Temiz Mutfak

2 ye girecek insallah ama evin altini ustune getiriyor :) dolaplari bağlıyorum ama onlari da cozmeyi ogrenmis

Eki Görüntüle 1953116 Aslinda halimin kiri gozukmesin istemistim ama olmadi :)
ayy çok ttali maasalalhh
bizimde dogum gunumuz geliyr 2 yasindayiz
tencerelaerle oynuyor orayi baglamiyorum da tablaklarin oldugu dolaba gitmiyor nedense pek cazip gelmedi herhalde tabakalr :)) orayi açmiyor hiç

hali nerde ben gormedim ki

kahvalti sonrasi mutafagim temiz, çaydanligi bile yikadim valla
sadece ocagi silmedim ustund eyemek var çocuklar okuldan gelicek, ocagi silinc ekdnini kapatiyorda guvenlik oalrazk, sonra silerim insallah :)
ama benim mutfak temuiz kalmazki bir saat sonra çocuklar yemek yiycek, ondan sonra 2 saat sonra esim isten gelicek
sonra çocuklar okuldan gelcek
sonra aksam yeemgi
:)))$

neyse
ben aslinda son zamanlarda tabaklari çabuk ortalikdan akldirmaya ozen gosteruryordum artik dzaha çok dikkat edicem
aninda toplarsak 5 dk suuryor , birikdirersek yarim saat suruyor , aninda yapmak zamandan tasarruf sanki :)

ayy çok ttali maasalalhh
bizimde dogum gunumuz geliyr 2 yasindayiz
tencerelaerle oynuyor orayi baglamiyorum da tablaklarin oldugu dolaba gitmiyor nedense pek cazip gelmedi herhalde tabakalr :)) orayi açmiyor hiç

hali nerde ben gormedim ki
Neyse boşver gor me

Ay maşallah sizede :) senin 3 taneydi dimi hatirladigim kadariyla

2 ye girecek insallah ama evin altini ustune getiriyor :) dolaplari bağlıyorum ama onlari da cozmeyi ogrenmis

Eki Görüntüle 1953116 Aslinda halimin kiri gozukmesin istemistim ama olmadi :)
ay maşallah ya dolap kilitlerinden demedin mi? kendine zarar verecek dolaplara koyarsın. gerçi çok akıllılar her şeyi açmayı öğreniyorlar

Neyse boşver gor me

Ay maşallah sizede :) senin 3 taneydi dimi hatirladigim kadariyla
evet uç canim
buyukler okulda çok sukur
eylule bunuda vericem alirlarsa okula yani ana okuluna, bunyem kaldirmiyor valla artik dogurdugum çocugu :))

ay maşallah ya dolap kilitlerinden demedin mi? kendine zarar verecek dolaplara koyarsın. gerçi çok akıllılar her şeyi açmayı öğreniyorlar
tavsiye ettilera aslinda ama hic dnemedim bugune kadar baglayarak gayet iyi gidiyirduk bundan sonrası icin dusunebilirim :)

evet uç canim
buyukler okulda çok sukur
eylule bunuda vericem alirlarsa okula yani ana okuluna, bunyem kaldirmiyor valla artik dogurdugum çocugu :))
Maşallah :) bi anda buyuyolar zaten bi kac seneye iyice rahatlarsin inşallah :)

Maşallah :) bi anda buyuyolar zaten bi kac seneye iyice rahatlarsin inşallah :)
okula girse baya rahatlarim kismet bakalim
onada iyi gelcek, uç saat sureecek zaten oynar arkadasi olur geliur eve, gelincede yatar ogle uykusunu uyur
ne bilyim yemegi uykusu daha duzneli olur belki bi umut istee :)

okula girse baya rahatlarim kismet bakalim
onada iyi gelcek, uç saat sureecek zaten oynar arkadasi olur geliur eve, gelincede yatar ogle uykusunu uyur
ne bilyim yemegi uykusu daha duzneli olur belki bi umut istee :)
evet olabilir hem enerjisini de atar yeni bisiler kesfeder. İnsallah olur canim ya dedigin gibi biraz rahatlarsin yarim saat bile olsa insan tek basina ayaklarini uzatip sessizligi dinleyince rahatliyor :)

Her gün mutlaka toplarız ben ve ev arkadaşlarım. Akşam yemekten sonra toplamayı alışkanlık haline getirmelisin, üşenme, en büyük düşmanımız üşengeçlik :)

Evet

mutfagim temiz bildirim için geldim
kuçugun atesi var durmuyor resimle ugrasamadim kusura abkmayin

♡.♡ MUTFAĞI HER GÜN TEMİZ BIRAKMA ALIŞKANLIĞI♡.♡

1-anka_misali => 8.gün
2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=>
4. Kubdef=> 8. Gün
5. Maral_ => 2. Gün

Saatler 1.51 i gösteriyor ve an itibariyle topladım.

1-anka_misali => 8.gün
2-bir garip oblomov => 8. Gun
3. Yesa1=>
4. Kubdef=> 8. Gün
5. Maral_ => 2. Gün

1-anka_misali => 8.gün
2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=> 8. gün
4. Kubdef=> 8. Gün
5. Maral_ => 2. Gün

1-anka_misali => 8.gün
2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=> 8. gün
4. Kubdef=> 8. Gün
5. Maral_ => 2. Gün

Ayyyy anka tek gözüm açıktı kendim yerine bir garip oblomov a yazmisim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…