• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

aynı sekılde sekerim söylüyorum ilk evlendigimiz zamanki gibi zaten degil ama bazen üzülüyrum adam 14 saat calısıyo ben diyroum hadi askım dus al hadi ayaklarıno yıka eee dur cok yoruldum dıyo oturuyo tozlu pantolon ayaklar ter olmus parkede izkalıyo migdem bulanıyo ama yani öyle bos keseden atılmıyo ask evliligi yapmıssın öyle adam ayaklarını yıkaıyo diye ayrılırsan nerde kalır senin askın temiz titiz kadın zannetmiyroum ben sevmezsen anca bosar sogur seven kadın bosamayı aklıdan gecirez zamanla söylene söylene bazı seylerin olmasını bekler ister olur ...

sen yıka kız ayağını kocanın nolcak

algısal farklılık demiştim önceki yorumumda siz "3" kişi evet böyle anlamışsınız çıkardığınız anlamda beni değil sizi bağlar ben ne kastettiğimi sizden daha iyi biliyorum ayrıca emir vermedim anlamadan yazmayın dedim yazdığım şeyi açıklamak zorunda da değilim hakaret etmedim çünkü her neyse siz anladığınız gibi yorumlayın

Peki arkadaşım, biz yanlış anlamış olalım. Sen ne kastettin peki, o cümlenin açıklamasını yapabilir misin?

yani şimdi erkeklerin %70'nin ayağı kokar.
önemli olan yıkaması temizlenmesi.
e yapmıyo diye de ayrılmak herkesin yapacağı ve ya yapmak zorunda olduğu bir şey değil.
kadın burda samimiyetle anlatmış derdini bende hak verdim biraz
yatakta çıplak uyumasıyla eşinin pis olmasının bi alakası da yok,niye olduk olmadık yerlerden konuya bakıyorsunuz anlamıyorum.
evet eşin cidden pis cidden bakımsız ne yapılabilir bunu tartışmak gerek
neden bu kadına bu kadar yüklenmekk??
ayağı mı kokuyor ayak kokusu için eczanelerde bir çok ilaç var onları dene
ama en kesini ne biliyor musun eşin işten gelince otursun koltuğa yoruluyomuş çok çalışıyormuş sonuçta sende ılık suya bolca tuz at çıkarsın hemen çoraplarını kirliye atsın o suya da ayaklarını daldırsın(sen ayaklarını yıka demiyorum sen hiç elleme) dursun öle ayakları suda hem ayakları dinlenir hem kendi oturur dinlenir hemde tuz kokusunu alır.
dişlerini havluya silmesi vs konularda ise tavrını koy yıkama onun bornozunu bırakmıyorsa bu alışkanlığını sen değil o kendinden tiksinir bi süre sonra zaten.

şaka mı yapıyorsunuz ? :KK17::KK45:
yok canım yaa aynı valla
ama hertürlü huyu iyi
ama temizlik fena
bildiğin uyuşuk yaaa
bide bişey dersen trip atar
he böyle adamın kıyafetleri ütülü temiz çoraplar yerinde olcak
bide bazen makine pis bırakıyor bardağı
bu ne biçim yıkıyor ya yenisini getirsene aşkım diyor:KK67:

ben de manikür hatta pedikür yapıyorum :KK76: hatta dudak balm'ı bile var kozmetik çantası da.. beni iyice metroseksüel ettin diyor ama hoşuna gidiyor :KK15: kendime maske peeling yaparken ona da yapıyorum :KK54: bakımlı erkeğin hali başka, vallahi burada yazılanları okuyunca halime bin kez şükrettim...
Dudak balmı haa iyiymiş
xenforo-smilies-kk32.gif
ben benimkine sürüyorum zorla geceleri bazen.
Benimkinde bir de istemem yan cebime koy tavrı var.  Ben buna krem sürünce mırın kırın eder, ama bitince de koşa koşa gider yenisini alır hem.
xenforo-smilies-kk70.gif

Dudak balmı haa iyiymiş
xenforo-smilies-kk32.gif
ben benimkine sürüyorum zorla geceleri bazen.
Benimkinde bir de istemem yan cebime koy tavrı var.  Ben buna krem sürünce mırın kırın eder, ama bitince de koşa koşa gider yenisini alır hem.
xenforo-smilies-kk70.gif

