- 13 Mart 2019
- 12.842
- 41.368
-
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Bende yoğun bir temizliğe giriştim.yolluklari yıkadım cam sildim.daha yemek yapilacak
Temizlikten sonra gelen o ferahlık evin temiz kokması iç rahatlığı eşliğinde sevdiğiniz bir içeceği yudumlamak desem motive ye yardımcı olur belkiSon günlerde hiç iş yapamıyorum hem halim yok hemde canım istemiyor bu konuyu açmamın sebebi belki yazarak teşvik olurum
Aşırı tembellik var üzerimde buda psikolojimi kötü etkiliyor
Hadi başlayalım o zamann
Sanırım çamaşırları asarak başlayabilirim
Tüm ev hanımlarına kolay gelsinn
Temizlikten sonra gelen o ferahlık evin temiz kokması iç rahatlığı eşliğinde sevdiğiniz bir içeceği yudumlamak desem motive ye yardımcı olur belki
Başlamak bitirmenin yarısı başlayınca temizlendikce yaptıkça yapası geliyo insanın o üstündeki ağırlık da geçiyo en son bi duş alıp ayaklarinida uzattinmi tamamdır psikolojik terapi
Bol bol dinlenin hamilesiniz galiba tadını çıkarın işler de olduğu kadar hic dert etmeyin sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizikolay gelsin
Cnm cifi tam bilmiyorum da domestos zararlı diye biliyorum hamielikte bence kullanma gerekirse esine tarif et o yapsinÇamaşırlarımı astım
Havluları makineye attım
Mutfağım çok kötü durumdaydı
Kahvaltı sofrasını topladım
Bulaşık makinesini boşalttım doldurdum çalıştırdım
Kalan bulaşıkları yıkadım
Mutfak tezgahımı ve fayansları çamaşır suyu cif karışımıyla güzeeelce sildim bu arada severek yeni aldığım tişört çamaşır suyu oldu bu biraz motivemi düşürdü ama yapacak bişey yok şimdi biraz dinleniyorum
Bayram için nevresim değişikliği yapıcam birazdannn
Cnm cifi tam bilmiyorum da domestos zararlı diye biliyorum hamielikte bence kullanma gerekirse esine tarif et o yapsin