Üç çocukla sizinkiAynen benim de küçük bebeğim var onun dışında 2 çocuğum daha var.
Birinin yediğini oburu yemez çeşit çeşit yemek yapacağım diye dağıtıyorum hep.
Akşam toplayıp yatalım beraber. Bu akşamdan başlayalım. Sabah kahvaltı hazırlarken bulaşık makinesi doluysa boşaltalım. Sonra çıkanları atalım. Bu akşam başlayalım 21 gün deneyelim ne dersiniz.
Sizin iş daha zormuş üç çocukla.çok isterdim ama bebeğim iki aylık yemek bile zor yiyorum dağınık mutfakla bi süre daha devam edicez mecburenAynen benim de küçük bebeğim var onun dışında 2 çocuğum daha var.
Birinin yediğini oburu yemez çeşit çeşit yemek yapacağım diye dağıtıyorum hep.
Akşam toplayıp yatalım beraber. Bu akşamdan başlayalım. Sabah kahvaltı hazırlarken bulaşık makinesi doluysa boşaltalım. Sonra çıkanları atalım. Bu akşam başlayalım 21 gün deneyelim ne dersiniz.
Destek olacaksın sanmıştım
Evetttt güç bende. Yapabilirmmmmm başarabilirimmmmmm ve yapacağımmmmmmayyy yavrummmmm şaka yaptım şakaaaaaaaaaa
sen kiiiiiiiiiiiiiiiiii ne fotograflar paylaştınnn
sen kiiiiiiiiiii 3 cocukla boş tezgah yaptın
süpersin anka kuş sadece 21 gün:=)
Kızlar benimde Mutfak almış başını gidiyor... biri dur desin. 21 aylık kizim var ve hamilryimm aksam oldu mu mutfağa dokunasim gelmiyor. Bazen sabahına topluyorum bazen eşim yapıyor. Ama içimden gelmesede Mutfak dolaplarım artık gitti gidiyor. Parmak izi hemen belli oluyor malesef. Şöyle bir fisfisla temizleyecek kadar vaktim kalıyor. Hiç iyi değilim çünkü. Kullanıp yapaip memnun kaldığınız neler var.yağ kır bir kkerede gitsin istiorum
Resimli mi olacakBiz yemeği bitirdik mutfak topladım çamaşır suyuyla silmem gerekiyordu sildim süper oldu daha dağıtmam ama yine de daha geç vakit resim paylaşirim
Hadi kızlar Temız mutfak
TEMİZ tezgah
PAROLAMIZ bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?