Temizlik hastalari anlatir misiniz

Aden42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
172
89
28
31
Kızlar temizligi severim ama çalışınca çok zor oluyor. fakat temizlik hastasi olan kk lilar nasıl temizlik yapıyorsunuz ve ayrıca ya siz hiç yorulmak uyumak istemez misiniz hiç mi usenmezsiniz
Bana da anlatın artık bende hasta derecesinde temizlik yapmak istiyorum
Simdiden tskler

Cif ve poşet:bicak:
Son zamanlarda bu ikisi olmadan temizlik olmuyormuş diyolla:işsiz:

Daha deminde bir konuya yazdım. Saat 01.31 ve suanda mutfak dolaplari aklımda silsem mi sabaha mi biraksam gunes isiginde daha iyi görürüm diye düşünmekteyim kara kara:deli:
Ve ellerim yaniyor açıldı parmağım acıyor moralim bozuluyor bazen yaa uff

Daha deminde bir konuya yazdım. Saat 01.31 ve suanda mutfak dolaplari aklımda silsem mi sabaha mi biraksam gunes isiginde daha iyi görürüm diye düşünmekteyim kara kara:deli:
Ve ellerim yaniyor açıldı parmağım acıyor moralim bozuluyor bazen yaa uff
Oyy oyy kuzum sen ne yaptin öyle
Peki nasıl temizlik yapıyorsun anlatır mısın
Ayrıca uykun yok mu bu aklina gelmiyor mu ?
Canın nadil istiyor yorgunken

Madem ki çalışıyorsun canım,haftanin 1 günü sana kaliyor diye düşünüyorum o gun yapcan temizligi , diğer günlerde camasir yikarsin ütülersin,üşenmezsen toz alırsın akşam gelince
Haftada 2 toz almış olursun böylece
Elin değerse de yerleri silersin toz aldigin gün olmazmi öyle tam olarak problemin üşenmek mi zamansizlik mi anlamadim

Ben de sen gibiyim ya bulaşıklar dizilip makine çalıştırılacak ama yok yapmadım yani canım istemiyor

Madem ki çalışıyorsun canım,haftanin 1 günü sana kaliyor diye düşünüyorum o gun yapcan temizligi , diğer günlerde camasir yikarsin ütülersin,üşenmezsen toz alırsın akşam gelince
Haftada 2 toz almış olursun böylece
Elin değerse de yerleri silersin toz aldigin gün olmazmi öyle tam olarak problemin üşenmek mi zamansizlik mi anlamadim
Öyle yapıyorum ama bi bakıyorum akşam gelince aynı yer gene toz deli oluyorum
Zamansızlik da var ama arada da usumede tutuyor yeni

Ben diyecem ama bıktım ertelemeden artık ertelemek istemiyorum titiz olmak istiyorum
İçten gelen bir şey bu bence sonradan olmuyor.
Üniversite ev arkadaşım aşırı titizdi. Nefret ettim temizlikten. Beni idare etsin yeter.

Bende önceden hastalık derecesinde temizlik yapardım. Ama artık çocuğumun ve sağlığının daha önemli olduğunu anladım. Akşamdan yatmadan önce heryeri toplarım. Toplu ev zaten temiz görünür. Pazar gününe kadar hiç is yapmam. Pazar günüde dip köşe heryeri temizlerim. Önceden bunu hergun yapıyordum. Çok şükür bıraktım.

Günde 2 , 3 sefer temizlediğin yerleri ..
Yine beyninde çok pis kirden görünmüyor daha da temiz çok temiz olmalı sanki içindeki yüzeyindeki bakterileri , mikropları söküyor hissiyle temizlik hissini emin ol istemezsin..
Akşam üzeri salonun ortasındaki pufu yıkadım iyice köüpkleyip evire çevire suyunu çektim makinayla ..
Ama hala aklım pufta :KK17:
Suyunu iyi çektim mi iyi köpüklerim mi hala sarı su mu çıkıyordu ???
Ki bu sene içinde en az 4 defa yıkamışımdır.
Genel olarak bu evin her tarafı için geçerli.
İstediğim gbiii olmuyorrr :skandal:

