Temizliğe gelen abla terörü… bu fotoğrafı ona atın bence. Devam etmeyin işe. Ben de yardıma ihtiyaç duyuyorum ama bu konuları okudukda vazgeçiyorum.
Hiç bulaşmayın imkaninizi zorlayıp kendiniz halledinTemizliğe gelen abla terörü… bu fotoğrafı ona atın bence. Devam etmeyin işe. Ben de yardıma ihtiyaç duyuyorum ama bu konuları okudukda vazgeçiyorum.
Diyemedim anın şokuylaYıkadığı an gösterseydiniz keşke. Hamam taşı mı yıkıyo ya antreye su dökmek nedir? Söyleyin mutlaka.
aaaa ben şok, hadi benimki elektrik süpürgesini kırdı, kapıyı çizdi, kovayı parçaladı falan ama bu nedir ya?
Ben de aynı yanlış anlamamaya çalışma çabasıyla yaklaştım ama yok olmuyor. Her insan hele de temizlikle ugrasiyirsa bunun olamayacağını bilir yaaaaa ben şok, hadi benimki elektrik süpürgesini kırdı, kapıyı çizdi, kovayı parçaladı falan ama bu nedir ya?
Düşünemedi mi acaba diyeceğim ama o tamamen benim yanlış anlamamaya çalışmamdan olabilir.
Ben geçen sene alacaktım etrafımdaki herkes kötüleyip vazgeçirdi. Ama burada çok olumlu mesaj okudum deli gibi ev süpürmekten psikolojim bozuldu. Zaten temizliğe takığım. Bebekten sonra sadece süpürüp siliyorum ayrıntı temizliği haftasonu eşim evdeyken yapabiliyorum. İyi bir süpürge ve robot süpürge alacağım kesinlikle. Yani temizlik için yardımcıya vereceğim parayı kaliteli ürünler alıp kısa sürede temizliği şipşap halletmeye odaklandım. Tabii siz çalışıyorsunuz çocuklar büyük ve yardımcı istemeniz çok doğal. Ama bunun stresi de insanı çok geriyor. Kapıyı ne hale getirmiş kadın foşur foşur yıkamış evi mesela.Hiç bulaşmayın imkaninizi zorlayıp kendiniz halledinrobot süpürge aldım çok rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?