Temiz Mutfak

Ertesi gün sabah 9 a kadar canım benim

1 gun onceki mutfak temizliğinden bahsediyoruz

Bundan sonrası için geçerli tabii ki de

tamam anlaşıldı dedim akşam dokuzdan hatta bazen 10dan önce kalkamıyoruz sofradan malum çalışınca zor oluyor birde ayın 20sinde kursum başlıcak akşam iş çıkışı gitcem 3 ay boyunca haftanın 2-3 günü aksatabilirim azıcık

Tabiii canım olabilir

Ben de çalışıyorum anlıyorum seni

Sabah 8 de çıkıyoruz 18.30 da giriyoruz tekrar başlıyor kosusturma

Mutfak konusunda biraz takintiliyim. Yerleri supuremesem de o tezgahin ustu bos ve tezgah temiz olacak. Lavabonun ici caydan sararinca fenalik basiyor. Buzdolabimin ici temiz duzenli ve her seyin agzi kapali olmali. Ocagi silmek konusunda tembelim biraz. Bulantilarim varken ama bunlarin hicbirini yapamadim. Esime 1 is ver 10 is cikarir basina. Esimin (kiz)yegeni de universite okudugu icin bizde kaliyor. 2-3 gun o bulasiklarin tezgahta ve masada bekledigi oluyordu. Gel de cildirma. Neyse ki artik yapabiliyorum. Mutfagim temiz.

Bu gün canım istemiyor çok zor geliyor. Var mı gaz verecek arkadaş.

Ben yaptim valla kitap okumaya dalmisim anca klima geldi bildirim yapmak. Bugun cok yorgundum uyku gozumden akiyordu ama serde karin doyurmak var isten geldim kek cirptim kahvalti gibi hazirladim onlar puserken bulasiklarimi yikadim sofrayi toplayincada elde yikancaklari yikadim digerleri makineye bu saate kadarda kitap okudum...
Yesa1
Bir garip oblomov

Yesa1
Bir garip oblomov
Kubdeg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…