :)
Haklısınız ama toplumca saçma sapan yargılamalar vs. olduğu için insanlar birbirini tam anlamıyla tanıyamıyorlar aslında. :) Tabi burada evine gidilen kişiye duyulan güvenin de çok önemi var, dışarıda çok iyi gözüken biri evinde psikopata bağlayıp evine getirdiği misafirine kötü şeyler de yapabilir. Karışık işler...

Haklısınız ama toplumca saçma sapan yargılamalar vs. olduğu için insanlar birbirini tam anlamıyla tanıyamıyorlar aslında. :) Tabi burada evine gidilen kişiye duyulan güvenin de çok önemi var, dışarıda çok iyi gözüken biri evinde psikopata bağlayıp evine getirdiği misafirine kötü şeyler de yapabilir. Karışık işler...
toplumsal ahlak yargıları zaten uzun mevzu...
tabii karşıdaki insanı iyi tanımak önemli, yoksa böbreği organ mafyasına kaptırmak da var tecavüze uğramak da geneleve sermaye olmak da var işin ucunda. ama tabii işte hayat tecrübelerden ibaret toplumun o yargılarından biraz kurtulduğunda insan öğreniyor neyi nasıl yapacağını, kimin iyi kimin tehlikeli olabileceğini.

kadının iyiside vardır kötüsüne cnm iste burdakilerde kendince tiye alıyolar ben su sus su bana göre yanlıs dedim bunlarda ayyy ben yasamama öyle adammı olur allah bilir esi cok temiz ama anlatmadıkları ne sorunları var hep öyle olur cünkü sır küpü olanların nelerini duyuyoruz
Ne alaka? 23. sayfadayım, hem adamı durmadan kötüleyip durmuşsun dalgacı bir üslupla hem de geri millet eleştirince savunmuşsun. Hiç eleştiriye açık değilsin. O yüzden alakasız alakasız şeyler yazmışsın. Sır küpü falan, kim burada sır saklayacak ki? Kimsenin komşusu, anası, babası, bacısı, eltisi burada takılmıyor. Takılsa da sanal ortam burası, kimsenin kimliği belli değil. Kim neyi saklayacak burada? Millet evli adamla ilişkisini bile yazıyor. Bu yorumunuz olmamış bence.

Back