ayy çok ttali maasalalhh2 ye girecek insallah ama evin altini ustune getiriyor :) dolaplari bağlıyorum ama onlari da cozmeyi ogrenmis
Eki Görüntüle 1953116 Aslinda halimin kiri gozukmesin istemistim ama olmadi :)
Neyse boşver gor meayy çok ttali maasalalhh
bizimde dogum gunumuz geliyr 2 yasindayiz
tencerelaerle oynuyor orayi baglamiyorum da tablaklarin oldugu dolaba gitmiyor nedense pek cazip gelmedi herhalde tabakalr :)) orayi açmiyor hiç
hali nerde ben gormedim ki
ay maşallah ya2 ye girecek insallah ama evin altini ustune getiriyor :) dolaplari bağlıyorum ama onlari da cozmeyi ogrenmis
Eki Görüntüle 1953116 Aslinda halimin kiri gozukmesin istemistim ama olmadi :)
evet uç canimNeyse boşver gor me
Ay maşallah sizede :) senin 3 taneydi dimi hatirladigim kadariyla
tavsiye ettilera aslinda ama hic dnemedim bugune kadar baglayarak gayet iyi gidiyirduk bundan sonrası icin dusunebilirim :)ay maşallah yadolap kilitlerinden demedin mi? kendine zarar verecek dolaplara koyarsın. gerçi çok akıllılar her şeyi açmayı öğreniyorlar
Maşallah :) bi anda buyuyolar zaten bi kac seneye iyice rahatlarsin inşallah :)evet uç canim
buyukler okulda çok sukur
eylule bunuda vericem alirlarsa okula yani ana okuluna, bunyem kaldirmiyor valla artik dogurdugum çocugu :))
okula girse baya rahatlarim kismet bakalimMaşallah :) bi anda buyuyolar zaten bi kac seneye iyice rahatlarsin inşallah :)
evet olabilir hem enerjisini de atar yeni bisiler kesfeder. İnsallah olur canim ya dedigin gibi biraz rahatlarsin yarim saat bile olsa insan tek basina ayaklarini uzatip sessizligi dinleyince rahatliyor :)okula girse baya rahatlarim kismet bakalim
onada iyi gelcek, uç saat sureecek zaten oynar arkadasi olur geliur eve, gelincede yatar ogle uykusunu uyur
ne bilyim yemegi uykusu daha duzneli olur belki bi umut istee :)
Her gün mutlaka toplarız ben ve ev arkadaşlarım. Akşam yemekten sonra toplamayı alışkanlık haline getirmelisin, üşenme, en büyük düşmanımız üşengeçlik :)Evet arkadaşlar. Bir turlu istikrar sağlayamadığım bir konu bu. Nedense bir anda savaş alanına dönüyor. Çoğunlukla akşamları toplamaya ya vaktim olmuyor ya da üşeniyorum. Buradan istikrar sağlamaya çalışacağım. Savaş alanı dediğim gerçekten savaş alanı yanii gören arkadaşlar var aramızda
Şimdi varsa benim gibi olanları bana yoldaş olması için bekliyorum. Ama ben her gün kesinlikle toplarım diyenleri de destekleri için bekliyorum.
Evettabiki de kendine ve çocuğuna zaman ayıramayacak kadar titiz davranmıyoruz hiç birimiz ama mutfağında temiz olması şart bana göre o kadar yemek artığı pis bulaşıklar hiç hoş değil inancımız gereği de bu böyle olmalı yoksa bunlara dalıp kimse ne kendini ne çocuğunu ihmal etmiyor...ev belki dağınık olabilir ama mutfağın temiz olması şart.
tabiki de kendine ve çocuğuna zaman ayıramayacak kadar titiz davranmıyoruz hiç birimiz ama mutfağında temiz olması şart bana göre o kadar yemek artığı pis bulaşıklar hiç hoş değil inancımız gereği de bu böyle olmalı yoksa bunlara dalıp kimse ne kendini ne çocuğunu ihmal etmiyor...ev belki dağınık olabilir ama mutfağın temiz olması şart.
♡.♡ MUTFAĞI HER GÜN TEMİZ BIRAKMA ALIŞKANLIĞI♡.♡
1-anka_misali => 8.gün
2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=> 8. gün
4. Kubdef=> 8. Gün
5. Maral_ => 2. Gün
Düzelttim ben kuşum.Ayyyy anka tek gözüm açıktı kendim yerine bir garip oblomov a yazmisim:)
topladım canım toplamaz olur muyum çok şükürDüzelttim ben kuşum.
Bir garip oblomov da toplamıştır kesin aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?