• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

neden her eleştiriye bi Karşılık verme Gereği duyuyorsun onu anlamadım? Sen kendin bıkmışın eşinin pisliğinden burda dert yanmak için konu açmışın, eleştiri yapanlarada eşini savunuyorsun,ama şöyle ama böyle diye! Arkadasım burda kimse eşini tanımıyor,senin anlattığın kadarıylada ormandan kaçmış biri canlandı gözümüzde haliyle. Madem seni aldatmaması,her istediğini yiyebilme imkanını sunması vs tatmin ediyorsa neden bu konuyu açtın? Beni tatmin etmezdi örnegin, evli değilim ama erkek Arkadaşımın titiz olması beni ona daha çok bağlıyor,demekki pis olsa soğurdum. Her insanın iyi kötü huyu vardır Katılıyorum ama sen burda Eşinden şikayet etmek için konu açmışın,sonra savunmaya geçmişin. Konuyu biz açmadık limoncunun eşi cok pismiş diye bilmem farkındamısın?

neden her eleştiriye bi Karşılık verme Gereği duyuyorsun onu anlamadım? Sen kendin bıkmışın eşinin pisliğinden burda dert yanmak için konu açmışın, eleştiri yapanlarada eşini savunuyorsun,ama şöyle ama böyle diye! Arkadasım burda kimse eşini tanımıyor,senin anlattığın kadarıylada ormandan kaçmış biri canlandı gözümüzde haliyle. Madem seni aldatmaması,her istediğini yiyebilme imkanını sunması vs tatmin ediyorsa neden bu konuyu açtın? Beni tatmin etmezdi örnegin, evli değilim ama erkek Arkadaşımın titiz olması beni ona daha çok bağlıyor,demekki pis olsa soğurdum. Her insanın iyi kötü huyu vardır Katılıyorum ama sen burda Eşinden şikayet etmek için konu açmışın,sonra savunmaya geçmişin. Konuyu biz açmadık limoncunun eşi cok pismiş diye bilmem farkındamısın?
savunma denmez ona burdakiler ben öyle biriyle evlenmezdim esinin hicmi ii huyu yok vs diye yazınc abence cvp verdim

Sanki adam çöplükte yaşıyo çöp kokuyor gibi yorumlar yapılmış. Abartılmışta abartılmış yani.. İnanın konu sahibi bunu kasdetmiyordur.
kadının iyiside vardır kötüsüne cnm iste burdakilerde kendince tiye alıyolar ben su sus su bana göre yanlıs dedim bunlarda ayyy ben yasamama öyle adammı olur allah bilir esi cok temiz ama anlatmadıkları ne sorunları var hep öyle olur cünkü sır küpü olanların nelerini duyuyoruz

savunma denmez ona burdakiler ben öyle biriyle evlenmezdim esinin hicmi ii huyu yok vs diye yazınc abence cvp verdim
Onlar öyle biriyle evlenmezmiş,bende yapamam ama dedigim gibi herkesin tatmin olayı farklı anlatabiliyormuyum? Eşinin hiçmi iyi huyu yok diye soranlara bu kozu sen verdin tatlım, öyle bi anlattınki inan çekilmez biri canlandı gözümüzde, önceki konularından veya mesajlarından yola çıkarak bu sorunun sorulduğunu düşünüyorum. seni rahatsiz etmişki dile getirmişin,sen bile koynuna girdiğin adamı bu derece eleştirirken onu tanımayam insanların acımasız eleştirilerine acık olman Lazım ki, zaten acımasız değil gayet normal eleştiri yapmış hatunlar

Kendisi kokmasa çoraplarıda kokmaz diyorum. Tümevarım.
neden sen hic ayakları kokan erkek duymadın mı cnm yazımın basını okusa
Kendisi kokmasa çoraplarıda kokmaz diyorum. Tümevarım.
sen sadece ayakları kokan bi adam dymadın ev görmedin mi yazıınbasını okusaydın anlardım 12 hatta 14 saat aynı ayakkabı icinde sen kendi ayagını tut oda kokar maksat geldiginde yıkamak tümevar okişşşş