çocuk gibi ayol bu erkekler :KK49: önce istemezler sonra hoşlarına gider :KK14:

mutluluk rolu cümlesini ben ailem icin yazdım esle uzaktan yakındna alakası yok cevrede görüyroum evlilleri bhuun parayla ilgisi yok parası benden cokkk olup kadının konusma özgürlügü bile yok ben kimseye bisey sormam alırken ederken esimin pis olması dısınsa baska kusuru yoktur inann burde bı kadınlardan neler duyuyoruz keske kocam pis olsunda evbaglı olsun der esim benden bahersiz bisey yapmaz hersey benim elimde yazıcak cok sey var burda herkez kendi evliligini düsünsünoru
onlar neyi yapamıyosa ben yapıyorum bence bu cokkk buyuk bi nimet
kızz sen adamı amma gömdün bacım:KK35:
bendeki de seninkinin aynısı ama
napalım seviyoruz bu pofudukları:oops:
çok yoruluyor ağzı açık kalıyor benim eşiminde
ben bazen ayaklarını yıkıyorum
napıyım yoruluyor ha bende çalışıyorum ama
sadece beynim yoruluyor
eşimi gördüğüm zaman hiç bişeyim kalmıyor
bazen kızıyorum kızıyorum ama ne yaparsın
çamaşırlı kirli sepetine atmayı öğrendi benimki :KK68:

mutluluk rolu cümlesini ben ailem icin yazdım esle uzaktan yakındna alakası yok cevrede görüyroum evlilleri bhuun parayla ilgisi yok parası benden cokkk olup kadının konusma özgürlügü bile yok ben kimseye bisey sormam alırken ederken esimin pis olması dısınsa baska kusuru yoktur inann burde bı kadınlardan neler duyuyoruz keske kocam pis olsunda evbaglı olsun der esim benden bahersiz bisey yapmaz hersey benim elimde yazıcak cok sey var burda herkez kendi evliligini düsünsünoru
onlar neyi yapamıyosa ben yapıyorum bence bu cokkk buyuk bi nimet

Kocani seviyor olabilirsin bu yüzden bu hali sana normal gelebilir. Ama "baskasinin kocasi para vermiyor o mutluysa ohoooo ben çok daha mutluyum" diye kıyaslayarak yaşanmaz.

Ayni şekilde karisina para veren bir dediğini ikiletmeyen ama mis gibi kokan bakimli kocalar da var. E bunlarla kiyaslayinca ne oluyor?

Yani kotu örneklere bakip bakip kendini yüceltmek ya da bu pis dolu hali "kabul edilebilir" kilmak mantikli değil.

Eğer rahatsizsan rahatsizsindir bu durumdan o kadar. Baskasindan size ne ki?

"Baskasinin ki aldatiyor benim ki pis olsun sekeriiimm" yazdiginda kocanin pis olduğu gercegi senin de bundan rahatsiz oldugun gercegi degismeyecek.(konu actigina gore rahatsizsin diye düşünüyorum laf olsun diye acmadin umarim)

Sen konuyu kocami nasil temizliğe adapte edebilirimden "ay siz neler cekiyorsunuz benimki beni paraya boğar pis de oluversin"e çevirdin de bundan bize ne? Memnunsan niye konu actin?

Son düzenleme:
bu çıplak yatma işi çok tuhaf geldi kusura bakmayın ya.
bunun sebebi ne ola ki :KK57:
yaa bende anlamadım
tenime dokuncakmış
pijama değdiğinde uyuyamıyormuş
bende başta anlamadım ama
yaz kış alıştım artık
kendim rahatsız oluyorum
iç çamaşırlarım var gecelik giyemiyorum

bornoza dişini siliyor oda sarı renk bırakıyor...
filan ne gerek var bu kadar detaya eşinizle siz yaşıyorsunuz...

bunlara bunca zaman katlandınız sa yada alıştınız sa neden bunu dert yapıp gülerek bide burda konu açtınız gerçekten ilginçsiniz..

Iyide tatlım zaten adamın ayağı neden kokuyor neden pis bu adam diyen oldumu? Hayır banane neresi kokarsa koksun, Burda eşi dert yanmış ama dert yandığı Konuları yinede savunmaya grçmiş.bizde diyoruzki madem memnunsun neden konu acıyorsun dert yanıyorsun? Sorun bu yani

paylaşmak istemiş herkesin bu konuda özgür olduğunu düşünüyorum ben

Back