- 13 Mart 2019
- 12.845
- 41.393
-
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Cnm niye yoruyosun kendini bu kadar ya az az yapsana her gun birini yap
Annem kavurup koyardi cnm. Aman dikkat et miniği yormaKız yazıyorum ama bakalım yapabikecek miyim biraz yapıyorum hemen yoruluyom zaten
Herşeyi saldım bu dağınıklık beni daha çok yoruyor sinirlerim bozuluyor
Neyse ki buzdolabım bitti
Semizotu ayıklıcam kayısıları ocağa koyıcam fasulyeleri çiğden mi koysam kavurup mu koysam buzluğa sence
Annem kavurup koyardi cnm. Aman dikkat et miniği yorma
Bende kusmuyorum cok şükür ama miğde agrisi ve bulantısı oluyo daha cok miğde yanmasi. Kavruluyor resmen miğdem özellikle ac kalinca.. 2 kilo aldim zaten 66yla kaldim toparlak bişey olcam kesinBende kavurdum canım ama sabahın bu saatinde yapınca mide bulantısı kaçınılmaz oldu tabiAllahtan kusmadım ama çok öğürttü
Bende kusmuyorum cok şükür ama miğde agrisi ve bulantısı oluyo daha cok miğde yanmasi. Kavruluyor resmen miğdem özellikle ac kalinca.. 2 kilo aldim zaten 66yla kaldim toparlak bişey olcam kesin
Kiz 2 3 ne farkeder aynı işte. Migde yanmasi ağrısı olunca ac kalmadım hic ondan yedim valla doktorum yeme diyoSen iyi almışsın ben daha fazla
71 le kaldım 3 kilo almışım
Kiz 2 3 ne farkeder aynı işte. Migde yanmasi ağrısı olunca ac kalmadım hic ondan yedim valla doktorum yeme diyoneyse topiğin konusunu dagitmayayim. Yavas yavas yap kuzum işini zorlama meleğini yazik yorulur annesi
Cnm süpürge yormuyor mu ya ben öğrendiğimden beri cesaret edemedim temizlik yapmaya