Onlar öyle biriyle evlenmezmiş,bende yapamam ama dedigim gibi herkesin tatmin olayı farklı anlatabiliyormuyum? Eşinin hiçmi iyi huyu yok diye soranlara bu kozu sen verdin tatlım, öyle bi anlattınki inan çekilmez biri canlandı gözümüzde, önceki konularından veya mesajlarından yola çıkarak bu sorunune sorulduğunu düşünüyorum. seni rahatsiz etmişki dile getirmişin,sen bile koynuna girdiğin adamı bu derece eleştirirken onu tanımayam insanların acımasız eleştirilerine acık olman Lazım ki, zaten acımasız değil gayet normal eleştiri yapmış hatunlar
bende aynen elestirilere cvp verdim sadeve hemen korumaya alıyosn diyenler bu esimin kötü yönü diyroum ii yönleri diyrom ii yönleri icin zaten konu acılmaz dimi

bende aynen elestirilere cvp verdim sadeve hemen korumaya alıyosn diyenler bu esimin kötü yönü diyroum ii yönleri diyrom ii yönleri icin zaten konu acılmaz dimi
Illaki iyi Yönleri vardır biz sana onlardan bahset veya bahsetme demiyoruz. Tatmin olayını anlayamamışın. Benim senin eşin gibi bi eşim olsa isterse eve hergün pırlanta yüzükle gelse yine soğurum,çünkü titizlik benim icin önemli.ama senin icin bu ikinci plandaysa burda konu acmayacaksın tatlım cünkü eleştiri yapılacak illaki.ayrıca savunma olayını söyle Söyleyeyim kokuyo demişsin,sonra hayır kendi deil çorabı kokuyor,yok o kokan atletiydi. E çıplak dolaşsın adam o zaman belliki Üzerindeki Kıyafetler iyi gelmiyor ona :KK70:

Illaki iyi Yönleri vardır biz sana onlardan bahset veya bahsetme demiyoruz. Tatmin olayını anlayamamışın. Benim senin eşin gibi bi eşim olsa isterse eve hergün pırlanta yüzükle gelse yine soğurum,çünkü titizlik benim icin önemli.ama senin icin bu ikinci plandaysa burda konu acmayacaksın tatlım cünkü eleştiri yapılacak illaki.ayrıca savunma olayını söyle Söyleyeyim kokuyo demişsin,sonra hayır kendi deil çorabı kokuyor,yok o kokan atletiydi. E çıplak dolaşsın adam o zaman belliki Üzerindeki Kıyafetler iyi gelmiyor ona :KK70:
eee kendi niye koksun sekerim 14 saat ayakta calıs valla seninde ayagın kokar yanii benim sorunum eve geldiginde ayaklarını yıkamaması

eee kendi niye koksun sekerim 14 saat ayakta calıs valla seninde ayagın kokar yanii benim sorunum eve geldiginde ayaklarını yıkamaması
14 saatte ayakta çalıştığım oldu hic kokmadı ama sorun bu değil zaten...bizde ondan bahsediyoruz tam olarak.ıyyy nasıl yıkamaz ıyy nasıl fırcalamaz denilenler hep bundan.cünkü yıkasa sorun ortadan kalkacak,bizde senin yeterince ağırlığını koymadığını nasıl tahammül ettiğini,cünkü titiz bir insanın böyle bişeyi kabullenmesinin asla mümkün olmadığını söylüyoruz,sen sucu zavallı çoraba atlete dona atıyorsun.bi sor bakalım onlara onlar hayatından memnunmu? Eşine bunun seni soguttugunu söylemelisin tatlım,burdaki eleştirileri yabana atma.

