• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

Tabiki böyle bişey icin boşanılmaz tatlım,yorumların hepsini hatta büyük kısmını okumadım ama boşan diyen olduysa bile boşver o Yorumları.sen eleştiride olsa Yapıcı Yorumları kendine rehber edin.örnegin eşine tiksindigini falan belli et,şunu yap buranı yıka deme ama yaklaşmak isterse bunu dile lgetir mesela.benim erkek arkadasım sarımsak hastası ama daha bikere bile koktuğunu bilmem,benim sevmediğimi biliyor dahada Özen gösteriyor.aynısını sen yapsan eşinin eminim hosuna gitmezdi bu durum
cnm evlilik inan farklı bisey büyü gibi esim mesela normalde yemek yanında özellikle kuru fasulye yada nohut yanında taze sogan yemeyi sever ama evlendigimizdeen beri ben sevmiyorum diye yemiyo ama gecen birazda nezle grip gibiaydi ben koydum yanına kesin dogal antipyotık diye mesela
hani evlennince agzı koktu su oldu hikaye geliyo bana belkide kör asıgız bilmiyorum
kimine göre esimin pisligi bosanılır ama bana göre öyle degil
tabıkı söylüyorum ayaklarını yıka diye ama yorgunum askım diyo bazen inan koltukta uyuya kalıyo bien mutfak oluyroum mesela düsün isten eve geldi 10 dakkada gitmis adam acıyorum üzülüyorum yani ben cok baskıcıym her konuda bundöa bari diyorum tevazu gösteriyim ama bazen kızıyorum bazen susuyorum öyle karısık :)))

Cok tuhafsiniz..ilk paragrafi neden yazdiniz...benimde esim gunlerdir toparlayamadigim ders calisma odami toparlamis ben disardayken..ve aksam yemegi yapmis bize...cicek almis en sevdigimden eve geldim ayy surprizzz:) sizinki buna benziyor..

Disari yemege cikarsa inanin bu kadar mutlu edemezdi beni..emek vermis ugras vermis..beni dusunmus...niye yazdim biliyormusunuz alginiz hep su"benim esim pis ben bunu takmiyorum ama esimde bana bunlari yapiyor...yemek yediriyor yok maca bilet aliyor yok bilmem su bu"

Mutluluk verici elbet ama ben halinize uzuldum.savunma mekanizmaniz hazirda"esimle disarda yemek yiyoruz yuppi.. "
Uzgunum ama bu evliligin sonu pek iyi girunmuyor.mutluluklar.
Konu sahibi arkadas parayla susturulabilen cinsten. Ver eline 3-5 kurus, sonra istersen dunyanin en berbat adami ol. Yediriyor musun, giydiriyor musun, parasini veriyor musun? Bitmistir o zaman. O koca iyi koca oluyor. Dikkat ettiyseniz tum savunmasi maddi anlamda. Diger konulari ve hatta baska k0nulardaki cevaplarindan bile bunu gorebilirsiniz. Ben arkadasin halini toptan hic iyi gormuyorum. Ama olsun, para ve altin her seyi cozer onlarin dunyasinda. :)

Toplum olarak bu kadar bize göre pis ,pis dediğimiz insanlarında kendilerini pis bulmamalarına sebep eğitimsizliğimizdir .Kadınların da pis olanı çok .Pazarda poşetleri sırtlıyorlar .Bir şey seçerken o poşetler yerlerde geziyor .Yerlerde ise balgamdan tut kedi köpek pisliğine kadar her şey gezmiştir.Eve gelince o poşetler hooop buzdolabına...
Mikrobiyolojik canlılarla yaşamamız gerekiyor evet ama bunun da bir sınırı var .

limoncu kocan burdaki üyeliğini biliyor mu açtığın konuları falan ? eğer biliyorsa bi dakka müsade etsene biz bi soru yağmuruna tutalım . kk dan çıkınca bal dök yala olacak garanti veriyorum :D

Burası sanal bir ortam, gerçek kimliğini bilmiyor bu insanlar falan filan ama utanmıyor musunuz kocanızdan? Gerçekten bunları buraya yazmaya da mı utanmıyorsunuz? İnsan koynuna girdiği adamın -ki bu kişi sizin kocanız- en pis hallerini neden buraya yazar?

