- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
cnm evlilik inan farklı bisey büyü gibi esim mesela normalde yemek yanında özellikle kuru fasulye yada nohut yanında taze sogan yemeyi sever ama evlendigimizdeen beri ben sevmiyorum diye yemiyo ama gecen birazda nezle grip gibiaydi ben koydum yanına kesin dogal antipyotık diye meselaTabiki böyle bişey icin boşanılmaz tatlım,yorumların hepsini hatta büyük kısmını okumadım ama boşan diyen olduysa bile boşver o Yorumları.sen eleştiride olsa Yapıcı Yorumları kendine rehber edin.örnegin eşine tiksindigini falan belli et,şunu yap buranı yıka deme ama yaklaşmak isterse bunu dile lgetir mesela.benim erkek arkadasım sarımsak hastası ama daha bikere bile koktuğunu bilmem,benim sevmediğimi biliyor dahada Özen gösteriyor.aynısını sen yapsan eşinin eminim hosuna gitmezdi bu durum
hani evlennince agzı koktu su oldu hikaye geliyo bana belkide kör asıgız bilmiyorum
kimine göre esimin pisligi bosanılır ama bana göre öyle degil
tabıkı söylüyorum ayaklarını yıka diye ama yorgunum askım diyo bazen inan koltukta uyuya kalıyo bien mutfak oluyroum mesela düsün isten eve geldi 10 dakkada gitmis adam acıyorum üzülüyorum yani ben cok baskıcıym her konuda bundöa bari diyorum tevazu gösteriyim ama bazen kızıyorum bazen susuyorum öyle karısık :)))