Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
temiz az kullanılmış bayan kıyafetleri
- Konu Sahibi kuzum85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?giyisi kumbaralarını kullanıyorum ben...dilerim gercekten ihtiyac sahıplerine ulasıyordur..
ben ankaradayım ama böyle kumbaraya rastlamadım benimde bir sürü elbisem var. napıcam bilmiyorum
ben 22 yasındayım kapalı bır bayanım 40 beden gıyıyorum gıymedıgı kıyafetlerı vermek ısteyen olursa ben talıbım bırde dort yasında oglum var onun ıcın de kıyafete ıhtıyacım var esımın işi bozuldugu ıcın kıyafet almakta zorlanıyorum yardım edebılecek olursa cok mutlu olurum gondermek ısteyen olursa kargo odemesını elımden geldıgı kadar ben yapmaya calısacagım Allah rızası ıcın
Ankaradayım benim de 2 çuval dolusu kışlık ve yazlık giysi var. bikaç tane de olsa ayakkabı ve çanta da içindekiler dahil.dolabı biraz daha karıştırdım 3 çuval eder ama ne yapıcağımı bilemedim hepsi de az kullanılmış. (pantolan bedenim 34 üst beden XS-S arasınde değişiyor)[/Q bana gonderebılırmısınız acaba
Yardım melekleri öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyu nette araştırdım yardım alabilmek için . Ben üniversite öğrencisiyim 20 yaşındayım babamın durumu kötü değil çok şükür ancak kiradayız 1400 TL maas alıyor benim masraflarımı karşılamakta zorlanıyor ve ben liseden beri üzerime kıyafet alamıyorum aileme de üzülmesin diye dile getiremiyorum hoş kendileri de farkındalar sizlerde üniversite okumuşsanız eğer benim halimden biraz olsun anlarsınız eminim. Utanıyo sıkılıyorum artık aynı kıyafetleri giymekten gerçi benim için temiz olsun insanın ne giydiği umrumda değil ama herkes böyle düşünmüyor maalesef... arkadş ortamında değer görmek bu zamanda böyle şeylere bakıyor sizden ricam bu konuda bana yardımcı olmanız ...
tam da bugün dolabımı düzenlerken kilo verip giymek üzere aldığım ama bi türlü giyemediğim ve kullanmadığım kiyafetleri görünce internetten bi baktım ne yapabilirim diye yazını gördüm irtibata geçebilir miyiz ?
Ankaradayım benim de 2 çuval dolusu kışlık ve yazlık giysi var. bikaç tane de olsa ayakkabı ve çanta da içindekiler dahil.dolabı biraz daha karıştırdım 3 çuval eder ama ne yapıcağımı bilemedim hepsi de az kullanılmış. (pantolan bedenim 34 üst beden XS-S arasınde değişiyor)[/Q bana gonderebılırmısınız acaba[/QUOT
ihtiyacın varsa işne yararsa tabi ki gönderebilirim. Ankarada mısınız?
- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
ben de ankaradayım. ben de vermek istiyorum ama verecek yer bulamadım. telefonla aradığım yardım kuruluşları kıyafet kabul etmiyorlarmış malesef. ne yapabiliriz fikrim yok.
pinokyo, haberin var mı senin? ulus civarlarınad 2. el eşya mı satıyorlardı? aslında oralara verip parasını bağışlasak. kıyafet almamaları ne kadar üzücü. o kadar insan yarı çıplak geziyor, biz kaldık öylece.. internete çok güvenemiyorum. daha önce üye olduğum bir sitede bir sürü arkadaşım dolandırıldı..
bir fkriniz olursa yazın. benim de merak ettiğim bir konu bu..
pinokyo, haberin var mı senin? ulus civarlarınad 2. el eşya mı satıyorlardı? aslında oralara verip parasını bağışlasak. kıyafet almamaları ne kadar üzücü. o kadar insan yarı çıplak geziyor, biz kaldık öylece.. internete çok güvenemiyorum. daha önce üye olduğum bir sitede bir sürü arkadaşım dolandırıldı..
bir fkriniz olursa yazın. benim de merak ettiğim bir konu bu..
tam da bugün dolabımı düzenlerken kilo verip giymek üzere aldığım ama bi türlü giyemediğim ve kullanmadığım kiyafetleri görünce internetten bi baktım ne yapabilirim diye yazını gördüm irtibata geçebilir miyiz ?
fazla etkin olmadığım için sitede henüz mesaj atacak beğeni ve yoruma sahip değilim o yüzden iletişime geçmek için mail adresinizi bana yazarsanız oradan size ulaşabilirim çok teşekkrler :)
fazla etkin olmadığım için sitede henüz mesaj atacak beğeni ve yoruma sahip değilim o yüzden iletişime geçmek için mail adresinizi bana yazarsanız oradan size ulaşabilirim çok teşekkrler :)
rvydcb@gmail.com adresinden iletişim kurabiliriz. görüşmek üzere