Temiz Mutfak

O nasıl anka ben anlamadım nasıl bildirim olacak
Bildirim olması şart değil canım ya. Akşama kadar her elimize geçeni yıkar hemen kurular kaldırırız MaRaL_ MaRaL_ la maksat alışkanlık oluşsun. Sen çalışıyorsun zaten evde değilsin bu ev hanımları işin olur. :-)

teelfonum bozuk, fitigraf makinesuyle çekip pc ye aktardim resmi yani baya bi ugrastim ankami kiracagima disimi kirarim bugunku mutfak kapanisi yapildi, herzamankindne erken bitirdim buraya resim ekliycem diye :)
birada satt daha 20 30

Sadece şunu söylemek istiyorum. Çocuklarımla vakit geçiriyor. Onları doyuruyor arada kendinede. Vakit ayırıyorsan gerisi boşver mutfak toplanır salon temizlenir banyo ciflemir. Bu huzur. Dolu zamanla hiiç geri gelmez.

teelfonum bozuk, fitigraf makinesuyle çekip pc ye aktardim resmi yani baya bi ugrastim ankami kiracagima disimi kirarim bugunku mutfak kapanisi yapildi, herzamankindne erken bitirdim buraya resim ekliycem diye :)
birada satt daha 20 30

Aaaa maral yeni ev mi aldınız ya da taşındi niz mi

bende mutfak alislkanligi ilk takidligimiz baslikdan kaldi vallla
çok nadir toplamadan yatrim , gece 12 de olsa yaprim onu, hiç olmadi sabah 7 de yaptigim oldu bi iki kez bu evde 3 ay oldu tasinali

Şimdi gördüm canım tasinmissiniz hayırlı olsun

Ayyy bayıldım süper olmuş
gerçekten begendinmi saol cnaim
bordo istiyordum ben ama herkes silmekle basedemezsin dedi , buda ayni parlak lake olunca elimde bez dolanip duruyorum surekli, bordo da olsa farketmezmis galiba :)))

bulasik makineisnin uzerindeki kuçuk tezgah bozuyormu sizce, çok isime yariyor ama baska bi renk oda alaksiz oldu galiba biraz :)

P_20170212_232228.webp

Çok güzelmiş MaRaL_ MaRaL_ güle güle kullan.
Bulaşık makinesinin üstü de çok göze batmıyor bence kullanışlı duruyor boşver.

Herkes kaçıncı günde olduğunu yazsın kızlar. Yeni gelenler böyle devam etsin. ;)

♡.♡ MUTFAĞI HER GÜN TEMİZ BIRAKMA ALIŞKANLIĞI♡.♡

1-anka_misali => 7.gün
2-bir garip oblomov => 7. gün
3. Yesa1=> 7. Gün
4. Kubdef=> 7. Gün
5. Maral_ => 1. gün

Herkes kaçıncı günde olduğunu yazsın kızlar. Yeni gelenler böyle devam etsin. :KK66:

♡.♡ MUTFAĞI HER GÜN TEMİZ BIRAKMA ALIŞKANLIĞI♡.♡

1-anka_misali => 7.gün
2-bir garip oblomov => 7. gün
3. Yesa1=> 7. Gün
4. Kubdef=> 7. Gün
5. Maral_ => 1. gün

Aaaaa daha guzrl olmuş

Sadece şunu söylemek istiyorum. Çocuklarımla vakit geçiriyor. Onları doyuruyor arada kendinede. Vakit ayırıyorsan gerisi boşver mutfak toplanır salon temizlenir banyo ciflemir. Bu huzur. Dolu zamanla hiiç geri gelmez.
tabiki de kendine ve çocuğuna zaman ayıramayacak kadar titiz davranmıyoruz hiç birimiz ama mutfağında temiz olması şart bana göre o kadar yemek artığı pis bulaşıklar hiç hoş değil inancımız gereği de bu böyle olmalı yoksa bunlara dalıp kimse ne kendini ne çocuğunu ihmal etmiyor...ev belki dağınık olabilir ama mutfağın temiz olması şart.

tabiki de kendine ve çocuğuna zaman ayıramayacak kadar titiz davranmıyoruz hiç birimiz ama mutfağında temiz olması şart bana göre o kadar yemek artığı pis bulaşıklar hiç hoş değil inancımız gereği de bu böyle olmalı yoksa bunlara dalıp kimse ne kendini ne çocuğunu ihmal etmiyor...ev belki dağınık olabilir ama mutfağın temiz olması şart.
Kesinlikle haklısın. Bir de mutfağım çok dağınıkken bütün enerjimi emiyor benim çocuklara bakmak bile zor geliyor. 1,haftadır iyiyim tabii evim de toplu mutfağım da temiz:73:

super
senin yaramaz kaç yasinda :) daha dogrusu canavar mi deyim :)
2 ye girecek insallah ama evin altini ustune getiriyor :) dolaplari bağlıyorum ama onlari da cozmeyi ogrenmis :D

P_20170207_120743.webp Aslinda halimin kiri gozukmesin istemistim ama olmadi :)

Kesinlikle haklısın. Bir de mutfağım çok dağınıkken bütün enerjimi emiyor benim çocuklara bakmak bile zor geliyor. 1,haftadır iyiyim tabii evim de toplu mutfağım da temiz:KK73:
mutfak temizken bende daha enerjik hissediyorum kendimi cocukla daha cok vakit geçiriyorum diger turlu aklim dan hep mutfagi toplasam iyi olacak diye gciriyorum hem enerjimi hem zamanimi emiyor

Back
X