Kötü niyetle söylemiyorum. Hiç mi utanmaz insan?

vayyy be birde kötü niyetle yazsan halimiz ne olurdu yahu :D

Haftada bir mi????

kışın saçları çok uzun olduğu için hafta da bir yıkadığı oldu ama duşunu hergün alır tabiki ama saçları başımıza bela keselim diyorum benim saçlarım seninkinden güzel kıskanıyorsun diye beni sinirlendirmeye çalışıyor :D

kadının iyiside vardır kötüsüne cnm iste burdakilerde kendince tiye alıyolar ben su sus su bana göre yanlıs dedim bunlarda ayyy ben yasamama öyle adammı olur allah bilir esi cok temiz ama anlatmadıkları ne sorunları var hep öyle olur cünkü sır küpü olanların nelerini duyuyoruz

Neden esi hem cok temiz hem de anlatacak sorunu , derdi olmayan kadin olamaz mi??

Bir tek sen bulmussun zaten hayatin anlamini, mutlugu 3 5 bilezikle.
Geri kalanimiz hep eziyet mutsuzluk icindeyiz.
Ama gercekler öyle degil iste..

Sen de biliyorsun neyin ne olduğunu da yazmayacagim .mutluyum rolü yaptigin oyununu almayalim elinden.

kadının iyiside vardır kötüsüne cnm iste burdakilerde kendince tiye alıyolar ben su sus su bana göre yanlıs dedim bunlarda ayyy ben yasamama öyle adammı olur allah bilir esi cok temiz ama anlatmadıkları ne sorunları var hep öyle olur cünkü sır küpü olanların nelerini duyuyoruz
kimsenin kocası dört dörtlük değil doğru ama herkesin katlanabileceği şeyler farklıdır .
Ben parasızlığa katlanırım ama pis olmasına katlanamam .
Başkası hakarete katlanır parasızlığa katlanamaz gibi gibi .
Hakikaten efendi saygılı adam gibi adam olan kocalar da var ama sayıları çok az .
Ne diyelim

kışın saçları çok uzun olduğu için hafta da bir yıkadığı oldu ama duşunu hergün alır tabiki ama saçları başımıza bela keselim diyorum benim saçlarım seninkinden güzel kıskanıyorsun diye beni sinirlendirmeye çalışıyor :KK70:
Siz limoncu28 limoncu28 'nun kuması mıydınız?
tanışmamışız daha önce pardon?

6 yıllık evlisiniz 3ay öncesine kadar temizlik hastası titiz derli toplu değildiniz.
Sehpada duran bardak rahatsız etmezdi ama şimdi bornoza diş silmesi rahatsız ediyo.
Kadınlar kulubu gerçekten çok etki yaratmış üstünüzde.

3ayda kendiniz temiz titiz olmuş eşinizin temizliğine takmışsınız.

Tebrikler kadınlar kulübü:)

14 saatte ayakta çalıştığım oldu hic kokmadı ama sorun bu değil zaten...bizde ondan bahsediyoruz tam olarak.ıyyy nasıl yıkamaz ıyy nasıl fırcalamaz denilenler hep bundan.cünkü yıkasa sorun ortadan kalkacak,bizde senin yeterince ağırlığını koymadığını nasıl tahammül ettiğini,cünkü titiz bir insanın böyle bişeyi kabullenmesinin asla mümkün olmadığını söylüyoruz,sen sucu zavallı çoraba atlete dona atıyorsun.bi sor bakalım onlara onlar hayatından memnunmu? Eşine bunun seni soguttugunu söylemelisin tatlım,burdaki eleştirileri yabana atma.

bu bünyeyle alakalı bır durum. çok yakın bir tanıdığım var adam çok büyük bir bankanın bölge müdürü ne yaptılarsa boş kokuyor. deorantlar. spreyler doktorlar ama boş adamın ayağı kokuyor ve bunu vücut yapıyor ve adam maddi durumu iyi olduğu için çorapları bir kere yiyip yıkamadan geri atıyor. çok kalıtelı ayakkabılar alıyor bır nebze hafıfletıyor.

kadın ve erkek fizyolojisi farklıdır canlar adam biraz dağınık biraz pis olabilir bu kadarda taşlamanın bir anlamı yok bence

gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye

benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....

benim sevgilim bayağı titiz.. ama ben de tam bir manyağım titizlik konusunda.. o benim yarım kadar diyebilirim.. normal kadın-erkek arasında fark oluyor.. ama diğer erkeklere göre çok çok iyi... eve kadın geldiğinde çamaşır makinesinin camının üzerinde toz görse hemen laf eder dikkat eder.. dağınıklığı sevmez, arkasını toplamam da hoşuna gider, ki ben de yapmaktan zevk alıyorum çünkü ben de dağınıklığı sevmem. hem de ona hizmet etmek hoşuma gidiyor... o da yardımcı oluyor ben demeden, kahvaltıda ilk çayı ben koyduysam ikinciye o kalkıyor başka bir şeyle meşgulsem yoruldun dinlen diyor. yeri geldiğinde bulaşıkta yıkar yer de siler... ama bu erkeğin içinde olmalı sen ona bir şeyleri empoze ederek yaptıramazsın... maalesef durum bu... çocuk var mı canım?

