- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
aynı sekılde sekerim söylüyorum ilk evlendigimiz zamanki gibi zaten degil ama bazen üzülüyrum adam 14 saat calısıyo ben diyroum hadi askım dus al hadi ayaklarıno yıka eee dur cok yoruldum dıyo oturuyo tozlu pantolon ayaklar ter olmus parkede izkalıyo migdem bulanıyo ama yani öyle bos keseden atılmıyo ask evliligi yapmıssın öyle adam ayaklarını yıkaıyo diye ayrılırsan nerde kalır senin askın temiz titiz kadın zannetmiyroum ben sevmezsen anca bosar sogur seven kadın bosamayı aklıdan gecirez zamanla söylene söylene bazı seylerin olmasını bekler ister olur ...
algısal farklılık demiştim önceki yorumumda siz "3" kişi evet böyle anlamışsınız çıkardığınız anlamda beni değil sizi bağlar ben ne kastettiğimi sizden daha iyi biliyorum ayrıca emir vermedim anlamadan yazmayın dedim yazdığım şeyi açıklamak zorunda da değilim hakaret etmedim çünkü her neyse siz anladığınız gibi yorumlayın
Yok canım aynından bendede varsen miydin o sürekli çıplak uyumaktan cırcır olan
eşin gerçekten bitanedir inşallah. bi tane daha kaldıramaz bu dünya
şaka mı yapıyorsunuz ?Yok canım aynından bendede var
pijama falan nerde çıplak yatmassam
yataktan atar
limoncu28 nun kiyle aynı ikizi
olsa bu kadar benzerler
yok canım yaa aynı vallaşaka mı yapıyorsunuz ?
bizim kaderimiz aynı galibabir an kumam zannettim sizi
Dudak balmı haa iyiymişben de manikür hatta pedikür yapıyorumhatta dudak balm'ı bile var kozmetik çantası da.. beni iyice metroseksüel ettin diyor ama hoşuna gidiyor kendime maske peeling yaparken ona da yapıyorum bakımlı erkeğin hali başka, vallahi burada yazılanları okuyunca halime bin kez şükrettim...
Dudak balmı haa iyiymişben benimkine sürüyorum zorla geceleri bazen.
Benimkinde bir de istemem yan cebime koy tavrı var.  Ben buna krem sürünce mırın kırın eder, ama bitince de koşa koşa gider yenisini alır hem.
kızz sen adamı amma gömdün bacımmutluluk rolu cümlesini ben ailem icin yazdım esle uzaktan yakındna alakası yok cevrede görüyroum evlilleri bhuun parayla ilgisi yok parası benden cokkk olup kadının konusma özgürlügü bile yok ben kimseye bisey sormam alırken ederken esimin pis olması dısınsa baska kusuru yoktur inann burde bı kadınlardan neler duyuyoruz keske kocam pis olsunda evbaglı olsun der esim benden bahersiz bisey yapmaz hersey benim elimde yazıcak cok sey var burda herkez kendi evliligini düsünsünoru
onlar neyi yapamıyosa ben yapıyorum bence bu cokkk buyuk bi nimet
Yok canım aynından bendede var
pijama falan nerde çıplak yatmassam
yataktan atar
limoncu28 nun kiyle aynı ikizi
olsa bu kadar benzerler
mutluluk rolu cümlesini ben ailem icin yazdım esle uzaktan yakındna alakası yok cevrede görüyroum evlilleri bhuun parayla ilgisi yok parası benden cokkk olup kadının konusma özgürlügü bile yok ben kimseye bisey sormam alırken ederken esimin pis olması dısınsa baska kusuru yoktur inann burde bı kadınlardan neler duyuyoruz keske kocam pis olsunda evbaglı olsun der esim benden bahersiz bisey yapmaz hersey benim elimde yazıcak cok sey var burda herkez kendi evliligini düsünsünoru
onlar neyi yapamıyosa ben yapıyorum bence bu cokkk buyuk bi nimet
İyi ki eşim başak burcu...
Yahu bu ne pis bir konu, ne meraklısınız burada pisliklerinizi anlatmaya... Bunlara bir de gülüyorsanız psikolojik problemleriniz vardır bence. Koskoca kadınlarsınız, bu gülünecek, ti'ye alınacak birşey mi?
yaa bende anlamadımbu çıplak yatma işi çok tuhaf geldi kusura bakmayın ya.
bunun sebebi ne ola ki
Iyide tatlım zaten adamın ayağı neden kokuyor neden pis bu adam diyen oldumu? Hayır banane neresi kokarsa koksun, Burda eşi dert yanmış ama dert yandığı Konuları yinede savunmaya grçmiş.bizde diyoruzki madem memnunsun neden konu acıyorsun dert yanıyorsun? Sorun bu yani
biraz mizah katmış bencepaylaşmak istemiş herkesin bu konuda özgür olduğunu düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?