• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

esim titiz ve temizdir. her daim etrafin toplu olmasini ister ama asil sorun orada zaten sadece 'İSTER' . elimden geldigi kadari ile temiz tutmaya calisiyorum evi ama iki cocukla yetismek zor ve yorucu oluyor....

benimde merak ettigim coraplarini gelisi guzel firlatmayan es varmi :) ?

yok şekerim ennnn titizi bile çoraplarını fırlatır erkeklerin genlerinde var bu maalesef, benim sevgilim çok titiz temiz tek kusuru o onu da asla sorun yapmıyorum

ben de manikür hatta pedikür yapıyorum :KK76: hatta dudak balm'ı bile var kozmetik çantası da.. beni iyice metroseksüel ettin diyor ama hoşuna gidiyor :KK15: kendime maske peeling yaparken ona da yapıyorum :KK54: bakımlı erkeğin hali başka, vallahi burada yazılanları okuyunca halime bin kez şükrettim...
dudak balmı kozmetik çantası:KK57::KK57:siz metroseksüelliği yanlış anlamışsınız sanırım

dudak balmı kozmetik çantası:KK57::KK57:siz metroseksüelliği yanlış anlamışsınız sanırım

sanırım şimdi ne demek istediğini nasıl ağır bir laf ettiğinizi daha iyi anladım benim kafam bu tür şeylere çalışmadığı için... çok ayıp ama.... benim sevgilim kendi işini yaptığı için shift çalışmak zorunda ve ona erkekler için bir kozmetik çantası edindim içinde deo'su el kremi parfümü diş fırçası macunu vs var bilmem haberiniz var mı ama erkekler için neutrogena renksiz balm'lar var dudakları kuruduğu için almıştık.. evet kaşlarını almıyor ya da buna benzer aşırı metroseksüellik olayına girmiyor ama gayet metroseksüel ve son derece bakımlı... bu açıklamaları sizin gibi muhaliflere yapmamak gerek ama diğer arkadaşlar da okusun diye yazıyorum... çok ayıp gerçekten çok.... sözlerinizi geri alın lütfen.....

Bakımlı erkeğin kozmetik çantası olur. Özellikle sık seyahat ediyorsa ya da spora gidiyorsa muhakkak olur. Bu anormal bir şey olsaydı adidas nike gibi spor ekipmanları satan markalar kozmetik çantaları üretmezdi erkekler için. Çekmeye çalıştığınız yere gitmez bu. Dudak balmı ise kişisel tercihtir, kimi taşıması kolay olduğu için dudak balmı taşır kimi benim eşim gibi dev vazelin tüpü taşır. Çatlamış dudakları olan bir erkeğin hoş görüneceğini sanmıyorum.

Bakımlı erkeğin kozmetik çantası olur. Özellikle sık seyahat ediyorsa ya da spora gidiyorsa muhakkak olur. Bu anormal bir şey olsaydı adidas nike gibi spor ekipmanları satan markalar kozmetik çantaları üretmezdi erkekler için. Çekmeye çalıştığınız yere gitmez bu. Dudak balmı ise kişisel tercihtir, kimi taşıması kolay olduğu için dudak balmı taşır kimi benim eşim gibi dev vazelin tüpü taşır. Çatlamış dudakları olan bir erkeğin hoş görüneceğini sanmıyorum.
biyere çekmeye çalışmıyorum polemik yaratacak şeyler yazmayın herkesin kendi düşüncesi ve özgür yazmakta hakaret içeren bişeyde yazmadım ayrıca algısal farklılık diyorum polemiğe girmiyorum

sekerim biz 2.5 yıl cıktık ama kacarak evlendik yani haftada 1 2 bulusarak en anlayabilirsin yanıma disler fırcalanıs pantolon gömlük ütülü geliyo nerden bilcem esim 15 sene yanlıs yasamız kaynanamlar 13 yasında esime istanbulda ev almıs memlekete dönmüsler kirada sürünmesin diye
yasamadan bilemezsin ki
peki nerde yaşamış mağaradamıo_O

erkek bakımlı olunca ibne ,bakımsız olunca ayı diyorlar .
Ne yapacağını şaşırdı garipler

bence erkeklerde kadınlara saygıdan baklmlı olmalı. bu onun erkek olmadığını göstermez. dudağı çok kuruyan biri renksiz dudak balmı sürebilir. yara olmasından iyidir. dudakları yumuşatmak.

Son düzenleme:
Beni bir kaşıntı tuttu.
Yani ne desem bilemedim.
Benim köpeğim bile yürüyüşten gelir gelmez koşarak banyoya gider ben patilerini yıkayana kadar bekler, yıkamazsam cıkmaz banyodan.
Haftada 1 dişleri fırcalanır, kulakları temizlenir.
Ay bilemedim ya bu arada gercekten cok fena kaşınıyorum ben bir duş alayım bornozlarımızı yıkayım ya.

Neden esi hem cok temiz hem de anlatacak sorunu , derdi olmayan kadin olamaz mi??

