temizlik hastası kocalar varmı

cnm evlilik inan farklı bisey büyü gibi esim mesela normalde yemek yanında özellikle kuru fasulye yada nohut yanında taze sogan yemeyi sever ama evlendigimizdeen beri ben sevmiyorum diye yemiyo ama gecen birazda nezle grip gibiaydi ben koydum yanına kesin dogal antipyotık diye mesela
hani evlennince agzı koktu su oldu hikaye geliyo bana belkide kör asıgız bilmiyorum
kimine göre esimin pisligi bosanılır ama bana göre öyle degil
tabıkı söylüyorum ayaklarını yıka diye ama yorgunum askım diyo bazen inan koltukta uyuya kalıyo bien mutfak oluyroum mesela düsün isten eve geldi 10 dakkada gitmis adam acıyorum üzülüyorum yani ben cok baskıcıym her konuda bundöa bari diyorum tevazu gösteriyim ama bazen kızıyorum bazen susuyorum öyle karısık :)))

Konu sahibi arkadas parayla susturulabilen cinsten. Ver eline 3-5 kurus, sonra istersen dunyanin en berbat adami ol. Yediriyor musun, giydiriyor musun, parasini veriyor musun? Bitmistir o zaman. O koca iyi koca oluyor. Dikkat ettiyseniz tum savunmasi maddi anlamda. Diger konulari ve hatta baska k0nulardaki cevaplarindan bile bunu gorebilirsiniz. Ben arkadasin halini toptan hic iyi gormuyorum. Ama olsun, para ve altin her seyi cozer onlarin dunyasinda. :)

Toplum olarak bu kadar bize göre pis ,pis dediğimiz insanlarında kendilerini pis bulmamalarına sebep eğitimsizliğimizdir .Kadınların da pis olanı çok .Pazarda poşetleri sırtlıyorlar .Bir şey seçerken o poşetler yerlerde geziyor .Yerlerde ise balgamdan tut kedi köpek pisliğine kadar her şey gezmiştir.Eve gelince o poşetler hooop buzdolabına...
Mikrobiyolojik canlılarla yaşamamız gerekiyor evet ama bunun da bir sınırı var .

limoncu kocan burdaki üyeliğini biliyor mu açtığın konuları falan ? eğer biliyorsa bi dakka müsade etsene biz bi soru yağmuruna tutalım . kk dan çıkınca bal dök yala olacak garanti veriyorum

vayyy be birde kötü niyetle yazsan halimiz ne olurdu yahu

Haftada bir mi????

kışın saçları çok uzun olduğu için hafta da bir yıkadığı oldu ama duşunu hergün alır tabiki ama saçları başımıza bela keselim diyorum benim saçlarım seninkinden güzel kıskanıyorsun diye beni sinirlendirmeye çalışıyor

Neden esi hem cok temiz hem de anlatacak sorunu , derdi olmayan kadin olamaz mi??

Bir tek sen bulmussun zaten hayatin anlamini, mutlugu 3 5 bilezikle.
Geri kalanimiz hep eziyet mutsuzluk icindeyiz.
Ama gercekler öyle degil iste..

Sen de biliyorsun neyin ne olduğunu da yazmayacagim .mutluyum rolü yaptigin oyununu almayalim elinden.

kimsenin kocası dört dörtlük değil doğru ama herkesin katlanabileceği şeyler farklıdır .
Ben parasızlığa katlanırım ama pis olmasına katlanamam .
Başkası hakarete katlanır parasızlığa katlanamaz gibi gibi .
Hakikaten efendi saygılı adam gibi adam olan kocalar da var ama sayıları çok az .
Ne diyelim

Siz limoncu28 'nun kuması mıydınız?
tanışmamışız daha önce pardon?

6 yıllık evlisiniz 3ay öncesine kadar temizlik hastası titiz derli toplu değildiniz.
Sehpada duran bardak rahatsız etmezdi ama şimdi bornoza diş silmesi rahatsız ediyo.
Kadınlar kulubu gerçekten çok etki yaratmış üstünüzde.

