• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temiz düzenli ev planlı yaşam

Ay dün çok fenaydim kolum kalkmadi

Mutfağı zor da olsa topladım temiz bırakıp yattım erkenden

Kizlar merhaba herkese
Bugün kim ne yapti bakalimm
Ben tüm gün disardaydim.
Eve 16:30 da falan geldim
Çook yorgunum.
Evde hiç bir iş yapamadım:110:

Kizlar merhaba herkese
Bugün kim ne yapti bakalimm
Ben tüm gün disardaydim.
Eve 16:30 da falan geldim
Çook yorgunum.
Evde hiç bir iş yapamadım:110:

Biz daha eve bile varamadik eşimin is yerindeyim bekliyorum cikacak:)

Bende katılayım aranıza :)
Çalışıyorum gündüz bir yerde akşam bir yerde. genelde işlerimi 2 ara 1 dere mantığı ile yapıyorum. Az önce yemek yaptım, bulaşıkları toplarken ocağın parçalarını da makineye koydum. Ocağı ve mutfak tezgahı, fayansları fırını mikrodalagayı sildim. Dolaplarında öyle üstünden geçtim.
Sonra lavaboya girmiştim çamaşır suyu döktüm. Azıcık oturdum bir güzel unuttum lavaboyu :) Gittim şimdi orayı da halettim.

Öyle tamamen bir temizlik 2 haftada bir dip köşe yapabiliyorum. Onun dışında gezinirken parça parça. Ama ev hep dağınık oluyor. :D Çamaşırlarım var kurumuş katlamam, ütü yapmam lazım ama hiç canım istemiyor.

Bende katılayım aranıza :)
Çalışıyorum gündüz bir yerde akşam bir yerde. genelde işlerimi 2 ara 1 dere mantığı ile yapıyorum. Az önce yemek yaptım, bulaşıkları toplarken ocağın parçalarını da makineye koydum. Ocağı ve mutfak tezgahı, fayansları fırını mikrodalagayı sildim. Dolaplarında öyle üstünden geçtim.
Sonra lavaboya girmiştim çamaşır suyu döktüm. Azıcık oturdum bir güzel unuttum lavaboyu :) Gittim şimdi orayı da halettim.

Öyle tamamen bir temizlik 2 haftada bir dip köşe yapabiliyorum. Onun dışında gezinirken parça parça. Ama ev hep dağınık oluyor. :D Çamaşırlarım var kurumuş katlamam, ütü yapmam lazım ama hiç canım istemiyor.
Benim de var onlardan
ekstra mutfak toplanacak. Kalk hadi beraber çamaşır katlayalım. O kalınca kalıp gidiyor

Kızlar merhaba bende hamileyim ama benim evim hiç öyle dağılmıyorum gidip gelenim de cok ama dağılmaz hiç öyle cnku ben dağılmasına hiç fırsat vermem eşimde bu konuda dikkat eder hergun evi süpürür yemek yaparım yeri gelir bi kaç çeşit pasta bile yaparım

Kızlar merhaba bende hamileyim ama benim evim hiç öyle dağılmıyorum gidip gelenim de cok ama dağılmaz hiç öyle cnku ben dağılmasına hiç fırsat vermem eşimde bu konuda dikkat eder hergun evi süpürür yemek yaparım yeri gelir bi kaç çeşit pasta bile yaparım
Maşallah ne mutlu size

Dünkü maddelerimi tamamlayamamistim

Bugün tamamladim:)

1. Çamasır katlama yerleştirme
2. 2 parça ütü
3. Mutfak topla düzenle
4. Egzersiz

Bulaşık makinası çalışıyor Sabah ise gitmedn onu bosaltirsam benden iyisi yok

Dünkü maddelerimi tamamlayamamistim

Bugün tamamladim:)

1. Çamasır katlama yerleştirme
2. 2 parça ütü
3. Mutfak topla düzenle
4. Egzersiz

Bulaşık makinası çalışıyor Sabah ise gitmedn onu bosaltirsam benden iyisi yok
Beni de durt beraber boşaltalım :-)

Ben de mutfağımı topladım çamaşırları katladım. Etrafı topladım. Bebekle uğraşıyorum şimdi. Uyursa elde yıkadıklarımı yerleştirip ocak sileceğim. Uyumazsa sabaha kalır artık :(

Back
X