Bir tek sen bulmussun zaten hayatin anlamini, mutlugu 3 5 bilezikle.
Geri kalanimiz hep eziyet mutsuzluk icindeyiz.
Ama gercekler öyle degil iste..

Sen de biliyorsun neyin ne olduğunu da yazmayacagim .mutluyum rolü yaptigin oyununu almayalim elinden.
mutluluk rolu cümlesini ben ailem icin yazdım esle uzaktan yakındna alakası yok cevrede görüyroum evlilleri bhuun parayla ilgisi yok parası benden cokkk olup kadının konusma özgürlügü bile yok ben kimseye bisey sormam alırken ederken esimin pis olması dısınsa baska kusuru yoktur inann burde bı kadınlardan neler duyuyoruz keske kocam pis olsunda evbaglı olsun der esim benden bahersiz bisey yapmaz hersey benim elimde yazıcak cok sey var burda herkez kendi evliligini düsünsünoru
onlar neyi yapamıyosa ben yapıyorum bence bu cokkk buyuk bi nimet

6 yıllık evlisiniz 3ay öncesine kadar temizlik hastası titiz derli toplu değildiniz.
Sehpada duran bardak rahatsız etmezdi ama şimdi bornoza diş silmesi rahatsız ediyo.
Kadınlar kulubu gerçekten çok etki yaratmış üstünüzde.

3ayda kendiniz temiz titiz olmuş eşinizin temizliğine takmışsınız.

Tebrikler kadınlar kulübü:)
yoooo ben yazıların basından beri cok titiz olmadıgımı yazdım
titizlikle esinin bornoza dis silmesinin ne alakası var
esin bunu yaptı diye cöpe mi atıyım
camasır suyuna basmaktan yakaları kopcak artık

cok sükür ki eski konulardan vurulcak biri degilim
burda yazanların eski konularını okusam kim bilir neler var

bu bünyeyle alakalı bır durum. çok yakın bir tanıdığım var adam çok büyük bir bankanın bölge müdürü ne yaptılarsa boş kokuyor. deorantlar. spreyler doktorlar ama boş adamın ayağı kokuyor ve bunu vücut yapıyor ve adam maddi durumu iyi olduğu için çorapları bir kere yiyip yıkamadan geri atıyor. çok kalıtelı ayakkabılar alıyor bır nebze hafıfletıyor.

kadın ve erkek fizyolojisi farklıdır canlar adam biraz dağınık biraz pis olabilir bu kadarda taşlamanın bir anlamı yok bence
Iyide tatlım zaten adamın ayağı neden kokuyor neden pis bu adam diyen oldumu? Hayır banane neresi kokarsa koksun, Burda eşi dert yanmış ama dert yandığı Konuları yinede savunmaya grçmiş.bizde diyoruzki madem memnunsun neden konu acıyorsun dert yanıyorsun? Sorun bu yani

neden? benim eski sözlümün gayet kozmetik çantası vardı. içinde deodoranttan renksiz lip balma el kreminden topuk temizleyiciye kadar her şey de bulunurdu. düzenli spor yapardı ve bu yüzden de çok bakımlıydı. elleri düzgün olduğu için manikür yaptırmazdı ama ayağında sorun vardı o yüzden düzenli pedikür yaptırırdı bu arada erkek ve kadına yapılan manikür ve pedikür farklıdır. benim sözlümün tek kaş sorunu yoktu ama şahsen olsaydı tek kaşla dolaşması yerine kaşların ortasını aldırmasını tercih ederdim. benim babam 70 yaşında kaşları çok uzadığında saç tıraşıyla beraber uzun olan kısımları kestiriyor.
spor yapan bir erkeğin kozmetik çantası olacağından emin olabilirsiniz, bu kötü ya da feminen bir şey değil. tam tersine gayet erkeksidir, hepsi erkekler için hazırlanmış ürünlerdir. şahsen yeni tıraş olup yüzüne dudaklarına nemlendirici sürmüş bir erkeği öpmeyi suratı zımpara kağıdı gibi olan bir erkeği öpmeye on kere tercih ederim.
bakım yapan erkek gay olmak zorunda değil, ima ettiğiniz gibi.

Iyide tatlım zaten adamın ayağı neden kokuyor neden pis bu adam diyen oldumu? Hayır banane neresi kokarsa koksun, Burda eşi dert yanmış ama dert yandığı Konuları yinede savunmaya grçmiş.bizde diyoruzki madem memnunsun neden konu acıyorsun dert yanıyorsun? Sorun bu yani
yaa hala aynı seyi yazıysoun savunma isi saba yazdım bu adamın i yönü yokmu vs vs diye yazanlara cv olarak yazdım adamın ayakları kokuyo dıyse bosanılmaz yani ben konusmak icin yazdım fikir muhabbeti
esimi elestirdim diye ayrılcak halim yok kötü yönlerinide yazarım ii de