14 saatte ayakta çalıştığım oldu hic kokmadı ama sorun bu değil zaten...bizde ondan bahsediyoruz tam olarak.ıyyy nasıl yıkamaz ıyy nasıl fırcalamaz denilenler hep bundan.cünkü yıkasa sorun ortadan kalkacak,bizde senin yeterince ağırlığını koymadığını nasıl tahammül ettiğini,cünkü titiz bir insanın böyle bişeyi kabullenmesinin asla mümkün olmadığını söylüyoruz,sen sucu zavallı çoraba atlete dona atıyorsun.bi sor bakalım onlara onlar hayatından memnunmu? Eşine bunun seni soguttugunu söylemelisin tatlım,burdaki eleştirileri yabana atma.
aynı sekılde sekerim söylüyorum ilk evlendigimiz zamanki gibi zaten degil ama bazen üzülüyrum adam 14 saat calısıyo ben diyroum hadi askım dus al hadi ayaklarıno yıka eee dur cok yoruldum dıyo oturuyo tozlu pantolon ayaklar ter olmus parkede izkalıyo migdem bulanıyo ama yani öyle bos keseden atılmıyo ask evliligi yapmıssın öyle adam ayaklarını yıkaıyo diye ayrılırsan nerde kalır senin askın temiz titiz kadın zannetmiyroum ben sevmezsen anca bosar sogur seven kadın bosamayı aklıdan gecirez zamanla söylene söylene bazı seylerin olmasını bekler ister olur ...

aynı sekılde sekerim söylüyorum ilk evlendigimiz zamanki gibi zaten degil ama bazen üzülüyrum adam 14 saat calısıyo ben diyroum hadi askım dus al hadi ayaklarıno yıka eee dur cok yoruldum dıyo oturuyo tozlu pantolon ayaklar ter olmus parkede izkalıyo migdem bulanıyo ama yani öyle bos keseden atılmıyo ask evliligi yapmıssın öyle adam ayaklarını yıkaıyo diye ayrılırsan nerde kalır senin askın temiz titiz kadın zannetmiyroum ben sevmezsen anca bosar sogur seven kadın bosamayı aklıdan gecirez zamanla söylene söylene bazı seylerin olmasını bekler ister olur ...
İşte bu aşk seni tatmin ediyorsa mutluluklar dilemekten başka bişey diyemeyiz ama konu eşinin pisliği oldugu icin o doğrultuda yorumlar yapıldı. Yoksa sizin coook büyük aşkınıza saygımız sonsuz. Aşk gözü kör ederde burnu tıkamıyor malesef! Sende ya eşinin pisliğine Razı olacaksın yada yapılan eleştirilere tercih senin :KK66:

İşte bu aşk seni tatmin ediyorsa mutluluklar dilemekten başka bişey diyemeyiz ama konu eşinin pisliği oldugu icin o doğrultuda yorumlar yapıldı. Yoksa sizin coook büyük aşkınıza saygımız sonsuz. Aşk gözü kör ederde burnu tıkamıyor malesef! Sende ya eşinin pisliğine Razı olacaksın yada yapılan ım eleştirilere tercih senin :KK66:
yoo ben elestiriyo acıgım yanlızca burdakıler pek bi merkli olmus her konuda aman bosan demeye heleki cocuk yoksa diger konulardada sayfaları oku tüm derdim var sayfasında esinden sikayetci olan kadınlara aman bosan aman bosan kadın bosanmak istiyorm demiyoki sorunu dile getirim belki rahatlamak belki bi cözüm bulmak belki deşarz olmak icin yazıyo en azındna ben söyliyimce benden gitsin hesabı...

yoo ben elestiriyo acıgım yanlızca burdakıler pek bi merkli olmus her konuda aman bosan demeye heleki cocuk yoksa diger konulardada sayfaları oku tüm derdim var sayfasında esinden sikayetci olan kadınlara aman bosan aman bosan kadın bosanmak istiyorm demiyoki sorunu dile getirim belki rahatlamak belki bi cözüm bulmak belki deşarz olmak icin yazıyo en azındna ben söyliyimce benden gitsin hesabı...
Tabiki böyle bişey icin boşanılmaz tatlım,yorumların hepsini hatta büyük kısmını okumadım ama boşan diyen olduysa bile boşver o Yorumları.sen eleştiride olsa Yapıcı Yorumları kendine rehber edin.örnegin eşine tiksindigini falan belli et,şunu yap buranı yıka deme ama yaklaşmak isterse bunu dile getir mesela.benim erkek arkadasım sarımsak hastası ama daha bikere bile koktuğunu bilmem,benim sevmediğimi biliyor dahada Özen gösteriyor.aynısını sen yapsan eşinin eminim hosuna gitmezdi bu durum

Back