Temizlik düzen 🤔

Kızlar 1 ay sonra doğum yapacağım şükür ki hamileliğim rahat geçiyor ufak ufak evimi temizlemek istiyorum
Ama bu konuda çok becerikli sayılmam genelde çalıştığım için genel temizliğimi annem ve ablam ile yapardım
Ama şu anda onlar da çalışıyor
Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum
Günde ara vererek 2 saat temizlik işi yapmayı planladım
Sz nasıl düzen kuruyorsunuz
Verebileceğiniz alternatif çözümleri ve fikirleri bekliyorum 🤗
Benim doğumuma nasipse 3 hafta kaldı. Öyle genel bi temizlik yapmadım tüm gebeliğim sürecinde hep parça parça temizledim. Evi süpürüp viledayla sildim . Banyoya deterjanlayıp bekletip sonra saplı bi fırçayla yıkıyorum. Sadece camlarimi silmedim onu da hamileliğimin öncesinden de silmezdim 🤭 üstün körü dışını temizlerdim iç taraf zaten temiz arada sırada silerdim 😁 mutfağı zaten bi gün temizleme içinden çıkamazsın.

Bence ev temizliği yapma sen kuzu. Oyalanmak icin artık hiç kullanılmayan şeyleri dolaplardan cekmecelerden çıkart yeter. Doldur poşetler ihtiyacı olabilcek kişilere ver. Kullanılmayacak durumda olanları posetleyip attır eşine. Swiffer le toz alsan yeter. Doğuma yakın eve yardımcı al dip bucak temizlet. Evde atılacak esye olmayınca temizlik çok kolay oluyor. Bunu da sen yapabilirsin zaten sadece. Sağlıkla al bebeğini kucağına 💕

Kızlar 1 ay sonra doğum yapacağım şükür ki hamileliğim rahat geçiyor ufak ufak evimi temizlemek istiyorum
Ama bu konuda çok becerikli sayılmam genelde çalıştığım için genel temizliğimi annem ve ablam ile yapardım
Arkadaslara katiliyorum dogumuna 1 ay kala böyle seylere girişme bence yardimci cagir. Ben detayli ev isi yaparken canim cikiyor hamile olmadigim halde.

Acaba ondan mı? Ben de 34. Haftada temizlik yaptım. O gece doğum başladı. Ilacla durdurdu doktor.
valla ben bir gun oncesinden kontrolum vardi dr kendi dedi 3 haftan var belki daha fazla diye ertesi gun dogum yaptirdi😁buyuk etkisi var birde ben kovalari kaldirdim.koltuklari cektim fln

valla ben bir gun oncesinden kontrolum vardi dr kendi dedi 3 haftan var belki daha fazla diye ertesi gun dogum yaptirdi😁buyuk etkisi var birde ben kovalari kaldirdim.koltuklari cektim fln
Ben o gün çok yorulmuştum.
Neyse yaaa Allah canlarına sağlık versin aceleleri varmış minnaklarin 😂😂😂

Sadece dolap içlerini falan düzenleyin bence. Cam kapı diğer işler için birini alın. Risk almaya gerek yok diye düşünüyorum.

Camların alt kısımlarını sildim sadece. Yatak odası ve çocuk odasını eşim yatakları çekti altını süpürüp sildik. Halıları yıkamaya yolladım. Perdeleri ben çıkarıp makinaya attım eşim astı.ona rağmen acayip yoruldum Günlük olarak süpürülüp silindiği halde her yer toz oldu bile.

Bence hic bisey yapma . Deli misin ya :)
Kendi adıma konuşuyorum neden yatıp pineklemedim çok kızıyorum kendime. Şimdi o kadar ihtiyacim var ki . Bir gün izin versinler bana. Sabahtan akşama kadar koltuğa yatar televizyona telefona bakarim

Yardimci tutuyorsan tut haricinde bence birsey yapma,, evi kurtlar bastiysa ysp ama😂 nasilsa geri kirlencek hem bebek esyalari temiz utulu olsun yeter. Cocuk dogunca dolsp icine bardaklara mi bakicak:))

Niye sen yapıyorsun ki? Birini çağırsan bir günde yapar çıkar gider. Öyle ara ara temizlemekle bitmiyor gerçekten bir tarafı yaparken öbür odalar yine kirleniyor. Büyük temizliğine bir yardımcı çağır. Sonra d günlük temiz tutarsın doğuma kadar

maddi acidan sikintiniz yoksa kesinlikle yapmayin.temizlik bu aylarda yapilacak sey degil.zorda kalsaniz yapin derim ama buyuk temizligi yapamazsiniz.ben dogum sancisi cekerken temizlik yapmis insanim ama buyuk temizligi kesinlikle yapmadim.

Genel temizlik en bi sevdiğim :KK3: Ama herkesin dediği gibi sekiz aylık kadın işi değil evi derin derin temizlemek. Para verip yardımcı bir hanım çağırmak gerek

Öyle doğum temizliği yapmayın derim bende 8 aylık olmak üzereyim birde bebeğim var hiçbir şey yapmıyorum artık sonradan ne olursa

X