neden? benim eski sözlümün gayet kozmetik çantası vardı. içinde deodoranttan renksiz lip balma el kreminden topuk temizleyiciye kadar her şey de bulunurdu. düzenli spor yapardı ve bu yüzden de çok bakımlıydı. elleri düzgün olduğu için manikür yaptırmazdı ama ayağında sorun vardı o yüzden düzenli pedikür yaptırırdı bu arada erkek ve kadına yapılan manikür ve pedikür farklıdır. benim sözlümün tek kaş sorunu yoktu ama şahsen olsaydı tek kaşla dolaşması yerine kaşların ortasını aldırmasını tercih ederdim. benim babam 70 yaşında kaşları çok uzadığında saç tıraşıyla beraber uzun olan kısımları kestiriyor.
spor yapan bir erkeğin kozmetik çantası olacağından emin olabilirsiniz, bu kötü ya da feminen bir şey değil. tam tersine gayet erkeksidir, hepsi erkekler için hazırlanmış ürünlerdir. şahsen yeni tıraş olup yüzüne dudaklarına nemlendirici sürmüş bir erkeği öpmeyi suratı zımpara kağıdı gibi olan bir erkeği öpmeye on kere tercih ederim.
bakım yapan erkek gay olmak zorunda değil, ima ettiğiniz gibi.
hangi cümlemde gay demişim ki.... konuyu başka yerlere çekmeyin oturup sizin "bakımlı" erkekleriniz hakkında yorum yapmıcam dediğim gibi polemik yaratacak cümleler sarfetmeyin yazdığım kelimeleri anlamadan da yorum yazmayın bnm yorumumu alıntılayıp

hangi cümlemde gay demişim ki.... konuyu başka yerlere çekmeyin oturup sizin "bakımlı" erkekleriniz hakkında yorum yapmıcam dediğim gibi polemik yaratacak cümleler sarfetmeyin yazdığım kelimeleri anlamadan da yorum yazmayın bnm yorumumu alıntılayıp
.
ben polemik yaratacak bir şey yazmadım, dikkat ederseniz son derece alt tondan bir mesajdı ama siz fazla gerginsiniz. ayrıca benimle konuşurken "etmeyin" "yapmayın" gibi emirvari cümleler de kullanmazsanız memnun olurum. ikimiz de bu forumda birer üyeyiz, sizin emrinizle kendimi hizaya çekecek değilim.
"siz metroseksüelliği yanlış anlamışsınız"
eğer 3 kişi de bu cümleden "bu metroseksüellik değil gaylik" anlamı çıkardıysa bence siz bizi azarlamak yerine oturup kendi yazdığınızı gözden geçirmeliydiniz. eğer kastınız bu değilse belli ki maksadını aşmış bir ifade kullanmışsınız.

mutluluk rolu cümlesini ben ailem icin yazdım esle uzaktan yakındna alakası yok cevrede görüyroum evlilleri bhuun parayla ilgisi yok parası benden cokkk olup kadının konusma özgürlügü bile yok ben kimseye bisey sormam alırken ederken esimin pis olması dısınsa baska kusuru yoktur inann burde bı kadınlardan neler duyuyoruz keske kocam pis olsunda evbaglı olsun der esim benden bahersiz bisey yapmaz hersey benim elimde yazıcak cok sey var burda herkez kendi evliligini düsünsünoru
onlar neyi yapamıyosa ben yapıyorum bence bu cokkk buyuk bi nimet

öyle bir anlatıyorsunuz ki eşimin pis olması dışında başka kusuru yok diye bu başlı başına bir kusur değil mi zaten :)))
hayır madem size göre değil neden konu açtınız onu da merak ettim. önce anlat anlat dur sonra da gel kocanı savun.

tekrar söylüyorum dişlerini fırçalamak yerine havluya oraya buraya silen insanın psikolojik sorunları vardır.net.

.
ben polemik yaratacak bir şey yazmadım, dikkat ederseniz son derece alt tondan bir mesajdı ama siz fazla gerginsiniz. ayrıca benimle konuşurken "etmeyin" "yapmayın" gibi emirvari cümleler de kullanmazsanız memnun olurum. ikimiz de bu forumda birer üyeyiz, sizin emrinizle kendimi hizaya çekecek değilim.
"siz metroseksüelliği yanlış anlamışsınız"
eğer 3 kişi de bu cümleden "bu metroseksüellik değil gaylik" anlamı çıkardıysa bence siz bizi azarlamak yerine oturup kendi yazdığınızı gözden geçirmeliydiniz. eğer kastınız bu değilse belli ki maksadını aşmış bir ifade kullanmışsınız.
algısal farklılık demiştim önceki yorumumda siz "3" kişi evet böyle anlamışsınız çıkardığınız anlamda beni değil sizi bağlar ben ne kastettiğimi sizden daha iyi biliyorum ayrıca emir vermedim anlamadan yazmayın dedim yazdığım şeyi açıklamak zorunda da değilim hakaret etmedim çünkü her neyse siz anladığınız gibi yorumlayın

Back