Kizlar beterin beteri vardir.adam en azından vücuda temas etmeyecek yere siliyor dişlerini ya yüz havlusuna silseydi

bu bünyeyle alakalı bır durum. çok yakın bir tanıdığım var adam çok büyük bir bankanın bölge müdürü ne yaptılarsa boş kokuyor. deorantlar. spreyler doktorlar ama boş adamın ayağı kokuyor ve bunu vücut yapıyor ve adam maddi durumu iyi olduğu için çorapları bir kere yiyip yıkamadan geri atıyor. çok kalıtelı ayakkabılar alıyor bır nebze hafıfletıyor.

kadın ve erkek fizyolojisi farklıdır canlar adam biraz dağınık biraz pis olabilir bu kadarda taşlamanın bir anlamı yok bence
size katılıyorum.. her insanın vücut yapısı, hormon düzeni farklıdır.. Misal benim eniştem çok titiz birisi.. Yaz kış her gün duşunu alır. Vücut bakımını yapardı. Ne kremler, ne sabunlar kullanır. Ama onda da ayak kokusu var.. Meğer adamda ayak kokusunun sebebi, mantardanmış. Mantar kronikleşmiş. Ne doktorlara gitti, ne ilaçlar kullandı.. Ne paralar döktü.. Yok gitmiyor koku..
Yani bir erkeğin işten gelip; elini ayağını yıkaması, duşunu alması, sabah akşam dişini fırçalaması zor olmasa gerek.. Ne kadar zamanını alabilir ki.. Konu sahibine buradan sesleniyorum, gerekirse eşine eğitim ver.. Sürekli uyar bari dişlerini düzenli olarak fırçalasın.. İş yerindeki arkadaşlarına da yazık..

Benim de çalıştığım yerde bir abi var.. Abi iyi hoş adam da çok kötü kokuyor.. Sanırım haftada 1 duş alıyor.. Ayıp denen bir şey var.. Bize de yazık.. Resmen kokudan ölüyorum.. Kolonya sevmeyen ben, kolonyalarla haşır neşir oldum.. Haftada 1 büyük şişe limon kolonyası bitiriyorum.. Adam aynı kıyafetleri 1 hafta üst üste giyiniyor.. Ya o kıyafetler resmen adamın üstüne yapışmış durum da. Belki o koku kıyafetlerden bile gelebilir.. Acaba karısı hiç bakmıyor mu kocasına hiç uyarmıyor mu bilemiyorum.. Sizce nasıl bir çözüm bulmalıyım?

işten geliyo bana tam bi eziyet zaten tamam diyroum yorgunsun ama ayakların kokmus parkelerde resmen ter iziyle öyle bi koku varki gözlerini kapa nerden gecmis bulursun diyorum bazen yıkıyo bazen yıkamıyo valla üstü toz icinde zaten

simdi burda esin bisey bilmiyo yaratık gibi yazmssın diyolarda bende bunları uydurmuym yeni evliyken ben ona hergun atlet degistirtim cünkü 12 saat calısıyo ee bı gelıyo su gibi ter olmus cıkarıp yenisini veriyodum gidip kirli sepetindne alıp giyiyodu bende almasın diye artık kirlilerin üstüne sampuan yada el sabunu döküyorum ki almasın diye düsününnn

yok artık lebron james ! ! !

Yok artık! :KK57:
Benim kocamda da var dağınıklık da bu anlattıkların... Günde en az bir kere duş alır benimki, ter koktuğunu daha hiç görmedim. Kişisel hijyenine özen gösterir ki çevremdeki erkeklerin çoğu böyle. Artık erkekler de çok bakımlılar.
Ben benimkine manikür yapıyorum. :KK53:
Yani anlayacağın bu anlattıkların normal değil. Dağınık olmayı anlarım da bornoza diş silmek nedir arkadaş?

ben de manikür hatta pedikür yapıyorum :KK76: hatta dudak balm'ı bile var kozmetik çantası da.. beni iyice metroseksüel ettin diyor ama hoşuna gidiyor :KK15: kendime maske peeling yaparken ona da yapıyorum :KK54: bakımlı erkeğin hali başka, vallahi burada yazılanları okuyunca halime bin kez şükrettim...

Back