temizlik hastası kocalar varmı

Hayır, hayatını bir şekilde idame ettiren her insan az çok bilir kelimeleri nerde nasıl kullanacağını. Bu bir gerekçe olamaz. Burada ona o kadar insan demiş çok iğrenç olduğunu belirtmişler falan, en azından durmasını bilirdi. O durmamış, pisliklerini anlatmaya devam etmiş ve gülmek için yazdığını söylemiş. Bu bilmeden yapılan birşey değil, bu cahillik değil, patavatsızlık falan da değil. Şakadan anlamamak falan hiç değil. Bu düpedüz burada insanlarla dalga geçmek. Dün utanmıyor musunuz dediğimde utanmadığını ve utanması için bir gerekçe görmediğini söyledi mesela. Pisse kendine pis diyor. Siz olayı yanlış anlamışsınız. Kimse benimle aynı düşünsün demiyorum ama insan olan bilir nerede duracağını. O dalga geçiyor.

öyle kabul etmış demekkı sevdiğini hiç mi eşinizin sevgilizin değiştiremediğiniz bir huyu yok kabul ettiğiniz

Kabul etse şikayet eden bir konu açmazdı, küçültücü ifadeler kullanarak ayrıntılı bir şekilde yaptıklarını tek tek burada saymazdı. Açıkça şikayet var ve bu kabullenmek ile çelişen bir davranış.

Şaka konusu yapılmasına yapılır da bununki başka birşey, şaka falan değil. Ciddi anlamda iğrençleşmiş ve ayıp etmiş bence. Durmamış hiçbir yerde, baktın mide bulandırıcı oluyorsun bi dur, öyle değil mi? O bunu yapmamış. Bu derecedeki iğrençlikleri de komik bulanların da sorunlu olduğunu düşünüyorum. Eğlendim diyorlar, yahu nesiyle eğlendi?

bir konu vardı sevgilim yanımda osuruyor ayrılmalıyım mı ?d diye haftalarca sürdü.arka sayfalar gitti tekrar ilk sayfaya geldi bu böyle günlerce sürdü...

öyle yorumlar yapıldı ki kimin kocası nerde ne zaman osuruyor.kimin sevgilisi öyle yada aileden kim yapıyor yapmıyor hatta kendisinin bile yaptığını yazanlar oldu.

o kadar uzadı ki konu sonra konu sahbi çıkıp dedi ki biz bu konuyu sevgilimle aştık hala bu konuya yorum yapıyorsunuz kapatalım konumu dedi kapandı.

yani herkes kız ayrı yada ayrılma derken o sevgilisyle birlikteymiş.

bence konu sahibi konusunu kapatmalı ... ha seçim onun bilemem ama dert başkadır bunu anlatmak başkadır yorumlamak başkadır.

öyle kabul etmış demekkı sevdiğini hiç mi eşinizin sevgilizin değiştiremediğiniz bir huyu yok kabul ettiğiniz
E kabul ettiyse neden konu bir derdim var bölümunde? Günlük bölümü var oraya yazsin kendi kendine.

Ha amac kendisiyle ayni durumda olanlarla geyik yapmaksa konunun tasinmasi için kibleyecegim cevabini bekliyorum konu sahibinin.

Sizin sorunuza ne cevap verir bilmiyorum tabi de kaç sayfa geride kalmıştı hatırlamıyorum, konu sahibi gülmek için yazdım falan demişti. Sanırım birileri neden bu pislikleri anlattığını falan sormuştu, ona cevaben yazmıştı diye hatırlıyorum...

Kendisi mutlaka okumuştur mesajimi çünkü alinti yaptim ve dakikalarca çevrimiçi kaldi ama neden cevap vermediğini az çok tahmin edebiliyorum.

Daha devam ediyomu Ben dün kapandı saniyordum bu konuyu

Yok o mavi saçlı japonlu konuydu bu açık halen
Ben takibi bırakmıştım bu konunun kapandi saniyordum.
Bugünde 1 erkek daha yakaladım dünde aynı topikte açmıştı ilişkiler duygular. Geceki gercek miydi yoksa sahte miydi ben hep sahte diye yorum yaptım biri beni şikayet etmiş mesaj geldi uzaklaştırma için uyarı mesaji sizede geldi mi

Yok gelmedi bana uyarı. Ama banlanmış arkadaş. Sahteydi muhtemelen. Açıklama yapılmamış.

Titiz değilsen adamın dişini sildiği bornozu niye çamaşır duyuna basıyosun makinada normal yıka.
Ayrıca şu diş silme olayını anlamadım benim bildiğim diş temizlemek için diş fırçalanır, diş ipiyle diş araları temizlenir, ağız çalkalama suyuyla ağız içi hijyen sağlanır.
Ha bide kürdan var diş arasına kaçanı çıkarmak için.

