Ailece mi dikkatsizler Limoncu?ayy yok cnm nerde yaa esimle kacarak evlendik ilk gittik tabi teyzesine sonra annelerine baska sehire 1 hafta sonra evimize geldik odaya bi girdik tuvalet terlikleri salonda yerde cam fıstık kabukları mutfakta tencereler katran olmus artık kararmay gecmiss :)))
evdeki herseyi atmıstım :))
daha napıyım sekerim yaa esimle ben gercekten cokkkk farklıyız ama ask evliligi iste saygı pek yok ama ask öfke kızgınlık woowww hat safadaKonularınız az çok gozume çarpıyorda eşinizden çok şikayetçisiniz surekli.. Bence evliliğinizle ilgilenin biraz
ooo yazsam neler varda hem inanmazlar hemde banlanamam bos bosunasenin kocada numunelik sanrım hee hep şikayetçisin kocandan
bütün kötü şeyler kocanda mı birikmiş ne hiç iyi yanı yok mu kocanınooo yazsam neler varda hem inanmazlar hemde banlanamam bos bosuna
az çok belli oluyor durum zaten.. Saygı bitince sevgşnin pek bi anlamı kalmıyo kii. Elinden geldiğince toparlamaya bak..daha napıyım sekerim yaa esimle ben gercekten cokkkk farklıyız ama ask evliligi iste saygı pek yok ama ask öfke kızgınlık woowww hat safada
oooo var cnm gercketn yemez yedirir ben dısarda yemeyi falan cok severim bazenu esime yemek yapar kendim dısardan söylerim mesela bugun 3 liralık tavuk döner yemis normalde 700 liralık multinet kartı var ben ordan yemek kozmatik alısverisimi yapıyorum falan neyse brugun az yemis te yarın kadıköye mac almıs fenerin macına meshur bi köfteci var ona gidelim diye yememis meselabütün kötü şeyler kocanda mı birikmiş ne hiç iyi yanı yok mu kocanın
yok cnm gene ballandırıım ama bu temizlik konusundan eksi 0 yani sasıyroum valla kaynanam atmıs basındna 13 yasında yollmamıs isatanbula ee ben evlendim 28 yasındaydı esim tabi el yıkamayı ögretmek 6 yıl sürerlimoncu sen geçen gün kocani ballandıra ballandira anlatiyodun noldu bugün sana adamı yerden yere vurdun gız
Özür dilerim ama sanki esinden egitilmemis yabani yaratik gibi bahsediyosun .Bu kadarmi bişey bilmiyo daha çok şey yazardım ama yazmıyorum.yok cnm gene ballandırıım ama bu temizlik konusundan eksi 0 yani sasıyroum valla kaynanam atmıs basındna 13 yasında yollmamıs isatanbula ee ben evlendim 28 yasındaydı esim tabi el yıkamayı ögretmek 6 yıl sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?