- 23 Temmuz 2014
- 6.185
- 17.435
Valla çok zor bulunuyor. Ben anneme kadrolu olarak emekli olasıya kadar çalışağı yerler baktım yok kesinlikle giremiyor.Hemen iş bulamam bi de devlet kurumu olduğu için kestirip atmakta istemiyorum emin değilim :)
Devlet kurumları yaş sınırını 35 40 olarak almış. Ama 40 ın üzerini kabul etmiyor çoğu. Kendisi de 46 yaşında. Kyk da çalışmak için temizlik görevlisine kpss şartı koymuş gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Yani elemek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Okula da işkurdan girmişti bir kere ilk ve son oldu :) Oda bi yıl çıkıyor 3 yıl çıkmıyor onunda garantisi yok. O yüzden siz bi taraftan kadrolu girebileceğiniz kurumlara bakın başvurun. Aslında bankadakiler çok şanslı oluyor diyebilirim. Ben staj yaparken annemin bankada çaycı olarak çalışmasını çok istemiştim ama bankada ilan bile olmuyor kolay kolay çalışanlar direk çevresinden aldığı için hiç bulamadık. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Siz kendinizi ezdirmeyin kim ne derse desin işiniz neyse onu söyleyin. Sizi hemşire attıracak değil ya. İşin bu diyene de insan olmakta sizin göreviniz demek var aslında.