• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastası kocalar varmı

Bende merakla bekliyom sonucu :KK45:
Bi kac şikayetçi bayan daha katıldı tam kopmalik:KK70:

Abi ne biçim herifler var diye hayret etme hatta hayretten gözleri pörtletme kıvamındayım şu an. Bunlara katlanabilen kadınlara daha da çok hayret ediyorum. Ağzım açık bakıyorum ekrana şu an.

gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye

benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
Çoook dırdır edebiliriz

benimde merak ettigim coraplarini gelisi guzel firlatmayan es varmi :) ?

Hıııı yok canım öle bi eş:KK43:
Benim eşim çoraplarını çıkarır temizse yatak odasına bırakır :KK12:Kirliyse salona:KK67: Bide temiz olanı kirliye atim sabah inadına alır onu giyer :KK57:Sanki bananeyse:KK64:Ayak kokusu yok ama benim bildiğim çorap iç çamaşır hergün değişir,oğlumda, kızımda öğrendi :KK74:Adam reddediyor :mad:Belli bi yaşdan sonra kafa almıyor :KK34:

Benim eşim çoraplarını çıkarır temizse yatak odasına bırakır :KK12:Kirliyse salona:KK67: Bide temiz olanı kirliye atim sabah inadına alır onu giyer :KK57:Sanki bananeyse:KK64:Ayak kokusu yok ama benim bildiğim çorap iç çamaşır hergün değişir,oğlumda, kızımda öğrendi :KK74:Adam reddediyor :mad:Belli bi yaşdan sonra kafa almıyor :KK34:
Sizin kirli sepeti salondami:KK57:

Evli değilim ama eşimin titiz olmasını isterim. Mazallah bu konular soğumama bile sebep olabilir. o_O

aynısını benimki atlet e yapıyo coraba yapamıyo cunku ayakları kokuyo atlettet hergun degismezmis her ayy atlet mi alınırmıs eskirmis öyle ben kirli sepetine atıyiodum gidip alıp giyiyodu bende üstüne dus jeli sıkıyorum alamıyor hehehe yasasın kötülükkk

aynısını benimki atlet e yapıyo coraba yapamıyo cunku ayakları kokuyo atlettet hergun degismezmis her ayy atlet mi alınırmıs eskirmis öyle ben kirli sepetine atıyiodum gidip alıp giyiyodu bende üstüne dus jeli sıkıyorum alamıyor hehehe yasasın kötülükkk
Atlete ve dona hiç girmiyorum canım işi ağır değil ama bence hergün değişmeli,duşdan duşa yazın iyide kışın duş uzun sürebiliyor :KK14:Özellikle regliyken:KK70:

Yapmayın yaw nasıl yok.
Benim eşim çorapları da dahil her şeyikirli sepetine atar. Hatta ters çevirir katlar öyle atar.

esim titiz ve temizdir. her daim etrafin toplu olmasini ister ama asil sorun orada zaten sadece 'İSTER' . elimden geldigi kadari ile temiz tutmaya calisiyorum evi ama iki cocukla yetismek zor ve yorucu oluyor....

benimde merak ettigim coraplarini gelisi guzel firlatmayan es varmi :) ?
Var, benim ki. İlk zamanlar fırlatırdı,şimdi öyle düzenli biri oldu ki. Oh çok şükür başardım:KK9:

Dogrusu hic bana gelmez esim cok duzenli ve titiz cok yogun calismasina rahmen telleri hic susmasa dair aksamlari bana yarfim eder makineye bulasiklari yerlestirir mutfaga sanki ben girmisim gibi temizler buzdolabi dahil camasirlarini makinaya atar kendinede cok titizdir bide derlerki bu guzellikle 45 yasinda adamla evlendin 27 yasinsayim buarada vallahi masllh her huyundanda memnunum 1 yasinda kizimiz var yoruluyorum onunla diye cocuk olmadigindada ayniydi buarada yardim eder ama bu yetistirilme tarziyla alakali annesi bi kiz cocugu gibi herseyi zamaninda ogretmis.bekarken benim esim asla mutfaga girmesin temizlik o bu karismasin derdim simdi cok memnunum dogrusuhatta oyle olsaymis sorun yaratabilirmisim.))

valla bu yaşıma kadar sadece temiz titiz tek bir arkadaşımın eşini duydum
benim eşimle flört söz nişan evlilik toplam 6 yıl bitti.
ne yaptıysam değiştiremedim hiçbir şeyini.
dağınıklık ayrı, hijyenden çok uzak olması ayrı..
senin anlattıkların solda sıfır kalır yani :)

mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim
Mutfak havlusuna agzini siliyomus peceteden haberi yoktur belki
Dislerini bornoza siler demissin diş macunun icat oldugunu soyleseydin ya belki ondan da haberi yoktur :cool:

Dogrusu hic bana gelmez esim cok duzenli ve titiz cok yogun calismasina rahmen telleri hic susmasa dair aksamlari bana yarfim eder makineye bulasiklari yerlestirir mutfaga sanki ben girmisim gibi temizler buzdolabi dahil camasirlarini makinaya atar kendinede cok titizdir bide derlerki bu guzellikle 45 yasinda adamla evlendin 27 yasinsayim buarada vallahi masllh her huyundanda memnunum 1 yasinda kizimiz var yoruluyorum onunla diye cocuk olmadigindada ayniydi buarada yardim eder ama bu yetistirilme tarziyla alakali annesi bi kiz cocugu gibi herseyi zamaninda ogretmis.bekarken benim esim asla mutfaga girmesin temizlik o bu karismasin derdim simdi cok memnunum dogrusuhatta oyle olsaymis sorun yaratabilirmisim.))

Yazma yazma, pis kocalar topici burası. Nazar değerler ;)

Mutfak havlusuna agzini siliyomus peceteden haberi yoktur belki
Dislerini bornoza siler demissin diş macunun icat oldugunu soyleseydin ya belki ondan haberi yoktur :cool:
kız yok gittim ona en iyi dıs fırcasını aldım gecen dissiye 600 lira bayılınca hergun fırcalamaya basladı ama eski alıskanlık heralde havluya silmek bide demezmi böyle daha temiz oluyo kendince disindeki sarı tartatı görünce aa pislik gitti diyo fırcada görmüyoya heralde böyle düsünüyroum

Yapmayın yaw nasıl yok.
Benim eşim çorapları da dahil her şeyikirli sepetine atar. Hatta ters çevirir katlar öyle atar.
Ya benimki şikayet değil zaten bukadar kusur herkesde olur temizdir benim eşim sağolsun:KK68:Mis gibi adam :-)

Yapmayın yaw nasıl yok.
Vallahi aynı yaziyi yazacaktim beni esim herseyini kirli sepetine ters cevirir katlar koyar diye hay sen çok yaşa :KK5:Hoppa

Back
X