Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun neyin var kiAy dün çok fenaydim kolum kalkmadi
Mutfağı zor da olsa topladım temiz bırakıp yattım erkenden
Geçmiş olsun neyin var ki![]()
Aman hasta olma da dikkat et kendineNormal yorgunluk ya :)
Kizlar merhaba herkese
Bugün kim ne yapti bakalimm
Ben tüm gün disardaydim.
Eve 16:30 da falan geldim
Çook yorgunum.
Evde hiç bir iş yapamadım![]()
Benim de var onlardanBende katılayım aranıza :)
Çalışıyorum gündüz bir yerde akşam bir yerde. genelde işlerimi 2 ara 1 dere mantığı ile yapıyorum. Az önce yemek yaptım, bulaşıkları toplarken ocağın parçalarını da makineye koydum. Ocağı ve mutfak tezgahı, fayansları fırını mikrodalagayı sildim. Dolaplarında öyle üstünden geçtim.
Sonra lavaboya girmiştim çamaşır suyu döktüm. Azıcık oturdum bir güzel unuttum lavaboyu :) Gittim şimdi orayı da halettim.
Öyle tamamen bir temizlik 2 haftada bir dip köşe yapabiliyorum. Onun dışında gezinirken parça parça. Ama ev hep dağınık oluyor.Çamaşırlarım var kurumuş katlamam, ütü yapmam lazım ama hiç canım istemiyor.
Maşallah ne mutlu sizeKızlar merhaba bende hamileyim ama benim evim hiç öyle dağılmıyorum gidip gelenim de cok ama dağılmaz hiç öyle cnku ben dağılmasına hiç fırsat vermem eşimde bu konuda dikkat eder hergun evi süpürür yemek yaparım yeri gelir bi kaç çeşit pasta bile yaparım
Zorla yapalım canım valla kaldıkça kalıyor. İş bırakmadan yatmaya çalışalım artıkBende simdi gidip camasirlari sereyim.
Tezgahta ki bulasiklari toplamaliyim.
Basim cok agriyor amaa..
Beni de durt beraber boşaltalımDünkü maddelerimi tamamlayamamistim
Bugün tamamladim:)
1. Çamasır katlama yerleştirme
2. 2 parça ütü
3. Mutfak topla düzenle
4. Egzersiz
Bulaşık makinası çalışıyor Sabah ise gitmedn onu bosaltirsam benden iyisi yok
Beni de durt beraber boşaltalım![]()
Anlaştık6.45 hazır ol :)
Ay bi de yemek yapabilir miyim dersin sabah düdüklüde
Anlaştık
Valla yemek senin becerine kalmış. Bilemiyorum.
Ne pişireceksin. Kopya çekeyimŞimdi yapmaya karar verdim :) yarın akşamın yemeği :)
Ne pişireceksin. Kopya çekeyim