Bildirim olması şart değil canım ya. Akşama kadar her elimize geçeni yıkar hemen kurular kaldırırızO nasıl anka ben anlamadım nasıl bildirim olacak
bende mutfak alislkanligi ilk takidligimiz baslikdan kaldi vallla21 günden sonra ona başlayalım
Ama zor yaa akşama kadar 40 kere giriyoruz
ben bugun basladim e nasil yzicam adimi, benim 1. gunum7. Gun
1-anka_misali
2-bir garip oblomov
3. Yesa1
tasindim canim kira buda,ama mutfagimi kendim yaptirdim sonunda bunada sukur demi :)))Aaaa maral yeni ev mi aldınız ya da taşındi niz mi
bende mutfak alislkanligi ilk takidligimiz baslikdan kaldi vallla
çok nadir toplamadan yatrim , gece 12 de olsa yaprim onu, hiç olmadi sabah 7 de yaptigim oldu bi iki kez bu evde 3 ay oldu tasinali
tasindim canim kira buda,ama mutfagimi kendim yaptirdim sonunda bunada sukur demi :)))
gerçekten begendinmi saol cnaimAyyy bayıldım süper olmuş
super
Herkes kaçıncı günde olduğunu yazsın kızlar. Yeni gelenler böyle devam etsin.
♡.♡ MUTFAĞI HER GÜN TEMİZ BIRAKMA ALIŞKANLIĞI♡.♡
1-anka_misali => 7.gün
2-bir garip oblomov => 7. gün
3. Yesa1=> 7. Gün
4. Kubdef=> 7. Gün
5. Maral_ => 1. gün
tabiki de kendine ve çocuğuna zaman ayıramayacak kadar titiz davranmıyoruz hiç birimiz ama mutfağında temiz olması şart bana göre o kadar yemek artığı pis bulaşıklar hiç hoş değil inancımız gereği de bu böyle olmalı yoksa bunlara dalıp kimse ne kendini ne çocuğunu ihmal etmiyor...ev belki dağınık olabilir ama mutfağın temiz olması şart.Sadece şunu söylemek istiyorum. Çocuklarımla vakit geçiriyor. Onları doyuruyor arada kendinede. Vakit ayırıyorsan gerisi boşver mutfak toplanır salon temizlenir banyo ciflemir. Bu huzur. Dolu zamanla hiiç geri gelmez.
Kesinlikle haklısın. Bir de mutfağım çok dağınıkken bütün enerjimi emiyor benim çocuklara bakmak bile zor geliyor. 1,haftadır iyiyim tabii evim de toplu mutfağım da temiztabiki de kendine ve çocuğuna zaman ayıramayacak kadar titiz davranmıyoruz hiç birimiz ama mutfağında temiz olması şart bana göre o kadar yemek artığı pis bulaşıklar hiç hoş değil inancımız gereği de bu böyle olmalı yoksa bunlara dalıp kimse ne kendini ne çocuğunu ihmal etmiyor...ev belki dağınık olabilir ama mutfağın temiz olması şart.
mutfak temizken bende daha enerjik hissediyorum kendimi cocukla daha cok vakit geçiriyorum diger turlu aklim dan hep mutfagi toplasam iyi olacak diye gciriyorum hem enerjimi hem zamanimi emiyorKesinlikle haklısın. Bir de mutfağım çok dağınıkken bütün enerjimi emiyor benim çocuklara bakmak bile zor geliyor. 1,haftadır iyiyim tabii evim de toplu mutfağım da temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?