- 13 Mart 2019
- 12.844
- 41.374
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Mutfak tamam patateslerde pişmek üzere
Şimdi hazırlanma vaktiii
Şimdi hazırlanma vaktiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye moralin bozuk cnm arada bana da oluyo hormonlardandirYine halimin olmadığı bir gün belim çok ağrıyor şuan ve midemde bulanıyor
Bugün neler yaptım
Kahvaltı hazırladım (patatesli yumurta)
Sofrayı topladım
Bulaşıkları makineye dizdim çalıştırdım
Ütülwdiklerimi toparaldım ama yerleştirmwdim daha çünkü dolaplara giremedim bi
Düzenleyip öyle yerleştireyim dedim
Yemek yaptım düdüklüye etli nohut attım birde pilav yaptım
Bugün modum düşük moralim bozuk
Niye moralin bozuk cnm arada bana da oluyo hormonlardandir
Bende bugün eşimle dolaştım biraz pek iyi gelmedi ağrım oldu bünyem alışkın degil sarsildiBilmiyorum ki bugün dıygusallık var üzerimde herşeye alınıyorum
Biraz yürüyüş yaptım iyi geldi canım
Galiba hormonlardan
Bende çok yoruluyorum özellikle gaz problemim çok oluyor baya belim karnım ağrıdı benimde ama yürümeye çalışıyorum her gün olmasa daBende bugün eşimle dolaştım biraz pek iyi gelmedi ağrım oldu bünyem alışkın degil sarsildi
Sorma cnm gaz problemi kötü ya ne yesem gaz yapıyo. Bel ve karın ağrısı sanirim normal cnm herkes yaşıyor rahim genişliyor heralde ondanBende çok yoruluyorum özellikle gaz problemim çok oluyor baya belim karnım ağrıdı benimde ama yürümeye çalışıyorum her gün olmasa da
Sorma cnm gaz problemi kötü ya ne yesem gaz yapıyo. Bel ve karın ağrısı sanirim normal cnm herkes yaşıyor rahim genişliyor heralde ondan
Bak gene çamaşır suyu kullanmışın yapmasana cnm bebeğine sana zarar esine yaptır tarif et yaparBugün neler yaptım
Kahvaltı hazırladım (peynirli yumurta)
Sofrayı topladım
Küçük elektirikli süpürgem çalışmıyodu onun içini temizledim her yerini yıkadım
Lavaboyu tuvaleti çamaşır suyuyla yıkadım
Evi süpürdüm
Bir vileda attım
Şimdi dolaplara giriyorum biamillah
Bak gene çamaşır suyu kullanmışın yapmasana cnm bebeğine sana zarar esine yaptır tarif et yapar