- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi Askeresiii
Kedini de sık sık yıkamıyorsun di mi?Ne kadanda beni tanıyan bir üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedini de sık sık yıkamıyorsun di mi?Ne kadanda beni tanıyan bir üye
Kediler yıkanmaz bi kere traştan traşaKedini de sık sık yıkamıyorsun di mi?
Coraplari degil ama diger aklina gelecek herseyi utuleyenlerdenim.hergun ev supurur silerim.valla keske ben de biraz rahat olabilseydim.ama iste yapi meselesi malesefÇorap don ütüleyenlerin ruh halini ben de çok merak ediyorum valla bibim Ben ütüyü ancak gerektiğinde yaparım
Bak bu olmadı titiz olsaydın komşum gibi çığlık çığlığa yıkardın o kediciği sürekli ! Titizligin kitabında bu yazar...Kediler yıkanmaz bi kere traştan traşa
Aksine çokta mutluyum tahmin edemeyeceğiniz kadar hayatıma yorum yapın demedim eleştiri yapmadan önce insanlar hakkında bilginiz olsun20 yasinda evlilik
1 yıllık evliyken 6 aylık çocuk(yani daha evliliğe bile alışmadan)
Ayrı bir ev yok
Kv,kp,çoluk çocuk aynı evde
Çalışmıyor konu sahibi
Koca da muhtemelen aynı yaşta 20 max 21
Ve koca kişisi askerde ....
Total olarak çok mutlu bi yasam değil
Obsesiflikte günden güne artacaktır
Çünkü kendinize ait bir alanınız yok bu hayatta.
Umarım düzelir ...
Evet hergün ev mi supurulur diyorlar bizim evimiz kalabalık mecbur hergün supurulmek zorunda ve bizim gibi bircok insan var genel konuşmuştum:)Hergun ev supurmek neden tuhaf geldi ki ben supuruyorum ama kizim 2.5 yasinda masallah dokme ustasi yoksa cok merakli degilimmmmm.
Konu sahibi benceeee sen asiri derecede titizsin yani kuculmusleri falan yikamak utulemek
Ben camasirlari yikamaya zor yetisiyorum hele yerlestirmesi eziyet. Isim yok bide bazayi falan bosalticammmmm onun yerine kizimla doke saca boya yapiyoruz ya da geziyoruzzzz olmadi oyun aktivitelerine katiliyoruzz. Herseyin fazlasi zarar.
Bende evde kalabalik oldugunuz icin oyle dusundum. Sahsen evde cocuk olmasa hergun ev supurmem gerek kalmaz.Evet hergün ev mi supurulur diyorlar bizim evimiz kalabalık mecbur hergün supurulmek zorunda ve bizim gibi bircok insan var genel konuşmuştum:)
Aksine çokta mutluyum tahmin edemeyeceğiniz kadar hayatıma yorum yapın demedim eleştiri yapmadan önce insanlar hakkında bilginiz olsun
Tahminleriniz size kalsın o zaman saygisizlik yapmak istemiyorum yorum yapmayın lütfenTahmin edebiliyorum
Yok hayır seviyorum kendisini bi sorunumuz yok şükür. Bu bahsettiğim detaylı temizliği hergün yapmıyorum zaten günlük silip süpürme yarim saatimi almiyor sonra hep bebegimle vakit geçiriyorum detaylı temizliği 2 haftada bir veya ayda bir yapiyorumSalonu ve yatak odami temizliyorim gerisi kv demissiniz muhtemelen kv ile yasiyorsunuz sanirim. Onunla fazla muhatap olmamak icin kendinize iş çıkartıyor olabilir misiniz? Cunku kv geldi bana bir kac gündür evde acayip deli gibi iş yapiyorum sürekli birşeylerle ugraşım da gün hemen bitsin istiyorum.
Bu konu ayrı ama..Eğer kıyafet cirpacaksa nereye çırpacak onu anlayamadim..tabiiki cirpmadan önce alt komşunun cami acikmi,çamaşır varmı veya binada hangi camdan cirpmaya izin veriliyor onlara dikkat etmeli,bizim binanın bir cami var sadece oradan izin veriliyor.arkada kalan bı cam.sorunda olmuyor.O camın onu diğerlerine nazaran daha pis oluyor bende sık sık siliyorum yapicak bişey yok.Pardon ne ayıp etmişim böyle birşey sorarak. Alt komşunun penceresi açık olunca hooop toz, kul, kıl, tüy hepsi içeri. Ben de böyle kendine temiz olanları anlayamıyorum. Evim mis olsun alt komşular ne hali varsa görsün. Cidden büyük kul hakkıdır.
Yok hayır seviyorum kendisini bi sorunumuz yok şükür. Bu bahsettiğim detaylı temizliği hergün yapmıyorum zaten günlük silip süpürme yarim saatimi almiyor sonra hep bebegimle vakit geçiriyorum detaylı temizliği 2 haftada bir veya ayda bir yapiyorum
Ben siler süpürür toz alırım ama hiç haftalık ya da aylık ya da yıllık detaylı temizlk yapmam gerek kalmıyor çünkü günde 1 saatle her gün mis gibi ev:))yooo
Kim hergun ev silip supurur ki? Varsa her Allahin gunu ev supurup silen lutfen bana yazsin inanin merak ettim.
her gun yorucu olmuyor mu yaaBen siler süpürür toz alırım ama hiç haftalık ya da aylık ya da yıllık detaylı temizlk yapmam gerek kalmıyor çünkü günde 1 saatle her gün mis gibi ev:))