Benim eşimde temizdir bebeğim var doğal olarak ev işlerine çok fazla yetişemiyorum ev işlerime çok yardımcı olur insanın içinden gelmesi önemli yoksa sen desende değişmez bence anca kurallar koyarak yaptırabilirsiniz bazı şeyleri işte eller yıkamadan sofraya oturulmaz eve girdikten sonra kıyafetler degismeli vs...gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....
sayfada bi kac sey yazdım bi oku heleÖzür dilerim ama sanki esinden egitilmemis yabani yaratik gibi bahsediyosun .Bu kadarmi bişey bilmiyo daha çok şey yazardım ama yazmıyorum.
işten geliyo bana tam bi eziyet zaten tamam diyroum yorgunsun ama ayakların kokmus parkelerde resmen ter iziyle öyle bi koku varki gözlerini kapa nerden gecmis bulursun diyorum bazen yıkıyo bazen yıkamıyo valla üstü toz icinde zatenBenim eşimde temizdir bebeğim var doğal olarak ev işlerine çok fazla yetişemiyorum ev işlerime çok yardımcı olur insanın içinden gelmesi önemli yoksa sen desende değişmez bence anca kurallar koyarak yaptırabilirsiniz bazı şeyleri işte eller yıkamadan sofraya oturulmaz eve girdikten sonra kıyafetler degismeli vs...
Okudum birazini . Sen bu herifi banyoya nasıl sokuyon elini yikamaya usenen adam banyo işini neydiyo heralde haftada bir yikaniyodursayfada bi kac sey yazdım bi oku hele
Ay kiz vallahi benim esimi anlatmissin sanki :) bende wcye girince kapiyi dinliyodum bakiyim lavabonun cesmesini acicakmi diyegecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
bizimkide ev icin bazen yardım eder kendine özen göstermiyo diyorum senden daha degerli biri daha yok askıma sen 1 tanesin diyorum bu dünyada parfum alıyorum tras sonrası kremler kolonylar o hic almaz öyle seyleri bosver der meselabenim esim beden temizligine dikkat eder, ama oyle evi daginik gorse temizlemez meselaArada bulasik makinesini doldurur bosaltir, arada camasirlari asar. Haricinde birde supurur. Yinede buna sukur, senin anlattigin gibi olsa ohoooyt kafayi yerdim
eskiden ilk okul cocukları gibi sabunu ıslatır dı sonra gel ellerini koklıcam dedim sıvı antibakteriyel sabun koydum da ona alıstı ama genede her zaman ellerni yıkamaz buda beni deli ediyooAy kiz vallahi benim esimi anlatmissin sanki :) bende wcye girince kapiyi dinliyodum bakiyim lavabonun cesmesini acicakmi diyeeger acmadiysa kapiyi actiginda brni gorunce hemen anlayip geri donuyodu aslinda cok da pis degildir boyle her gece sabah dislerini filan fircalar vucut temizligind onem verir ama el yikama problemi malesef bizde de var, ama cok sukur bi nebze de olsa astigimizi dusunuyorum ben artik yikiyo arada kontrol ediyorum gizliden bende ozellikle bu el konusunda cok hassasim cok sik yikarim ellerimi soyleye soyleye esim de alisti sukur. Ama bu aliskanlik kucuklukten kazaniliyo malesef kayinvalidemin de elini yikamadigini gordum bikac kez o yuzden iste esimde alismamis. Bide kayivalidem cevresinde temizlik hastasi diye bilinir düşünün yani, simdi oraya da gittigimde hicbiseye dokunasim gelmiyo tiksindim resmen
Evet canim yinede kacamak yapiyolar bazen bence de aceleye geldiginde filan. Hadi esime soyluyorum zorla yaptiriyorum filan da kayinvalideye ne denir yahu koskoca kadin olmus wcden cikiyo dogru mutfagaeskiden ilk okul cocukları gibi sabunu ıslatır dı sonra gel ellerini koklıcam dedim sıvı antibakteriyel sabun koydum da ona alıstı ama genede her zaman ellerni yıkamaz buda beni deli ediyoo
evet canım titiz erkek babam pasaklı eşim :/ babam eve gelşr gelmez banyoya girer eşim zorla banyoya girer dursa 1 ay dururu heralde.babam her sabah traşını olur dişini fırçalar eşim 2 haftada bir traş olur dişlinide benm zormla :/ daha uzzuuunn uzun anlatmayım içim sıkıldı of!gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
iyi yönleri varsa takma..her insanın olumlu ve olumsuz yönleri vardır..önemli olan olumlu yönlerinin ağır gelmesi..eşim titiz benden daha fazlaoooo var cnm gercketn yemez yedirir ben dısarda yemeyi falan cok severim bazenu esime yemek yapar kendim dısardan söylerim mesela bugun 3 liralık tavuk döner yemis normalde 700 liralık multinet kartı var ben ordan yemek kozmatik alısverisimi yapıyorum falan neyse brugun az yemis te yarın kadıköye mac almıs fenerin macına meshur bi köfteci var ona gidelim diye yememis mesela
Yok artık!mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim
gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
benimki cıkardıgı yerde kalır bi gün yatak odasında bi koku geliyo her yeri sildim falan yok gecmedi o gene komidin ve yarak bazasının arasın arkası na girmis nasıl girmisse aman allahım ölü tavuk gibi kokuyo yaa ayy esime diyorum valla biriniun burnuna tut 5 sanıyede bayılırr gülüyooo :)9esim titiz ve temizdir. her daim etrafin toplu olmasini ister ama asil sorun orada zaten sadece 'İSTER' . elimden geldigi kadari ile temiz tutmaya calisiyorum evi ama iki cocukla yetismek zor ve yorucu oluyor...
benimde merak ettigim coraplarini gelisi guzel firlatmayan es varmi :) ?
ayyy bizimki yok ya ben alırım ona bayramda pantolon gömlek ona kalsa almaz yaniiivalla canım o yapı meselesi biraz.benim eşimin kendine özel giyinme odası var o gömlekler jilet gibi renleri bile düzene göre dizilidir.asla ter koktuğunu görmedim her gün duş alır.ben hiçbir zaman uyarmadım.oturup konuşarak rahatsızlıklarını bir bir dile getirmelisin bence.
Ne girmiş hahayyy ben bu gece gulmekten olecem heraldebenimki cıkardıgı yerde kalır bi gün yatak odasında bi koku geliyo her yeri sildim falan yok gecmedi o gene komidin ve yarak bazasının arasın arkası na girmis nasıl girmisse aman allahım ölü tavuk gibi kokuyo yaa ayy esime diyorum valla biriniun burnuna tut 5 sanıyede bayılırr gülüyooo :)9
gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?