Ben de sen gibiyim ya bulaşıklar dizilip makine çalıştırılacak ama yok yapmadım yani canım istemiyor
Walla k valide k peder evde diye şu aralar evim toplu
Ama onlar kendi evine gittiği zaman gelecek yani bizde kalmadan önce bende herşeyi bırakıyordum ve erteleye erteleye dağ gibi oluyordu .
Yani titiz hanımlar uyku yorgunluk varken bile hep temizlik dertleri bu nasıl birşey bende istiyorum

Kızlar temizligi severim ama çalışınca çok zor oluyor. fakat temizlik hastasi olan kk lilar nasıl temizlik yapıyorsunuz ve ayrıca ya siz hiç yorulmak uyumak istemez misiniz hiç mi usenmezsiniz
Bana da anlatın artık bende hasta derecesinde temizlik yapmak istiyorum
Simdiden tskler

İstediğini ilk başta “temizlik hastasıyım kurtulmak istiyorum” gibisinden okudum başlığa girerken. Durumun normal neden anormal olmak istiyorsun. Hayatın normal döngüsü içinde yapabildiğini yap. Ne temizlik hastaları gördüm ki ipin ucu kaçıyor.

Bir örnek. Her çamaşırı rengine göre ayrı yıkayan bir yakınımız bir gün çok özel bir toplantıya geldiğinde resmen çürük, ıslak mutfak bezi kokuyordu. Çünkü takıntısından dolayı bişeyleri kurutmaya zamanı yok. Islak çürük kokusu yani. Her ekstremin ucu facia. Bence özenmeyin.

Günde 2 , 3 sefer temizlediğin yerleri ..
Yine beyninde çok pis kirden görünmüyor daha da temiz çok temiz olmalı sanki içindeki yüzeyindeki bakterileri , mikropları söküyor hissiyle temizlik hissini emin ol istemezsin..
Akşam üzeri salonun ortasındaki pufu yıkadım iyice köüpkleyip evire çevire suyunu çektim makinayla ..
Ama hala aklım pufta :KK17:
Suyunu iyi çektim mi iyi köpüklerim mi hala sarı su mu çıkıyordu ???
Ki bu sene içinde en az 4 defa yıkamışımdır.
Genel olarak bu evin her tarafı için geçerli.
İstediğim gbiii olmuyorrr :skandal:
Işte bu bile değil bizdeki oldu mu temizlik tamamdır keşke bende temizliği dert etsem ama aklım iş bitsede dinlemse de

İstediğini ilk başta “temizlik hastasıyım kurtulmak istiyorum” gibisinden okudum başlığa girerken. Durumun normal neden anormal olmak istiyorsun. Hayatın normal döngüsü içinde yapabildiğini yap. Ne temizlik hastaları gördüm ki ipin ucu kaçıyor.

Bir örnek. Her çamaşırı rengine göre ayrı yıkayan bir yakınımız bir gün çok özel bir toplantıya geldiğinde resmen çürük, ıslak mutfak bezi kokuyordu. Çünkü takıntısından dolayı bişeyleri kurutmaya zamanı yok. Islak çürük kokusu yani. Her ekstremin ucu facia. Bence özenmeyin.
O da ne yapmış bacım ölmeden mezara girmiş :rolleyes::rolleyes:r

Walla k valide k peder evde diye şu aralar evim toplu
Ama onlar kendi evine gittiği zaman gelecek yani bizde kalmadan önce bende herşeyi bırakıyordum ve erteleye erteleye dağ gibi oluyordu .
Yani titiz hanımlar uyku yorgunluk varken bile hep temizlik dertleri bu nasıl birşey bende istiyorum
Ben oda dağınıklık uyuyamam falan diyorlar valla ben uyurum :D
Bende vitamin eksikliği var belki o da sebeptir ama ben ezelden beri üşengeç insan yani
Tabi evde küçük çocuk da olunca habersiz biri gelir diye ödüm kopuyor :D

Ben oda dağınıklık uyuyamam falan diyorlar valla ben uyurum :KK70:
Bende vitamin eksikliği var belki o da sebeptir ama ben ezelden beri üşengeç insan yani
Tabi evde küçük çocuk da olunca habersiz biri gelir diye ödüm kopuyor :KK70:
Aynen bende uyuyorum keşke uyutmasa ama uyuyoruz gerçek bu
Işte benim merakım tam da bu nedir bu sizi rahatsıZ eden dürtü bizde neden yok

Back
X