Eksik olmayın cuma günü sevindirdin beni abla...Dualarımda siz de olacaksınız bundan böyle .Allah razı olsun sizin gibi herkesten ...
Ne demek ablam belki bir gün de senin bana yardımın dokunur:)))senden de Allah razı olsun dediğim gibi ayarlayıp haber vercem:)))
Ne demek ablam belki bir gün de senin bana yardımın dokunur:)))senden de Allah razı olsun dediğim gibi ayarlayıp haber vercem:)))
Seve seve elimden geleni yaparım bende ögretmen adayıyım bu arada profilnzde gördüm mutlu oldum :)
Seve seve elimden geleni yaparım bende ögretmen adayıyım bu arada profilnzde gördüm mutlu oldum :)
Güzel meslek tabi yaptırırlarsa :)) çocuğum olduğundan berri(3sene) yapmıyorum canım,özledim ama küçük bir yerdeyim burada az okul var ve dışardan gelenleri pek içlerine almıyorlar...şimdilik özlemekle yetiniyorum anlıyacağın:)) eminim çok iyi bir öğretmen olucaksın:)) öğrencilerin çok şanslı olucak :)))
Ablacım alt bedenini de yaz bana daha önce sormamışım kusura bakma
estagfirullah ablacm oda aynı 38-40 arası kalıba göre değişiyo
canım bir kaç gün sonra sana tekrar dönücem,internette problem var, senden ricam ayak numaranı da yaz buraya....
Ne kusuru ablacım mahcup etme beni beğenmemek ne demek üzülürüm düşünmeyin öyle.Bende büyük bi heyecanla bekliyorum :) Emek eden herkesten Allah razı olsun ...
gördüm ablacm mesajını :)
hanımlar iyi günler elimde temiz ve az kullanılmış bir çok kıyafet var birilerine yardımcı olabilir miyiz teslim ederek böyle kuruluşlar veya aracılar var mıdır bildiğiniz
iletişim 05062602328 arzu hanım
Arkadaşlar ihtiyacı olan bulamıyorum. Benim istediğim yaptığım işin işe yaradığından emin olmak birde. Nere ile görüşebilirim. Elbiselerim 38 bedeb yaşım daha 27 yani herşeyim genç işi. YARDIMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?