- 12 Şubat 2009
- 1.398
- 1.692
- 658
- Konu Sahibi Dertli Gizem
Saçını süpürge etmeyi tercih edenler , etmemeyi tercih edenleri neden yargılıyorlar asla anlamıyorum.Kıskanmayın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun vallaBen sabah 8 buçukta eşimle beraber kalkıyorum o gittikten sonra yatağı örtüp giyinme odasını topluyorum başka biyer dağınık olmuyo çünkü geceden toplu bırakıyorum heryeri bul.mak.yatmadan önce çalıştırıyorum sabahta hemen boşaltıyorum.iki haftada bi yardımcı geliyo gelmediği hafta büyük temizliği ben yapıyorum mutfak dolapları buzdolabı vs. Diğer hafta o yapıyo.2 günde bi tuvalet lavobo temizliyorum günlük olarak da ıslak temizlik bezleriyle çok pratik silip atıyosun banyo için olanlarıyla.onun haricinde Haftada bi gece çamaşır yıkıyorum arka arkaya iki üç makine bitince yatarken salona seriyorum sabaha kurumuş oluyo ertesi gün katlama yerleştirme ütüleme oluyo ütü masam hep açık çıktıkça birikmeden yapıp asıyorum.yemek her gün yapıyorum eşim geldiğinde mutfak heryer toplu karşılıyorum yemek yedikten sonra bulaşıkları koyup bende oturuyorum akşam ev işi yapmıyorum ütülerin de nevresim çarşaf yemek masası örtüsü gibi büyük parçalarını ütücüye veryorum tanesini 3 liraya yapıyo bişey tutmuyo benim eşimde düzen takıntısı var iki parça bişey olsa etrafta evin haline bak der o yüzden bende bu rutine alıştım ama yoruluyorum
Valla helal olsun. Hicbir zaman böyle olamadım. Bu saatten sonrada olamam sanirim.Eki Görüntüle 2209986
Bunun içinde fular ve kemerler var mesela
Eki Görüntüle 2209987
Kiler dolabım
Eki Görüntüle 2209988
Gömme dolap içinde eşyalarım faturalar garanti kutuları dikiş seti kırtasiye eşyaları önemli evraklar diploma tapu gibi ecza kutusu yılbaşı ve doğum günü süsleri yedek ampül ve mumlar elektronık cıhazlar yanı kumanda modem gibi eşyalar var
Eki Görüntüle 2209989
Balkonu kapattirdik oraya kızımın eski komidinini koydum içine matkap uzatma kablosu tornavida pense gibi şeyler koydum o teneke kutularda da alet hedevat var vidalar çiviler silikonlar falan :)
Vestiyer içinde ayakkabılık bölümünde tüm terlik ve ayakkabilarimiz ayakkabı kutularinda şeffaf plastik olan ama ışığı açamıyorum çocuk uyanır diye ...
Çantalarım için çanta askıları var mesela dolap kapağı içine veya kapı arkasına takiyorsunuz tüm çantalar sıralı
Vestiyer içine gardilob askısı aldım alüminyum boru onu çaktım kaban ve mantolar askıda ... Bunun gibi .
Mesela mutfak çekmecemden bir örnek Eki Görüntüle 2209990
Herkesin en karışık olduğu çekmece bende az öz :) bunun gibi
Baza altım komple hurclu vagumlu hurclara yorgan ve yastıkları aynı boy koydum hepsini üst üste koyup kumaş bir hurca yerleştirdim bazayi kaldirinca 3 sağ 3 sol 6 hurç görülür ama içini açınca yastıklar yorganlar minderler nevresim takımları yatak örtüleri yedek perdeler çıkar :)
Al bendende okadar.Şu erken uyanma mevzuunu nasıl beceriyorsunuz ben yapamıyorum yaaa
Aynen. Son günlerde alarm ile zorla 5:45 civarı uyanıyorum, saat 8 gibi geri uyumuş oluyorum. saat 10:30 - 11:30 da geri uyanıyorum sersem tavuk gibi oluyorum. Misal bugünAl bendende okadar.Uyanabilsem de ya öğlen, öğleden sonra, akşam üstü felan sersem gibi olup uyuyakalıyorum biyerlerde valla. Erken de yatsam yok olmuyor
![]()
Ya ne güzel:)bu zamanla pratikleştikçe mi oluyo? Ben ev hanımıyım ama 18 aylık aşırı huysuz bi kızım var 10 dk uyusa elim ayağıma dolaşıyo, bi yemek yapsam mutfak savaş alanı oluyo uzun sürüyo üşeniyorum artık cok. Ama mecbur tabi püf noktası var mı ki bunun:)ben de bir saatte ıkı cesit yemek , salata /çorba yaparım
ben de çalışıyorum
3 saatte halil ibrahim sofrası hazırlarım:)
Ay aynı ben. 11den önce uyansam sanki hiç uyumamış gibiyim sonra uyansam sersem gibiyimAynen. Son günlerde alarm ile zorla 5:45 civarı uyanıyorum, saat 8 gibi geri uyumuş oluyorum. saat 10:30 - 11:30 da geri uyanıyorum sersem tavuk gibi oluyorum. Misal bugün