Diş silme yöntemini bilmiyorum neamaçla yapıyo bitürlü anlıyamadım.

ya ne demek pis diye boşanılır mı? boşanılır valla.
17 yaşımdan beri tütün mamülü kullanıyorum daha bir erkek arkadaşımdan sigara kokuyorsun lafını duymamışımdır. kişisel hijyen önemlidir.
size göre aldatmıyorsa, eve bol para bırakıyorsa, dayağı yoksa pislik idare edilebilir bir huy olabilir ama benim için değil mesela.
ben buluşmak için 40 takla atan ağzımın içine bakan "canım"sız cümle kurmayan erkeğin kol manşetleri kirli olduğu için terk ettim. benimle buluşmaya gelirken temiz gömlek giyecek kadar bana özen göstermeyen adam isterse kuş sütüyle beslesin umurum olmaz.
ben nasıl ki kişisel temizliğime özen gösteriyor, her gün duş alıyorsam, kaşım, bıyığım yüzümün bilimum yerinde çıkan tüyleri alıp vücudumu temiz tutuyorsam karşımdaki insandan da dikkat edin bana değil kendisine aynı saygıyı duymasını beklerim. istediği kadar iyi olsun pis insanla yapamam. dağınıklık başka bir şey isterse koyduğu bardağı 50 gün kaldırmasın elime yapışmaz kaldırırım ama pislik tahammül edebileceğim bir şey değil.
ne demek kirlilikten çamaşır alıp giymek, midem bulandı resmen.
benim için pislik gayet boşanma sebebidir. şu pis adamları "ay cicim çok yoruluyor" diye göklere çıkarmayın, tek çalışan onlar değil. işi gereği terlemesi ve pislenmesi başka şey temizlenmeye direnmesi başka şey.
benim babam 50 yıl ayakkabıcılık yaptı, sizin tuvalete girerken giydiğiniz ayakkabıları göğsüne dayayıp çalıştı ama iş kıyafeti ayrıydı, ellerini yüzünü temizler kıyafetlerini giyer eve gelir, duşunu alır, temiz temiz giyinir bizi öper koklardı.
hayatımda bir gün de bilmem babamın aynı çorabı çamaşırı 2 gün giydiğini, işi pisti, çok terlerdi o çamaşırlar çoraplar sürekli atılır yenisi alınırdı.
annemin elleri parçalanırdı o iş kıyafetlerini yıkamaktan her hafta sonu o pis kıyafetler yıkanır ertesi hafta bir daha yıkanırdı.
işin pis olması başka şeydir, kişinin pis olması başka şeydi
r.

17 yaşımdan beri tütün mamülü kullanıyorum daha bir erkek arkadaşımdan sigara kokuyorsun lafını duymamışımdır.

yazdıklarının her bir cümlesine katılırım ama bu cumleyi görünce eklemek istedim,
şahsına yönelik yazmıyorum ama maalesef kokuyor,
sürekli disini fırcalasan, elini yüzünü yıkasan, hep temiz giyinsen bile aynı gün tek seferlik bile kullansan sonrasında sacına, tenine, kıyafetine her seye yerlesen koku anında hissediliyor.

simdiye kadar demedilerse ya onlar da kullanıyordur ya da onur kırıcı olmasın diye söylememişlerdir.
çünkü genel olarak temizsindir, hijyene önem verdigin bellidir,
fakat bu durum, tütün mamüllerinin kokusunu giderebilecegin anlamına gelmiyor :/
ama bir de "ne de olsa kokuyor" diyip salmak, hic önem vermeyip igrenclestirmek var tabii.

yani ben günde en fazla 2 tane içtiğim için ve kapalı alanda asla sigara içmediğim için pek sinmiyor ama elbet hiç içmeyene kokuyordur, ona bir lafım olmaz. şimdi de puro içiyorum mesela o felaket kokuyor, yanımda diş fırçası taşıyorum, içmeden önce saçımı topluyorum, içtikten sonra diş fırçalıyorum ya da ağız suyuyla çalkalıyorum eğer müsait değilse birkaç naneli şeker atıp ellerimi kolonyalıyorum falan, ben biraz takıntılı olduğum için koku min.'da ama kokar mı? içmeyene özellikle puro kokusu gidiyordur.
bir de tabii tütün kullanıyorsan aynı kıyafeti 2 gün üst üste giymeyeceksin, o çıkacak, kirliliğe gidecek sen duş alacaksın falan.
ben elimden geldiğince özenli davranıyorum, bir tanesi hariç hepsi sigara içerdi, diğeri de sorun yapmadı, belki de dediğin gibi özen gösterdiğimi bildiğinden.

ooo epey dikkat ediyormussun, hakikaten bu kadarını beklemiyordum.
ama icmeyen birisiyim ve ne yazık ki acı gercek bu, kokuyor :/
sadece nargile iciyorum desen bile yerleşen, o aroma kokularının arasından sıyrılan koku belli oluyor.

ha bu kadar kokuyor diyip cok sorun eden biri miyim? hayır.
özenli olmasını, dikkat etmesini yeterli görebilirim.
ona bakılırsa yolda yürüdüysek üstümüz başımız da egzoz kokuyor.
biraz karsındaki kisinin senin icin ne derece vazgecilmez oldugu, kendi takıntılarının hangi alanda olduguyla ilgili yani.

ama konudaki kisiyi baz alırsam boşanmazdım, cünkü travma nedeni olacak birsey yaşamadıysa bunlar alıskanlıklardır... evlenmeden once kesin farketmis olacagımdan birliktelige de devam etmezdim, bosanacak kisi de olmazdı.

yok ben gerçekten kişisel hijyen ve koku konusunda takıntılı biriyim. sigara içerken yine bu kadar değildi ama puronun cidden ağır bir kokusu var ve içmeyene cehennem geliyor olabilir o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum arkadaşlarım da dalga geçiyor hatta 2 gram zevk alacaksın ne eziyet ettin kendine diye ama dediğim gibi takıntı...
tabii ben de örnekteki gibi bir adamla evlenmeyeceğimden boşanma olmazdı da konu çok pis kokuyor ama, resmen alıyorum o kokuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…