3ayda kendiniz temiz titiz olmuş eşinizin temizliğine takmışsınız.

Tebrikler kadınlar kulübü:)

bu bünyeyle alakalı bır durum. çok yakın bir tanıdığım var adam çok büyük bir bankanın bölge müdürü ne yaptılarsa boş kokuyor. deorantlar. spreyler doktorlar ama boş adamın ayağı kokuyor ve bunu vücut yapıyor ve adam maddi durumu iyi olduğu için çorapları bir kere yiyip yıkamadan geri atıyor. çok kalıtelı ayakkabılar alıyor bır nebze hafıfletıyor.

kadın ve erkek fizyolojisi farklıdır canlar adam biraz dağınık biraz pis olabilir bu kadarda taşlamanın bir anlamı yok bence

benim sevgilim bayağı titiz.. ama ben de tam bir manyağım titizlik konusunda.. o benim yarım kadar diyebilirim.. normal kadın-erkek arasında fark oluyor.. ama diğer erkeklere göre çok çok iyi... eve kadın geldiğinde çamaşır makinesinin camının üzerinde toz görse hemen laf eder dikkat eder.. dağınıklığı sevmez, arkasını toplamam da hoşuna gider, ki ben de yapmaktan zevk alıyorum çünkü ben de dağınıklığı sevmem. hem de ona hizmet etmek hoşuma gidiyor... o da yardımcı oluyor ben demeden, kahvaltıda ilk çayı ben koyduysam ikinciye o kalkıyor başka bir şeyle meşgulsem yoruldun dinlen diyor. yeri geldiğinde bulaşıkta yıkar yer de siler... ama bu erkeğin içinde olmalı sen ona bir şeyleri empoze ederek yaptıramazsın... maalesef durum bu... çocuk var mı canım?

Kizlar beterin beteri vardir.adam en azından vücuda temas etmeyecek yere siliyor dişlerini ya yüz havlusuna silseydi

size katılıyorum.. her insanın vücut yapısı, hormon düzeni farklıdır.. Misal benim eniştem çok titiz birisi.. Yaz kış her gün duşunu alır. Vücut bakımını yapardı. Ne kremler, ne sabunlar kullanır. Ama onda da ayak kokusu var.. Meğer adamda ayak kokusunun sebebi, mantardanmış. Mantar kronikleşmiş. Ne doktorlara gitti, ne ilaçlar kullandı.. Ne paralar döktü.. Yok gitmiyor koku..
Yani bir erkeğin işten gelip; elini ayağını yıkaması, duşunu alması, sabah akşam dişini fırçalaması zor olmasa gerek.. Ne kadar zamanını alabilir ki.. Konu sahibine buradan sesleniyorum, gerekirse eşine eğitim ver.. Sürekli uyar bari dişlerini düzenli olarak fırçalasın.. İş yerindeki arkadaşlarına da yazık..

Benim de çalıştığım yerde bir abi var.. Abi iyi hoş adam da çok kötü kokuyor.. Sanırım haftada 1 duş alıyor.. Ayıp denen bir şey var.. Bize de yazık.. Resmen kokudan ölüyorum.. Kolonya sevmeyen ben, kolonyalarla haşır neşir oldum.. Haftada 1 büyük şişe limon kolonyası bitiriyorum.. Adam aynı kıyafetleri 1 hafta üst üste giyiniyor.. Ya o kıyafetler resmen adamın üstüne yapışmış durum da. Belki o koku kıyafetlerden bile gelebilir.. Acaba karısı hiç bakmıyor mu kocasına hiç uyarmıyor mu bilemiyorum.. Sizce nasıl bir çözüm bulmalıyım?

yok artık lebron james ! ! !

ben de manikür hatta pedikür yapıyorum hatta dudak balm'ı bile var kozmetik çantası da.. beni iyice metroseksüel ettin diyor ama hoşuna gidiyor kendime maske peeling yaparken ona da yapıyorum bakımlı erkeğin hali başka, vallahi burada yazılanları okuyunca halime bin kez şükrettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…